29 Haziran 2013 Cumartesi

Koruyucu Meleğiniz ve Siz
Dünyada korunduğunu ve sevildiğinizi bilmekten daha güzel bir şey yoktur, ego’yu seçen bir kişi size sırt dönse bile meleğiniz o an sizi duyar ve korumak, sevmek için gelir… Ki meleğimiz her an zaten bizimle. Dünyada milyonlarca düşkün, aç, çaresiz, yardıma ihtiyacı olan insan var ve melekler hepsi için güzel şeyler yapabilir ve yapıyor da… Bu zorlu koşulları olan gezegeni 2013 ile birlikte melekler daha güzel bir yer yapacak.
Artık Yeniçağ ve Uyanış dönemine geçiyoruz; kini, nefreti bırakıp sevgiye doğru akmalıyız. Melekler spiritüel alemde en doğru çalışma ve rehberlik yolu bizler için. Koruyucu meleğinizle gün boyu ve en zor anlarda, büyük küçük konularda paylaşım içinde olun. Her sabah ve her akşam onu selamlayın. Namaz bitimlerinde yapıldığı gibi… Bir insandan daha çok ona güveneceğinizi bilin. İnsan saf doğar ama zaman içinde saf enerjisini kaybeder.
Koruyucu meleğiniz sizi koruyor ve seviyor, onunla irtibatınızı daha da güçlü hale getirmeli ve daha çok “istemeyi” artık seçmelisiniz. O sizinle. Zaten sizin için çalışan bu saf enerjinin varlığı “korku” denen ve sizi kısıtlayan o yanlış enerjiyi önce azaltacak ve zamanla da silebilecek belki de… O sizin için en doğru olanı biliyor; mesajları net alın.
Benim tatlı koruyucu meleğim ben yolda yürürken, anlık da olsa birisi ile ilgili negatif ve geçmişe dair bir konuyu andığımda beni iter. O an “neden bu boş ve yanlış enerjiyi aklına getirdin” demek ister çoğu kez bana. Ben, Dolunay dönemlerini yoğun yaşarım, gergin veya yüksek enerjili olabiliyorum geçici şekilde (doğum haritamda Dolunay etkili). O dönemlerde yolda yürürken bu tip hatırlamalarım oluyor ve o da beni uyarıyor, sonra gülümsüyorum “haklısın” diyorum. Güzel şeyler varken neden bu negatifler…
Rehberlik alarak yola çıkmak, imza atmak, iç huzuru elde etmek çok önemli ve özel. İçbiliş ve sezgilerinize güvenin. Kötü düşünmeyin, kimsenin kötülüğü için çalışmayın, materyal hedeflere çok fazla odaklanmayın ve doğru yolda kalın. Bu sayede onunla olan derin iletişiminiz sizi geliştirecek. Onların rehberliği hep huzur verir ve bu yol sizi daima iyi hissettirir. Koruyucu meleğiniz, Allah’ın emrindedir. Sizin dileğiniz zaten Allah isterse olacaktır. Meleğiniz Allah’ın habercisi ve iletenidir.
Ruhsal gelişim ve gerçek sevgi yolunu keşfedenler Koruyucu Meleğinden gelen mesajları anında çevredeki bir detayın içinde bile görebilir. Açık olmak ve güvenmek çok önemli. Yolunuzu şaşırdığınız zaman sizi uyarabilirler. İyiliğinizi hemen kayda geçer, yaptığınız kötülüğü ise geç kayda almak isterler. Sadece iyilik ve sevgi için çalışan kusursuz varlık Koruyucu Meleğiniz aslında tekamül yolunuzu da açabilir. Bu anlamda, farkında olmak çok mühim, yani esas olan sürekli meleğinizden boş şeyler istemek olmamalı. Onu daha yüksek enerjiler ve donanım için de değerlendirin.
Kişisel Koruyucu Meleğiniz, sizi yargılamaz. O sizin ego ve özgür irade sahibi bir “insan” olduğunuzu biliyor. Çok ince düşünen ve size hassasiyetle yaklaşan meleğiniz, sizden gelen adımlara cevap verecektir. Allah’ın kuralları dışında kalan istekleriniz ise gerçekleşmez. Birçok eski hikaye ve efsanelerde de yer alan melekler, insandan önce de vardı. İnsandan daha saf ve hatta sadece saf enerji varlıkları olan melekler, kötülük nedir bilmezler. Onların katında kötülük yok. Koruyucu meleğiniz, kötülüğü de kötü insanları da sizden uzak tutabilir. Baş kötülük aslında “ego” ile oluşur, sabah uyandığınız zaman meleğinizden ego’nuzu uzak tutmasını rica edin.
Meleklere ibadet edilmez, siz Allah’a ibadet edeceksiniz ama koruyucu meleğinizle irtibat sizi daima olumlu etkiler. Koruyucu meleğiniz daima sizinle olsa da daha net mesajlar için telepati, durugörü ve öngörü yeteneklerinizi de pekiştirin. Melekleri efsanevi veya masal ürünü sanan dostlarınızı kişisel koruyucu meleğiniz hakkında ikna etmek zorunda hissetmeyin. Siz işinize bakın; yanlış enerjiler ile boşa vakit harcamayın. Kutsal kitapların onayladığı bir konudan bahsediyoruz.
Dikkat ederseniz, meleklerin adları “el/il” eki ile bitiyor: RAFAEL, MİKAİL, CEBRAİL, RAGUEL… Bunun sebebi; el ekinin “parlayan” anlamına gelmesidir. Meleklerin bizim bu boyutta gördüğümüz takdirde bir anda tüm yaşamımızı değiştirecek olağan üstü ışıkları vardır. Şekil ve form değiştirme özelliği de olan kişisel koruyucu meleğiniz, sizin en rahat edeceğiniz hali ile ilk zamanlar sizi ziyaret etmek isteyebilir. Ben kişisel koruyucu meleğimle ilk irtibat zamanlarımda, ses-ışık-hisler ve ara ara bu boyuta ait olmayan imgeler gördüğüm anda irtibatta olduğumu biliyordum. Kişisel Koruyucu Meleğinizle sizin aranızda başka hiçkimsenin anlamasına gerek olmayan özel bir bağ da kurulacaktır zamanla… Herkes kendi istisnasını yaşayabilir içine gireceği yepyeni enerji sisteminde.
Melekleri gördüğüne inanan kişiler çoğunlukla “ışıktan” bahseder. Işık ilk mesaj ve irtibat yolu da olabilir. Ben ilk defa Işık ile tanıştığımda bu dev ve alev alev yanan, güç veren, bu boyuta ait olmadığı her halinden belli bir yıldız gibiydi. Çok güzel ve görkemliydi, onu görünce korkmadım. Gökyüzünden evimize doğru yaklaştı; çok unutulmaz ve umut veren bir andı benim için. Koruyucu Meleğimden zaten mesaj istediğim ve darda olduğum bir zaman dilimiydi ve gelen simge benim için zaten çok anlamlıydı. Yine gördüğüm diğer bir imge; çok merak ettiğim konuların olduğu bir dönemde bir gece ansızın oldu. Yataktaydım, ansızın uyanmıştım. Tam karşıma denk gelen duvarda yine kırmızı ile koruyucu bir dua yazılmıştı. Yine o güç ve umut hissi içimi kaplamıştı. Hep bana sanki korkmamam ve beklemem öğütleniyordu.
Ölmek üzere ışığa doğru yaklaşan ve sonra bu boyuttaki görevi ve karma yolculuğu aslında henüz bitmediği için geri dönenler daima o geçiş anını iyi hatırlar ve sonra bir ömür anlatır. Herkes bir ışık görür genelde bu sıradışı anlarda ve Kişisel Koruyucu Meleği ile çok net bir şekilde iletişimde olur. Dönüm noktalarında ve çok darda olduğumuz anlarda meleklerin varlığı bazen bir başka hissedilir… Koruyucu Meleğinize hiçbir bilgi vermeniz gerekmez, o zaten sizi sizden iyi tanıyor. Sizin gitmeniz gereken yolu da çok iyi biliyor ama özgür iradeniz ile aldığınız kararlara müdahale etmiyor. O sizin daima iyiliğinizi istiyor. O sizin en büyük ve sınırsız destekçiniz. Bazen bazı anlarda bir “u dönüş” yapmak istersiniz aslında o yanlış karardan dönmek istersiniz veya vicdanınız sizi yoklar; o anlarda meleğiniz size sinyal gönderiyordur aslında. İnsan özünde iyidir, ona ego kötülük yaptırır. Meleğinizle daha çok “bir” oldukça siz de iyiliği daha çok deneyimleyeceksiniz.
Peki neden Koruyucu Melekler her an görünmez?..  Çünkü siz korkuyorsunuz, inanmıyorsunuz ya da yeterli derinliğiniz henüz gelişmedi. Bu boyuta ve 5 duyu ile bize iletilenlere alışkın olduğumuz için dünyayı formların içinde algılıyoruz. Melekler bizim temel algımızın çok ötesinde. Tuhaftır ki, hepimizin asıl amacı yaşama bağlılık ve hatta uzun yaşamak olsa bile, gerçek melek deneyimleri yaşayanlar artık daha saf olmak, yeni boyutlara geçmek için sevgi ile bu dünya boyutunu geride bırakmak da isteyebilir.
Kişisel Koruyucu Meleğinizin o parlak ışığı eski kaynaklarda “shekinah” olarak isimlendiriliyor. Bırakın bu şifalı ışık sizi sarsın. Başmeleklerle çalışıyorsanız henüz, onlardan kişisel koruyucunuz ile sizi biraraya getirmelerini de rica edebilirsiniz. İsteme konusu da çok önemlidir… Çoğu kişi “e istedim ya” dese de aslında insanlar gerçekten Kişisel Koruyucu Meleğinden birşeyler istemiyor. Gerçekten doğru dileklerde bulunun, onların değil son kararı Yüce Allah’ın vereceğini unutmayın, şart ve zaman koşulu koymayın. Onlara bırakın, teslim olun.
Kişisel Koruyucu Meleğiniz ve Siz…
1.       Resim yapmaya başlayın, durumu daha somut hale getirin.
2.       Onu hissetmeye çalışın.
3.       Başmeleklerden de konu ile ilgi yardım isteyin.
4.       Mesaj veya görüntü rüyada da gelebilir.
5.       Düşünceler ve duygular not alınmalı.
6.       Melek köşenizdeki değişimleri gözlemleyin.
7.       Sadece ikinizin arasında kalacak bir günlüğünüz olsun.
8.       Gelen her detayı not alın.
9.       Hep ona teşekkür edin; o her an sizinle.
10.   Ona dair sezgilerinizi asla yabana atmayın.
11.   İlk akla gelen doğrudur.
12.   Dua edin.

13.   Bunu zorlu bir süreç haline getirmeyin, o gerçekte zaten her an sizinle…
      TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:         facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL 

26 Haziran 2013 Çarşamba

AŞK, PARA, KARİYER...

Bu yazki programımız da Kanal D İç Yapımlar ile gerçekleştirdiğimiz
"AŞK PARA KARİYER"...

6 senedir metafizik, yaşam koçluğu ve spiritüel konular ile ilgili programlar sunuyorum,
bu programlarda yorum yapıyorum değerli izleyenlerin yaşamları hakkında...

Acılar, merak edilenler, para sorunları, ilişkiye dair hal ve gidişat konuşuluyor
ve değerlendiriliyor, tüm yaptığı programların ortak noktası: SAMİMİYET...

Bir programın en önemli özelliği izleyicinin kendi yaşamı veya sorunları ile ilgili
"programdan tam olarak ne alabildiği..." bana kalırsa...
Bizim programda aslında dertleşiyoruz, paylaşıyoruz, rahatlıyoruz ve en çok
ihtiyacımız olan 2 şeyi hatırlıyoruz: UMUT VE SEVGİ...

AŞK PARA KARİYER, her Çarşamba saat 13'te...
Tatlı mı tatlı bir cafe'den yayını gerçekleştiriyoruz.
Facebook ve Twitter'dan gelen mesajları yorumluyorum,
haftanın konuları da oluyor tabi...
Bu da yayın adresimiz: www.netd.com/cafenetd

AŞK PARA KARİYER/içerik:
1. melek kartları ile dilek tutma
2. isim analizi
3. rüya yorumları
4. aşk para kariyer yorumları
5. ritüel ve enerji çalışmaları
6. şifalı taşlar
7. haftanın gelişen astrolojik olayları

İnternet'ten yayın yapmak çok zevkli... "Aaaa o kanal bizde çekmiyor... Bizde uydu yok!..
Ama ben sadece şu platformda takılıyorum... Kanalı bulamadım ki!..
O saatte evde değilim amaa..." gibi serzenişler hiç olmuyor;
tıklıyorsunuz ekran ve biz açılıyoruz...

Hafta ortası mutluluk, şans, bereket, bilgi almak için biz canlı yayındayız!
SİZİ DE BEKLERİZ...

SEVGİ VE IŞIKLA,
Tuğçe Işınsu
TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:         facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL 

22 Haziran 2013 Cumartesi

Melek Rehberliği ve Mesajların Gücü
Meleklerle gerçekten irtibat kurabilen kişi, ışık ile aydınlanır, mutlu olur, sıcaklık hisseder ve içi huzur ile dolar. Genelde çok merak edilen bir konudur “Gelen enerji gerçekten meleklerden mi…” alt varlıklar size çoğunlukla huzur ve mutluluk vermez. O nedenle size yaklaşan bir meleğin enerjisi ise bunu anlarsınız.

İrtibat Çalışması:
Sessiz ve sakin olabileceğiniz bir yer seçin. Sevdiğiniz renk bir mum yakın ve hatta tütsü… Nefesinizi düzenleyin, rahat ve doğru nefes alıp veriyor olmalısınız. Sevgi-huzur-esenliği düşünün, odaklanın. Altından çok güzel bir fanusun içinde kendinizi imgeleyin ve yine altın ama içinde pembe detayları da olan bir Işık Seli şimdi üzerinize düşmeye başlasın. Nefes alıp verin… Şimdi kişisel koruyucu meleğinizi imgelemeye çalışın ya da çok çalışmadan onu önünüzde varsayın. O an, bir ses, hafif bir rüzgar, bir his ya da koku da gelebilir. Gerçekte meleklerin tüm bunlara hiç ihtiyacı yok ama bu boyutta sizin irtibattan daha emin olmanız için bu tip işaretler olabilir. Meleğinize güvenin, orada olacağını bilin. Meleğinize soracağınız soruyu ya da yardım isteyeceğiniz konuyu netleştirin. Rahat ve güvenli olun; mesajı iç-biliş yolu ile de alabilirsiniz. Bazen de mesaj gecikir ya da ertelenir, çalışmayı tam bırakacakken de gelebilir. Çalışmaya düzenli devam edin…

 Meleklerden cevaplar, onların sizinle ilgili tercih ettikleri şekilde, sizin için en uygun olacak biçimde gelir. Bazen mesaj sonraki bir an’da veya mekanda başka bir konunun-gelişmenin içinde de gizli olabilir. Hatta radyo ya da televizyondaki bir programda da gizli bazı detaylar olabilir… Cevap mutlaka gelir; bu kesindir.
Yapmak istediğim tv programı ile ilgili arkadaşımdan bir yapımcıyı aramasını istemiştim. Yarın sabah benim için konuşup geri döneceğini söylemişti arkadaşım… O gece meleklerden bir ricada bulundum; eğer tv programım gerçekten olacaksa yarınki telefon görüşmesinden bana gerçekleşecek geri dönüşün içinde bir şekilde “meleklerle” ilgili bir detay olsun istedim… Ertesi gün arkadaşım aradı ve yapımcı ile konuştuğunu ve hatta benim için randevu aldığını söyledi. Ben de ona şunu sordum: “Kendisi beni tanıdı mı?”, arkadaşım cevap verdi: “Seni çok iyi tanıyor, senin için Melek Tuğçe dedi hatta!” diye durumu aktarınca çok mutlu olmuştum…

Artık hepimiz çok iyi biliyoruz ki; meleklerin ışığı ve frekansı bizimle aynı değil. Melekleri göremiyorsunuz diye telaşlanmayın… Onlar bize görünemezler formları bizim dünyamız için uygun değil. Onları hissetmek bile sizin için çok önemli olacak… Meleklerin cinsiyeti yoktur, bazı kilise duvarlarındaki resimler cinsiyetli gibi duruyor çünkü insanoğlu elinde olmadan bu özel varlıkları kendine yakın hissetmek istiyor. Yaşadığımız dünyanın artık yavaş yavaş kendi frekansı yükseliyor ve değişiyor bu nedenle meleklere olan ilgi de çığ gibi büyüyor. Evrende yalnız değiliz ve bunu bilmek aslında çok güzel.
Meleklerin boyutunda herşey çok kutsal bir şekilde son derece kusursuzdur. Melekler, bir bebek dünyamıza gelirken hazır bulunur. Doğum gerçekleşince de kişisel koruyucu melek çalışmalarına başlar. Hamilelik süresince de anneler bazen melekleri ve bebeklerinin korunduğunu hissedebilir. Melekler Allah ile aramızdaki aracılardır. Siz istemedikçe veya korktukça, nazik ve derinlikli melekler sizden uzak durur. Onları çağırın. Melek enerjisi yaşamınıza girdiği anda, etkileri tüm yaşamınızı sevgi ile kaplar. Bolluk bereket, coşku, sevgi, huzur yaşamınıza girer… Meleklerle çalışırken içten olun. Rüyalar ile ilgili rehberlik istendiğinde ve rüyalara dair farkındalığınız tam anlamı ile geliştiğinde, yine melek mesajlarını bu yolla da alabilirsiniz. Meleklerle ruhunuz iyileşir, korunma altında olursunuz ve imanınız kuvvetlenir.
Yolunda gitmeyen konular, sorunlar ya da hatalar odaklanılmaması gereken şeylerdir. Sürekli bunlara odak bir şekilde yaşarsanız, melek enerjisi yaşamınıza giremez. Olgun bir ruh bunlarla zaman harcamaz. İstemediğiniz şeyleri sürekli düşünmeyin, onun yerine istediklerinizi düşünün. Bunu yaparken de daima meleklerden destek dileyin. İstemediğini düşünen kişi, o istenmeyen konuyu yaşamına daha da kuvvetlice davet eder. Herşeyin güzel olacağına önce kendiniz inanın.
Melek enerjisine girmek için gerçekten hazır olmalısınız… Saf melekler sizin istekleriniz koşulsuzca kabul eder ve Allah izin verirse bunlar zaten gerçekleşir. Melek enerjisine giren kişi, aslında tüm melekleri de yaşamına davet eder. Belki de düşünmediğiniz ve planlamadığınız kadar çok meleği hissedebileceksiniz… Başmelekleri çoğu kişi daha çok ilgi ile okur ve araştırır, Başmelekler koruyucu melekleri de denetler. Koruyucu meleklerin yöneticisi Başmelekler, yardım ederler. Mikail, Cebrail, İsrafil dünyaya ve insanlığa yardım eder…
Melekler 2012 yılı ile birlikte dünyaya daha da çok odaklanmaya başladı. Daha çok sevgi ve barış için çalışıyorlar; insanların da bu konuda bilinçlenmesi onları mutlu ediyor. Melekler insanlığın sağlığı, korunması ve sevgi halinde olmasından sorumludur. Meleklerin sevgi gücü çok büyüktür. Şefkat ve merhamet de yine meleklerle bize gelir. Melekler bilgiyi de en doğru biçimde aktarmak ister. İlahi düzen ile aradaki enerji akışına da dikkat ederler. Meleklerle çalışmak ve bu enerjiyi kabul etmek kesin olarak pozitiftir. Yanlış bir enerji çalışmaması yapmamak da zaten sizin elinizde; sağduyunuz ve muhakeme yeteneğinize güvenin…

MELEK UYUMLANMASININ ARDINDAN BUNLARA DİKKAT EDİN:
1.       Vermeden almayın ve hakedin.
2.       Zamanlara takılmayın, koşul koymayın.
3.       Empati yapın, bağlantı kurun, sevgiyi yayın.
4.       Yaratıcı olun ve yaratıcı düşünün.
5.       Dünyada da herşey ilahidir, bunu her an hatırlayın.
6.       Şahsi menfaat ve hırsları bırakın.
7.       İşbirliği yapın.
8.       Verin, paylaşın, büyütün.
9.       Sevdiğiniz konular ile meşgul olun.
10.   Derinleşin, dua edin, meditasyon yapın.

KRİSTALLER VE AMETİST
Kristaller evrenin bir nevi güç jeneratörüdür. Kristallerle çalışmak, çakra açmak, meditasyon yapmak veya terapi uygulamak sizi enerji anlamında güçlendirir. Kuvars kristalleri dilek tutmak ve yoğunlaşmak için de olumludur. Melek enerjisi ile çalışan çoğu kişi artık kristalleri de tanıyor ve kullanıyor. Kristallere meleklerle ilgili bilgi ve deneyimlerinizi de yükleyerek ileride sevdiğiniz ve güvendiğiniz kişilere aktarabilirsiniz. Melek enerjisinde yükselen kişiler iyilik uğruna diğer insanları daha çok merkezlerine alıyorlar. Kontrol etme isteği ve kibir sizi melek enerjisinden uzak tutar, buna dikkat edin. Gece yatarken yastığınızın altına ametist taşı koyun; sezgilerinizi artıracak daha doğru bilgi almanızı sağlayacak.

YÜKSELME
 Atıf Yılmaz’ın “Gece Melek ve Bizim Çocuklar” filmi saflığı ele alışı ve ismi nedeniyle bence “melek dokunuşlu” bir filmdi. Uzay Heparı ve Derya Arbaş, bu filmin yıldızları, erken yaşta bu boyuta göre fazla iyi oldukları için aramızdan ayrıldılar. Daha yüksek bir frekansa geçtiyseniz, yani yükseldiyseniz, yani taşıdığınız yeni enerji bu fiziksel bedeniniz için çok ise bu boyutu terk etmeyi seçebilirsiniz. İşte o iki genç oyuncunun durumu aslında buydu… Ölüm boyut değiştirmektir, bitiş değil yeni başlangıçtır. Melekler zaten ölürken bizimle…

İnsanlık melek enerjisine daha iyi adapte olup, bağlantıyı güçlü hale getirdikçe, dünyada iyilik artacak, savaşlar azalacak, açlık bitecek. Yüksek Bilinç sadece iyilik için çalışır; kötüler alt bilinçtedir. Kötülük asıl en sonunda sadece kendilerini hedef alacak, bunu bile anlamıyorlar maalesef… Melekler dünyamıza ve insanlığa yardım için bizden istek bekliyorlar. Onların zaten amaçları bu. Melek-insanlar da artık sayıca aramızda artacak. Artık çok daha yüksek frekansta çocuklar doğuyor, herkes metafiziğe ilgi duyuyor, eski gelişmiş ruhların yeniden dünyayı ziyaret edeceği konuşuluyor, Uni-corn modası çılgınca yayılıyor, herkes yunuslarla dost oluyor ve herkes enerjilerle çalışmak istiyor… Melek enerjisi 2013 ile birlikte tam anlamıyla her yerde olacak.

Dünyada yaşanan acımasızlıkların, insanların birbirlerine (aslında kendilerine) yaptıkları kötülüğe bir cevap olarak ve tüm bunların yansıması olarak, afetler, depremler, hastalıklar, yangınlar gerçekleşti. 2013 yeni bilinç çağı olacak ve insanlık isterse bu dünyadaki kaderini yeniden yazacak. Sorunlar ve çöküşler çok olsa da bir yandan melekler, bir yandan dualar ve diğer yandan dünyanın herşeye rağmen taşıdığı yenilenme enerjisi herşeye rağmen kurtarıcı olabilir. Melek enerjisine girerken tüm bu konuların farkındalığı da size oluşmalı. Meleklere çok büyük bir saygı ve sevgi ile yaklaşmanız gerekir, tabi ki doğa ve doğa ruhlarına da… Tüm yaşam formları sizinle enerji olarak irtibatta aslında bunları unutmayın. Kimseye, hiçbir canlıya zarar vermeden gıda alın ve giyinin, doğa dengelerini bozacak davranışlardan uzak durun.

Sevgili Melekler…
Yaşamımı sevgi ve güzellik ile kuşatın… İlahi Işığı benimle paylaşın, beni sevin. En saf sevgiyi şimdi yaşamıma davet ediyorum. Gerçek içsel rehberliği seçiyorum. Allah sevgisi ile yaşamımda ilerlemek istiyorum. Bana hep destek olun. Sizi seviyorum, teşekkür ederim.


Hakettiğine inandığınız ne varsa sizin olur ve Melekler de bu yönde sizin için çalışır. Hakettiğinize inanmıyorsanız birşeyi, o zaman yine melek enerjisi ile çalışarak arının. Karma borçlarınız varsa evet bu yaşamda bunlar ödenecektir. Kötü deneyimler ve zorluklar bu nedenle sizi ziyaret edebilir. Eski karmayı tamamlamak esastır. Geçmiş yaşam deneyimlerinizi kaderinizi taşıyan melekler zaten biliyor, bunu unutmayın. Eski acı deneyimlerinizi mutlaka yüzleşmenin ardından serbest bırakın. 
TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:         facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL 

20 Haziran 2013 Perşembe

KİŞİSEL KORUYUCU MELEĞİNİZ...

Çok uzun yıllar önce yanlış birisine aşık olmuştum. Reklam filmi setindeydik, ara verilmişti. Bir masada tek başıma oturuyordum herkesten uzakta... Çekimler bitince O'nunla buluşacaktık. Kendisini çok çekici ve etkileyici bulmama rağmen bir türlü içim rahat değildi. O anda Melekler'den bir mesaj gelmesini rica ettim; bu kişi hayırlı mıydı yoksa unutmam mı gerekirdi O'nu... Bir anda ne olduğunu anlamadan masada duran cam bardak devrildi ve içindeki tüm su boşaldı... Bu negatif bir işaretti... Beni uyarmak istiyorlardı aslında... Tabi ki o zamanlar bu kişiye kaptırmış olan ben, bu gerçekle yüzleşmedim. Çok sonraları mesajları ile beni en başta uyardıklarını iyice gördüm. O insanın bana verebileceği zararları ben başta kabullenememiştim ama onlar beni korumak istemişti. Siz de yeni biri ile tanıştıysanız ya da varolan kişi hakkında "hayırlı" mı diye bilgi almak isterseniz mesajları dikkatle izleyin... Koruyucu Meleğiniz sizi duyuyor...
...
Koruyucu Meleğinizle, kişisel yardımcınız ve koruyucunuzla kendi istediğiniz an tanışabilirsiniz. Kendi tarzınız, içten isteğiniz, doğru anda, doğru yerde, gerçekten ihtiyacınız olduğunda. Geceleri yatarken Meleğinizi gözleriniz kapalı imgelemeye başlayarak da sürecin içine girebilirsiniz. Rüyanızda da ilk olarak görüp tanışabilirsiniz. Gün içinde bir aşk mesajı istediğinizde size göndereceği bir işaret ile de küçük küçük anlaşmaya başlayabilirsiniz.
Kişisel Koruyucu Meleğinizin sizi duyduğunu bazen sadece "hisler"le anlarsınız, bazen ondan geldiğini bildiğiniz bir "iç ses" sizi uyarır, bazen de "düşünceler" gelir. Melek mesajı geldiği anda, içiniz huzurla dolar... Melekler karmaşık bir mesaj yollamaz, her mesaj ve destekleri hayrınızadır. İçinizi sıkan, emin olmadığınız hiçbir şeyi yapmayın. İç sesinize değer bazen Melekler...
Melek Enerjisi bir sevgi ve sezgi yoludur, mantıktan çok duygular ile adım atın. Koruyucu Meleğinizden gelecek sevgi mesajı tüm benliğinizi ısıttığı için severek bu mesajın ardından gidersiniz... Koruyucu Meleğiniz ile çıkacağınız bu çok özel yolda, "durugörünüz" güçlenecektir... Sizi günlük yaşamın koşturmacası içinde rahatsız etmek istemezse; rüyanızda da mesajı verebilir.
Bazen yolunuza çıkaracağı minik bir engel ile sizin buluşmaya gecikmenizi bile sağlayabilir, belki de o buluşmadaki kişi size hayırlı gelmeyeceği içindir bu... Yeter ki siz bu mesajları algılayın.
...

Aşık olduğum kişi başkasına gitmiş, beni terk etmişti. "Artık hayat durdu, ben toparlanamam" diyordum, işyerinde işime bile kendimi veremiyordum... Bu kişi ile olabilmek için zamanında kutsal bir mekana 7 kere gidip adak yapmıştım. Ve her bir sefer adak için gittiğimde küçük ince bir kağıda işaret yapmıştım. 7 küçük işaretten oluşan minicik kağdımı bir sabah "artık bu iş bitti, nasılsa O'nu kaybettim" düşüncesi ile işyerindeki masamın altındaki çöpe attım... O gece evde çok ağladım ve Meleğim'den yardım istedim:
"bana bir işaret ver yarın sabah ve ben bu aşk çıkmazında neler olacak anlayayım" dedim dua ettim. Ertesi sabah umutsuzca işe gitmiştim...
Gece çok ağladığım için gözlerim şişti. Gözlerime gülsuyu sıkılmış pamukla kompres yapıyordum, toplantı başlayacaktı ve öyle görünmemem gerekiyordu. Pamukla işim bitince ayağımın dibindeki çöpe uzandım ve şok oldum!
Bir önceki gün adak kağdımı atmıştım çöpe, emindim ama tüm çöp ve içindeki torbası boşaltıldığı halde o adak kağdı sabah yine çöpün içindeki yeni poşedin en üst kısmında yapışmış gibi duruyordu... O an Meleğim'in bana "sakın üzülme bak adak kağdı burada, yani adağın geçerli, barışacaksın O'nunla" demek istediğini anlamıştım... Bu bir Melek Mucizesiydi... 2 ay sonra gerçekten barıştık.
Zamanla sizin de benimkilere ve başkalarınınkine benzer hikayeleriniz olacak. Mutlaka bu güzel gelişmeleri “melek günlüğünüze” not alın. Gelişiminizi bu şekilde çok daha net takip edebilirsiniz. Evinizde kuracağınız “melek köşenizde” bulundurabilirsiniz günlüğünüzü… Siz onlardan istedikçe ve onlara inandıkça çok daha güzel anılar biriktireceksiniz onlara dair… Gün gelecek tüm yaşamın içinde olduklarını ve sizi daima sevdiklerini bileceksiniz…
Benim tüm hesap, kimlik, kayıt, üyelik kaydı gibi detaylarımda “28” sayısı vardır, ne zaman 28 görsem meleklerin beni selamladığını bilirim. 19 yaşında başladım bu sayıyı her önemli dönüm noktamda görmeye ve hep devam etti ışık tutmaya yaşamımda… Ne zaman dara düşsem gözlerim o mekanda veya anda 28 sayısını arar. Meleklerden ani bir şekilde destek istediğim anlarda saate gözüm ilişir ve yine 28’i görürüm. Çok özel bir deneyim yaşayacağım zaman beni götürecek taksinin plakası mutlaka 28’lidir…
Medyumik güçler, psişik konulara olan ilgi, parapsikolojik araçlar, duru-biliş, trans yeteneği, metafizik konulara doğacak inanç ve benzer enerjiler de tabi ki sizi meleklerle olan yolculuğunuzda destekler. İnanmak ve ego’yu bu işe çok da fazla karıştırmamak çok önemli. Bu boyutta herşeyi analitik ve fiziksel gerçeklerle sorgulamayı seçiyoruz ki bu melek sistemi için geçerli değil. Koşulsuz sevgi için yaratılmış saf enerjili varlıklar olan melekler, kötülüğü, şüpheyi, zaafları bilmiyorlar… Onlar sadece mutlak güç olan Allah’a itaat ediyorlar, bunu unutmayın. Kur’an meleklerden bahsediyor; ilk başka evet onları görmeyeceksiniz ama zamanla varlıklarını kesin olarak bileceksiniz.
Melek çalışmalarına başlarken hep mutlu olmayı seçin. Onlar mutlu ve coşkulu anlarınızda daha çok size yakın duracaklar. Zorlu ve çok çaresiz zamanlarınızda da… Çok umutsuz anlarda bir meleği imgeleyin, ilk başta gerçekten orada olması gerekmez, zamanla bu imgeler sizi başka diyarlara da çekecek… Bir hale düşünün, ışığı görün ve kendinizi bırakın… Geçmişle yaşamak, fazla kin, affedememe sizi bu enerjiye geçiş yaparken durdurur. Başlarken “herkesi olduğu gibi kabul ediyorum ve seviyorum” demelisiniz ve buna gerçekten de inanmalısınız. İçten ve net olun, hazır olunca başlayın, kendinizi kandırmayın. Bağışlamak hafifletir. Bağışlayın ki kendiniz enerji olarak temizleyin ve arının. Gelişmiş veya gelişmeyi gerçekten isteyen biri “kötü” olan hiçbir şeyle alakalı olmaz.
Öfke, kırgınlık, içe atmak, kıskançlık sizi hasta eder. Bu tarz duygular alt enerji boyutlarını seçen kişiler içindir. Yaşamınızda yepyeni ve meleklerle güzelleşecek bir zaman diliminde bu tarz detaylara hiç ihtiyacınız olmayacak. Mutluluk ve saflık sizi takip etmeli. Hep pozitif olun; zamanla benzer enerjiler size gelmeye başlayacak. Bazı kötü dostlarsa kendiliğinden gidecek… Melek enerjisi sağlık anlamında da sizi daha güçlü yapacak. Saçınız, bakışlarınız, duruşunuz, yaydığınız enerji, yürüyüşünüz, ışıltınız, yüzünüz değişecek.
Birine kırgın olduğunuz zaman ya da kızgın, meleklerden mutlaka yardım isteyin ve onunla aranızda oluşturduğunuz “eterik kordon”u onların da yardımı ile kesin, şifalanın. Kızdıkça enerjiyi büyütür ve asıl kendinize zarar verirsiniz. Neye en çok kızarsanız ona en çok bağlanırsınız. Eski kötü aşkınızı ya da sizi anlamayan patronunuzu bırakın evrene gitsin. Bu sizin hayrınıza… İmgeleme, şifa, regresyon, ritüel ve diğer çalışmaları “Başmeleklerle” yapmak çok daha etkili ve özeldir. Kitap boyunca güzel ve etkili çalışmalar sizinle olacak. İnsanın en büyük dostu da düşmanı da kendisi; meleklerle çalıştıkça bunu çok daha net göreceksiniz.

TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:         facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL 

18 Haziran 2013 Salı

Tantra, Kama Sutra, Seks Ritüelleri
TANTRA
Tantra bir Hindistan öğretisi ve bir felsefe olmakla birlikte, merkezinde seks vardır. Aslında yaşamın tam merkezinde de seks vardır. Bir kadın ve bir erkeğin birbirini sevmesi, sevişmesi sonucu hepimiz bu dünyaya geliyoruz. Seks günümüzde yanlış yorumlanan, bazen içinden sevgi boyutu silinen, derinliği unutulan bir konu. Aşkınızla seks yaşamınız zayıfsa ilişkiniz de zayıflar.
Adem ve Havva Cennet’te dokunmayı, sevişmeyi, cinselliği keşfederek bu boyuta düştüler. Bu boyutun ana enerjisi bir yerde sekstir o halde. İkinci kitabım “Onu Baştan Çıkar!”ı bu nedenle insanlığın baştan çıkışı noktasından günümüz ilişkileri ve bilinen baştan çıkma buyotuna çekmiştim. Hepimizin kodlarında sevgi var. Sevginin olmadığı yerde ise sorun ve korku var. Sevişme kadın ve erkeğin arasındaki en yoğun enerji paylaşımı ve geçiş.
Tantra, sadece heyecanı doruğa taşıma ve orada uzun süre tutmaktan ziyade aslında, sevişirken paylaşma, sevişerek tanıma, saygı duyma, vericilik ve farkında olma ile ilintili. Kadın ve erkeğin bir bütün oluşunu anlatıyor ve amaçlıyor. Meditasyonu ve enerji çalışmalarını iyi bilenler  Tantra’ya daha hızlı ulaşır. Kitapta da yer yer değindiğim çakralar, nefes, düşünsel teknikler Tantra için de geçerlidir. Cinsel temas başlamadan önce aşkınızla karşılıklı saygı-sevgi enerjisine geçin. Bu esnada birbirinize ışık da gönderebilirsiniz. Huzurlu ve hazır olmalısınız.
Enerji geçişleri ve ilk dokunma bölgeleri olarak iki gözün ve iki göğsün arası ile başlanır. Özel uyarıcı ve aşk çağrışımlı masaj yağları ile masaj uygulamaları Tantra’nın devamında geliyor. Telaş, stres, acelecilik, arkasını düşünme, belirsizlik, korku gibi kavramları bu esnada uzak tutmanız gerekir. Ruhsal diyaloğu kullanacağınız bu tarzda çok fazla konuşmak gereksizdir. Gereksiz heyecandan ziyade dinginliğin hakim olduğu “anda” dans edercesine panterinizle bir bütün olabilirsiniz. Yoğunluk, duygusallık, gerçek olma, saygı bu anda çok önemli, partnerinizi önemseyin, ona değer verin. Özel bir müzik ve tütsü de kullanabilirsiniz. Tantra’da yoğun olarak erkeğin bağdaş kurması ve kadının partneri ile yüzyüze bakacak şekilde kucağında yer alması temel pozisyon olarak bilinse de, siz kendi yaşam ve aşk enerjinizle bir çift olarak kendi tarzınızı deneyimleyin ve geliştirin.
Tantra’da uyum ve akış çok önemlidir. Partnerinizle aranızda aşka dair aslında ne varsa, bunlar tüm yönleriyle sevişme esnasında anlaşılır. Tantra’da hem evrensel enerji hem de birbirinizin enerjisi ile çalışabilirsiniz. Tantra cinsel boyutları olan spiritüel bir yolculuktur.
Tantra için, eşinize büyük değer verin ve onun kutsallığını anda hissettirin. Önceden hazırlanın, zihninizi boş ve günlük değersiz konulardan temizleyin. Törensel havayı ve değişimi hissedin ve hissettirin. Yüksek enerji değişimlerini Tantra ile deneyimledikçe, yaşamınız da zamanla değişecek.
İlişkinizdeki pek çok sorunu Tantra’nın ışığında geride bırakabilirsiniz…

KAMA SUTRA
Kama zevk Sutra da kitap anlamını taşır.
Cinsel yaşamı merkezinde tutan Kama Sutra da yine tüm hayat görüşünüzü değiştirebilir ve partnerinizle duygu bağlarınızı kuvvetlendirir.
Sevişmeden önce ve sonra mutlaka partnerinize sevginizi, saygınızı, hayranlığınızı sunun ve SARILIN.
Kama Sutra, gerçekte fiziksel güzellikten çok ruhsal derinlik, cinsel yaratıcılık ve duygular ile ilgilidir. İyi bir Kama Sutra öğrencisi güzel olmayabilir, kusurlu da görünebilir, kilo sorunu da yaşayabilir ama kalben ve zihnen berrak olmalıdır.
Kama Sutra’da hem kadın hem de erkeğin rolleri vardır. Sevişme sanatı olarak da biline Kama Sutra, Hindistan kökenlidir ve bazı efsanelerle de ilgili olduğu varsayılır. Kama Sutra aşk sanatı kitabı olarak yüzyıllar önce yazıldı ve ardından bir felsefe olarak algılanmaya başladı. Kama Sutra’da hedef alınan zevk anlık, geçici veya yüzeysel olamaz. Bu zevk zihninizde ve ruh dünyanızda değişik boyutları size sunmak ve değişim-dönüşüm içindir aynı zamanda. Kama Sutra’da estetik olabilmek, duygusallık, alturistlik, anlayış, öngörme, değerlilik gibi kavramlar ön plandadır. Kama Sutra’da partnerinizi değişik yönleriyle tanıyabilirsiniz. Zevk en etkili ve en derin şekilde yaşanmalıdır.
Yoga ve meditasyon çağrışımları da yapan Kama Sutra, kadınların cinsel gelişiminde çok büyük rol oynar ve asla sadece pozisyonlardan ibaret değildir. Süslenme, dans ve müzik bilgisi, yaratıcılık, nezaket, güzellik sırları, makyaj yapmak, saç şekilleri, parfümler gibi kadınsı başka detayları da içeren öğreti, doğa sırlarını araştırmaya da iter kişiyi…
Kama Sutra, derinlikli ve özel bir sevişmedir, bağlayıcıdır. Kama Sutra sonrası partnerinizle ilişkiniz ve bağınız adına mutlaka yol alırsınız. Bu durumun yansımaları ilerleyip gündelik yaşamınızda, iş yaşamınızda, seçimlerinizde hatta fiziksel görüntünüzde bile fark edilir.
Kama Sutra günümüzde araştırmacılar ve yorumcular tarafından bir “sanat eseri” olarak ele alınıyor. İnsanlık tarihinin en eski ve efsanevi aşk kitaplarındandır. Günümüze gelene kadar değiştiği söylense de bugün artık bir felsefenin de parçasıdır.
Yüceltilmiş, süslü, egzotik ve sıra dışı sevişmenin anahtarı Kama Sutra partnerinizi tanımanızı ve ilişkide daha farklı boyutlarda da yoğunlaşmanızı sağlar. Bazı yanlış öğretilerde insanın yaşamdan veya aşktan zevk alması yanlış veya aşağı çeken bir durummuş gibi yansıtılır ki bu tamamen yanlış. Siz yaşam ve aşk yolculuğunuzda zevkleri de deneyimleyerek bilgeleşeceksiniz.
Kama Sutra da yaşam, denge, uyum, zevkler, hayranlık, hayatı sevmek esastır. Kama Sutra size cinselliğin içinde kendinizi keşfetmenizi de sağlar ve aşkın, seksin, zevklerin doğallığının altını çizer, utanç kavramını ortadan kaldırır.
Kama Sutra deneyiminiz başladığı zaman, cinsel salgı bezleriniz yaşamsal güç kaynağınızı dengeler, evrenle enerji alışverişiniz yoğunlaşır. Tutkunun içindeki sabrı, sabrın içindeki tutkuyu daha net görmeye başlarsınız.
Kama Sutra ve hayal gücünüz size başka dünyaların kapısını açabilir…

Seks Ritüelleri
KIRMIZI GÜLLER
Geceye afrodizyak parfümünüzü sürerek hazırlanın, doğru bitki karışımları ve tütsülerle de ortamda bu etkiyi yakalayabilirsiniz. Kitapta bu konuları detaylı ele alıyorum zaten. Özel aşk geceleri Dolunay zamanında seçilirse etkiler yoğun, tutkulu ve unutulmaz olur.
Koç burcu dönemi, Akrep burcu dönemi, Terazi burcu dönemi bu tarz ritüeller için daha doğru olur.
Dolunay zamanı toplayacağınız kırmızı gülleri (veya doğal sayılabilecek bir ortamdan satın alın) yatak odanızda yerlere serpin ve aşk enerjisini çağırın. Yakut taşından bir kolye ya da yüzük bu özel gecede sizi tutkulu ve duygulu kılacaktır. Bu geceyi bir anı olarak kodlayıp saklamak isterseniz Pembe Kuvars taşını yatağın başucuna koyun. Gecenin sonunda alıp kırmızı bir ipek kumaş ya da keseye yerleştirin.
Gecenin başlangıcında yine bu kitapta bulabileceğiniz “baştan çıkaran yemek tarifleriyle” aşkınızı mutlu edin. Yemekten en erken 2 saat sonra yatak odasına geçin. Daha önceden kendi ellerinizle hazırladığınız gülsuyunu (su, gül yaprağı, gül suyu, gül yağı- 1 gece bekletin, ertesi gün elinizle ezerek gül yapraklarını sıkın) yatak odasına girerken serpin. Gülyağı tütsüsü de ayrıca yakabilirsiniz. Aşkı anlatan obje, resim, anı, renk ve çağrışımlarla odanızı mutlaka önceden donatmış olun.
Odada kapı girişinin tam karşısına denk gelen köşede kırmızı mum yakın. Aşkınızın çarka bölgelerine masaj yapın. Onu en çok mutlu eden aşk sözcüklerini kulağına söylemeyi unutmayın. Tepe Çakrasına mutlaka sevgi ile dokunun. O gece belden bağlanan bir kıyafet giyerseniz 7 düğüm atmış olun ve düğümleri yavaş yavaş çözün.
Kendinize inanın.
Aşkınıza inanın.
Abrakadabra… Söylediğim gibi olur…

SİYAH GECE
Geceye aşk iksiri ve aşk yemekleri ile başlayın. (Tarifler yine bu kitabımda mevcut…)
Gecenin ilk bölümünde (yemek-flört bölümü) siyah giyin. Siyah gizem ve çekiciliktir. Eğer varsa veya satın alabiliyorsanız siyah pırlanta takın.
İpek kumaşların enerjisi çok yoğundur, duyguları kamçılar, ipek kumaştan ama mutlaka siyah yatak çarşafı takımı alın. Bu takımı 1 gece Yeniay ışığında bekletin ve Orkide tütsüsü ile tütsüleyin. Yatağa sererken güzel niyetlerde ve dileklerde bulunun.
Çok zor bulunsa da siyah gül bulma şansınız varsa bu özel gece için ayırın.
Odanın 4 bir köşesine 4 ayrı siyah mum koyun ve yakın. Her bir mumun üzerinde o gece olmasını istediklerinizi kürdan ile kazımış olun, net olun, odaklanın. O geceden sonra ilişkinizde olmasını istediğiniz devam konularını da kazıyabilirsiniz. Siyah tül ve dantel de aşkı, tutkuyu çağrıştırır, bu özel gecede bunları kullanın; mesela iç çamaşırınızda.
Yatak konum olarak 4 mumun ortasında kalmalı, gerekirse odada değişiklik yapın. Yoğun baharat içerikli bir afrodizyak masaj yağı kullanın bu bölümde aşkınızdan size masaj yapmasını isteyin. Özgürlüğü ve sınırsızlığı simgeleyen siyah bir kuş objesini de yatağın güney bölümüne denk gelecek şekilde koymayı unutmayın.

ALTIN KOVA VE KRİSTALLER
Altın kaplama veya altın rengi bir kova edinin. Aşkınızla birlikte kırmızı kalemle beyaz ve daha önce kullanılmamış bir kağıda aşk ve tutku adına birbirinizden beklediklerinizi yazın. Onun yazdıkları ile sizinkiler üst üste gelsin yazılırken ve iç içe geçsin. Birleşsin. Kağıdı yakın külleri kovaya atın.
Bu gecenin amacı; ilişkide bir sonraki aşamaya geçmek, sevgiyi artırmak, yakınlaşmak, bedensel ve ruhsal olarak “bir”leşmek olduğu için konuşma-paylaşma-dokunma bölümlerinde içten ve direkt olun.
Bu gece için AYTAŞI-TOPAZ-LAL-BEYAZ KUVARS kullanın. Duyguları doğru etkileyen ve saflığa da gönderme yapan taşlardır. Bu çalışmalardaki amaç seks paylaşımınızı doğru desteklemek ve güzel bir giriş yapmaktır.
AYTAŞI’na bu geceki paylaşımınızın güzel geçmesini kodlayın.
TOPAZ’a aşkınızın duygularına hitap edebilmesi için güç kodlaması yapın.
LAL’den arındırma ve sevgi enerjisi ile bu geceyi devamlı kılması için kodlama yapın.
KUVARS taşınızı başucunuza koyun. Koymadan önce 15 dk kadar sol avucunuzda tutmuş olun.
Bu gece soft enerjiler ile çalışın. Yasemin gibi daha rahatlatıcı bir tütsü işinizi görür.
Yatağa uzanan aşkınıza en sevdiği aşk şarkısını dinlettikten sonra, aşk meditasyonu yaptırın ve gözleri kapalı iken gelecekte onunla planladıklarınızı fısıldayın. Başlarken ve bitirirken birbirinize sarılın. Sevişirken ruhlarınız 1 olsun ve iç içe geçsin.
TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:         facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL 

16 Haziran 2013 Pazar

MELEKLER HEPİMİZİ KORUR...

Çoğu insan melekleri hayal gücünde bir ikon haline getirir. Sizin hayalgücünüz ve görme isteğiniz aslında ne yönde ise belki de melekleri biraz da o şekilde görebiliyorsunuz.
Melekler sizin için en doğru zamanda ve belki de bir travma veya acı olay sonrasında, ölüm veya doğum olayını takiben belki de ansızın kapınızı mutlu enerjileri ile çalabilir. İlham ve rehberlik için kapınızı çalan melek enerjisine mutlaka karşılık verin ve bu ışığı takip ederek mucizeleri izleyin. Melekler ışık, bilgelik, koruma, sevgi, farkındalık, şifa, rehberlik sunar. Melek; Cennet’ten gelen koruyucu ve mesajcıdır. Mucize kaynağı melekler yeryüzündeki insanlığın özgür iradesine karışmazlar. İnsan saf ve sevgi dolu olarak doğar ama zamanla bu üstün özelliklerini kaybeder. Günümüzde ise insanlık tekrar eski sevgi dolu ve saf enerjisini arıyor, bu kitap da bu amaca hizmet etmek için yazıldı.
Melekler zamanın ötesinde vardır ve dünya boyutundaki insanın zaman ve yetişme, yetiştirme çabası onlar için pek bir anlam ifade etmez. İsterlerse kendi boyutları ile bu boyut arasında bir eşzamanlılık kurabilirler. Melekler bizi korur ve gerçekten ihtiyacı olanlara ışıkları ile rehber olurlar. Onlar sizin hayrınıza olanı sizden iyi bilirler buna emin olun. İsyan etmeyin; mesajlar gelecektir.
Her insan eşsiz ve özeldir aslında… İnsan bu büyük gerçeği unutup nefsi ve zaafları ile hareket ettiği için dünya boyutunda kaybeder sonraları… İnsanın misyonu büyüktür ve Allah insanı çok farklı ve güçlü yaratmış olsa da insan, ego’su ve kendine yenik düşüşü ile bu durumu gölgeler. Koşulsuz mutluluk ve özünüze dönmek için melekler ile kendinize manevi bir yol planı çizin. Belki de meleklerle irtibatınız dönüm noktanız sayılabilecek bir olay sonrasında tezahür edecek. Sizin melekleri üst benlik olarak kabul edebilecek olduğunuz an ve form ile onlar sizi bulur. İşin içine şüphe katmayın. Bu konu ciddi ve derinlikli olarak ele alınmalıdır. Değişim ise kusursuz olacaktır. Evliyalar der ki; melekler bazen bize mesaj göndermek için ortama hoş bir müzik veya koku gönderir… Melek enerjisi ile çalışmaya başladıkça iyimserliğiniz artar. Melekler sadece iyilik için çalışır ve asla bizi incitmezler. Meleklerin iniş çıkışları, acıları, sorunları olmaz. Allah’ın elçileri oldukları için kusursuzdurlar…
Günümüzde birçok şifacı melek enerjisi ile çalışmaktadır. Kötü olan hiçbirşey meleklerle ilgili olamaz ve onlarla ilgili herşey daima iyidir ve mutluluk verir. Hem dünyada hem Türkiye’de birçok melek danışmanı kanser hastaları, felçliler ve psikolojik sorunları olan kişiler üzerinde melek çalışmaları ile güçlü ve etkili sonuçlar elde etmiştir. Melek enerjisine uyumlandığınız zaman Allah tarafından koşulsuz ve sınırsız bir şekilde sevildiğiniz için çok mutlu olursunuz. İnsan özgürdür ve melek enerjisine uyumlanma seçimini isteyerek ve inanarak içinde kendi yapmalıdır. Kendini seven Allah’ı da sever. Allah’a yakın olmak için önce insanı ve kendinizi tanıyın.
Allah bizi çok sever ve yaşadığınız her iyi ya da kötü olay bu boyutta ders vericidir. Hayır ve şer Allah’tandır, kötü bir olay sizi olumlu yönde eğitecekse Allah’ın elçisi olan Melek bu duruma zaten müdahale etmez. Zorlu ve acımasız anlarda, değişim ve dönüşüm zamanlarında, sıradışı deneyimlerde melek enerjisine yakınlaşırsınız. Meleklerin ışıktan bantları yani haleleri onların simgesidir. Bir meleğin halesi yani ışık halkası, onu semavi alem ile bağlantı anlamında destekler. Bazı kaynaklar hale türlerine göre meleklerin grupları olduğunu savunur.
Melekleri ruhsal tekamül ve bu boyuttan olan ve olmayan konuları da öğrenmeniz için yaşamınıza ışık tutacak rehberler olarak görün. Çok sayıda melek vardır. Sayı olarak zihninizde sınır çizmeyin. Eğer başarabilirseniz, arınabilir ve inanırsanız, hakederseniz başmeleklerle, koruyucu meleklerle, bebek meleklerle çalışabilirsiniz. Fakat unutmayın bu işin bazı tatlı yan etkileri de olacaktır: ummadığınız kişiler yaşamınıza girerken bazıları da sizi terk edecektir. Benzer enerjiler birbirini çeker. Bazı melek uyumlanmaları sonrası, aşırı hassasiyet, kilo alma, ateşlenme, isteksizlik, içe kapanma gibi durumlar olabilir. Ben bu enerjiye 1.5 senede tam olarak uyumlandım uzun süre aslında bedenim ve ruhum zorlandı. Çok kolay bir iş gibi yansıtılmasına da karşıyım.
Çok doğal olarak bazen pes edecek, bazen inanmayacak, bazen kızacaksınız. Ama zaman geldiyse onlar sizi bulacak, buna emin olun…
Bu kitapta melekli pekçok kitapta olmayan devalar alemi, peri boyutu ve diğer küçük varlıklar hakkında da bilgiler okuyacaksınız. Onlar da evrensel bir sistemin bir parçası ki zaten enerjiniz yükseldikçe onlara da yaklaşacaksınız. Ben ilk melek uyumlanmam başladığında bir gece uyku öncesi balkona çıktığımda bu boyuttan olmayan çok büyük alev alev yanan bir yıldız görmüştüm. Başka bir gece geç saat ansızın uykumdan uyandırıldım ve yatağımın tam karşısına denk gelen duvara Kur’an’dan  bir sure yazıldı. Yine çok eskilere gidecek olursam 13 yaşındayken istihareye yattığım bir gece uyku ile uyanıklık arasındaki zaman diliminde bu boyuta ait olmayan bir ses bana bir mesaj vermişti… Bu örnekler sıklaştırılabilir, burada anlatmak istediğim kanalınızı açtıkça boyuttan geçebilir başka frekanslar ile çalışabilirsiniz. Kutsal kitaplarda da zaten başka boyutlar net şekilde ifade ediliyor. Bunları kabul etmek, korkmamak ve hayırlı amaçlar için kullanmak önemlidir…
Dünyada her insan için bir koruyucu melek atandığına inanılıyor. Sizin zarar görebileceğiniz ve belki de hiç ummadığınız anlarda koruyucu melekler geliyor… Saf enerjili bebek ve çocukları da çok seviyorlar. Melekler sizin hep yanınızda ve onlar sizin görünmez gücünüz. Hep iyi kalın ve gün içinde onları selamlayın. Beklemediğiniz anlarda ummadığınız yollarla bazen melekler sizi esenliğe ulaştırır ve koruyucu meleğiniz ile olacak kötü bir gelişme aslında durdurulur. Koruyucu meleğiniz ile yakın olun, ona inanın ve irtibat güçlendikçe onu daha da yakın hissedeceksiniz.
Bebekler ve küçük çocuklar bu boyuta yeni geldikleri için saf enerjileri ile ve diğer boyutla henüz tam olarak kopmamış bağları ile daha rahat şekilde melekleri, ışıklarını, enerjilerini görebilir. Bebekler bazen sizin göremediğiniz birşeyi farkediyor gibi görünür ve bazı çocukların hayali dostları vardır bunlar melek olabilir.

Koruyucu meleğinizin sizin bu dünya boyutuna dair gelişmelerinizde görevleri vardır. Bunu bilin ve aslında bu çok mutlu olmanız için geçerli bir neden. Şu an her ne koşul içinde olursanız olun şükredin ve şimdi “mutlu olmayı seçin”. Değişim sizin içinizde başlar ve melekler samimi olduğunuz zaman sizinle çalışmaya başlar.
TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:         facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL 

14 Haziran 2013 Cuma

Kaybetme Korkusu, Değersizlik, Aldatılma, Terk Edilme

Kaybetmekten korktuğunuz ne varsa gider yaşamınızdan ve bu enerji aşkta çok hızlı ilerler. Kendine değer vermeyen başka kimseye değer veremez, kendini değersiz bulan değersiz bir eşi yaşamına çeker. Aldatılan çoğu kadın şok geçirmiş gibi durur ama gerçekte bu olayı korku-değersizlik-inançsızlık nedeniyle kendi yaşamına çekmiştir. Terk edilme korkusu ile ilişkiye başlayan çoğu kadın da maalesef beklediği veya beklemediği bir anda yalnız kalıyor yaşamında…
Korku da, istek kadar hızlı ilerleyen bir enerji. Korku ürettiğiniz sürece zaten aşka kapalı olursunuz. Korktuğunuzu karşı taraf anlarsa bu ona telkin gibi gelir ve zaten sizden uzaklaşır. Kaybetme korkusu olan aşıklar zaten ilişkilerinde hata yapar ki bu durum da sonu hazırlar. Korku-değersizlik-terk edilme üçgeninde aile, sosyal yaşam ve ilk aşk tecrübelerinin önemi büyüktür. Bu kodlarınız yanlışsa mutlaka silin ve yerine mutlu-umutlu-güvenli kodlar girin.
Kaybetme korkusunu ilk olarak nerede ne zaman ve kiminle yaşadığınızı yani ilk kodu nerede zihninize koyduğunuzu bulup, yüzleşin, kodu silin ve yerine sevgiyi, güveni koyun. O orada kaldığı sürece yenilik sizinle olamayacaktır. Korkunun da altında tabi ki güvensizlik var; güvenli bir ortamda yetişmediyseniz bu koşulları yaşamanızın karma ile ilgisi olabilir. Şu noktadan sonra bunlara iyimser de yaklaşmanız önemlidir; bunlar sizi deneyimli, güçlü, farkındalıklı, özel yaptı aslında. Bunu böyle kabul edip, tekrar eden aynı negatif koşulları yaşamınıza çekmeyeceğinizi bilin ve buna odaklanın.
Anne ve babaların çocuklarına olan telkin ve öğretileri tüm gelecek yaşamlarını şekillendiriyor. Bu çok önemli, ebeveynseniz buna dikkat edin, ebeveynlerinizin bu konularda yanlış davranmış olduğunu farkediyorsanız bununla yüzleşip enerjileri serbest bırakın. Geçmiş hatalarından dolayı anne ve babanıza veya diğer yakınlarınıza hala kin-öfke-nefret-suçlama-yargılama-içine atma gibi durum ve duygularınız varsa, başka zamanlarda tekrar aynı mutsuz koşulların içine çekilirsiniz. Ne olduysa oldu geleceğinizi mutluluk şekillendirecek artık…
Kendinize değer vermediğiniz zaman enerji geçişleri ve hisler ile aslında karşınızdaki bunu anlar. Değer görmek istiyorsanız kendinize değer verin. Size acıdığı için sizinle olması kadar kötü bir durum olamaz ki görüştüğüm çoğu evli çiftte veya yanlış giden aşk ilişkisinde bu var; acıyor terk edemiyor ve aslında hiç de aşık değil. Kimse kimseyle acıma duyguları ile birlikte olamaz. Aşk bu değildir. Kimseyi kendinize mecbur ya da borçlu hale getirmeye de çalışmayın, bu çok sinsi bir oyundur ve asla gerçek sevgi ile alakası da yoktur. Mecbur kaldığı için birinin yanınızda kalması kadar sizin denge ve enerjinizi de bozacak başka bir şey yoktur. Bunlara çok dikkat edin. Aşk; saflık, derinlik, samimiyet, tutku, cinsellik ve paylaşım ile beslenir.
Kaybetme Korkusu…
1.       Kaybetme korkusu güvensizlik enerjinizin yansımasıdır, kendine ve yaşama güvenen kişi aşkta kaybetme korkusu yaşamaz.
2.       Eski aşk deneyimlerinizde o erkekleri kaybettiniz diye aynı durumlar tekrar edecek diye bir şey asla yok.
3.       Korkan kişi yanlış bir elektrik yayar ki bu aşkınızı çok olumsuz etkiler.
4.       Korkarak cazibeli görünmeniz imkansızdır.
5.       Korku sonun başlangıcıdır.
6.       Siz korkan birine kapılır mıydınız?..
7.       Hayatta göğüs gerdiğiniz büyük ve sizde olumlu iz bırakan olayları düşünün ve bu olayların olduğu anlara gidip imgeleme çalışması yapın. Ne kadar değerli olduğunuzu bir kez daha keşfedin.
8.       Eğer gerçekten güvenilmez biri ile birlikte iseniz ve kararınız kesinse uğraşmaya değmez. ERKEKLER ASLA TAM OLARAK DEĞİŞMEZ; SADECE TÖRPÜLENİR.
9.       Cesaret ve güven katsayınız arttıkça zaten yaşam enerjiniz de yükselir.

10.   Korku sinyalleri geldiği anda, Melek Enerjisine de başvurabilirsiniz. (ilerleyen bölümlerde anlatıyorum enerjiyi)
TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:         facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL

12 Haziran 2013 Çarşamba

Evinde aşk köşeni yarat!
Evinizde özel ve güzel bir aşk köşesi yaratmak evde aşk enerjisini çeker ve sizin aşkla aranızdaki kozmik bağı daha güçlü kılar…
1.       Yatak odası, oturma odası ya da salonda bir bölümü belirleyin.
2.       Evin Güney’e bakan alanı daha uygundur.
3.       Bölüme güçlenme için Toprak, tutku için Mum yani Ateş’i koyun.          
4.       Sarı-turuncu-kırmızı renkleri tercih edin. Altın ve yakut ile güç katın.
5.       Güneş doğarken bu alanda çalışın, yoğunlaşın.
6.       Bu alanı asla unutmayın, gün içinde ziyaret edin.
7.       Her daim temiz tutun.
8.       Herkese bahsetmeyin ve elletmeyin.
9.       Eski ve sevmediğiniz eşyaları buraya koymayın.
10.   Aşkı simgeleyen 2’li objeler koyun. Örneğin biblo-  çift kuşlar…
11.   Hayvan figürleri kullanın, bunlar resim de olabilir. Güvercin, kuğu, yunus, kedi vb…
12.   Köşeniz kalp şeklinde de olabilir.
13.   Ayrıca kalp şeklindeki diğer objeleri de bu alana taşıyın hatta yenisini alın.
14.   Bu alanın yanına, oturmak için 2 kişilik kırmızı koltuk alın.
15.   Erotik figürleri de ihmal etmeyin. Afrodizyak tütsüleri bu alanda kullanın.
16.   Bu alana en yakın duvara “mutlu çift” resimleri asın.
17.   Bu odada sadece aşk şarkıları çalın.
18.   Teknolojik cihazları dışarıda tutun.
19.   Kayatuzu ve su ile alanı düzenli arındırın.

Aşk köşenizi mutlaka çiçekler ve doğa öğeleri ile kutsayın. Bu alanda dilek dilemeyi ve her daim şükretmeyi unutmayın. Burası için eski aşklarınızla ilgili detayları asla kullanmayın. Toprak ve Ateş dışında yine duyguları temsil ettiği için küçük bir havuz, bir cam kasede su ya da su ile ilgili başka mutlu bir obje bu alanda sizi tamamlar.

Bu alanda çalışırken Pembe ve Beyaz Kuvarsları mutlaka kullanın. Bu alana ritüel için gelirken duş almış ve temiz giysiler içinde olun. İpek giymek enerji anlamında sizi yükseltecektir. Burada kalorisi yüksek ve sizi yoracak yiyecekler tüketmeyin, az yemek ruhsal farkındalık için çok önemlidir.

AŞK KÖŞENİZ İÇİN…
Bu odada kırık eşya bulundurmamaya özen gösterin. Ahşap enerjisini bu alanda mutlaka kullanın. Bu alanda saygısız ve sevgisiz hiçbir enerjiye yer vermeyin. Pencereyi açtığınız zaman için mutlaka aşkı çağrıştıran bir rüzgar çanınız olsun. Aşka dair en sevdiğiniz sözleri kırmızı kalem ya da kırmızı safranla yazıp duvara çerçeve yaptırıp asın.

Aşk olumlamalarınıza mutlaka bu alanda devam edin.

Yatak Odasının Altın Kuralları
1. Yatak odanızda yüksek ses ile konuşmayın.
2. Sadece siz ve aşkınız bu odada bulunun ve uyuyun.
3. Odanızın rengini doğru seçin ve gerekli enerjileri renklerden alın.
4. Odanızdaki “aşk köşenizi” ve “melek köşenizi” temiz tutun ve bu alanda düzenli çalışma yapın.
5. Negatif düşüncelerden bu alanda uzak durun, temiz hava için pencereyi açın sık sık.
6. Cam, altın, kristal, tahta bulundurun. Sevgiyi çağrıştıran çiçekler yetiştirin.
7. Arkadaşlarınızla telefon görüşmelerinizi yatak odanızda yapmayın.
8. İşinizi yatak odanıza taşımayın.
9. Okyanus ve doğa seslerini içeren bir CD’niz olsun, odanızda sık sık çalın.
10. Melek figürleri bulundurun.
11. Adaçayı yağı ile odanın enerjisini tütsü yolu ile sık sık yenileyin.
12. Aşkı imgeleme tablosu yaratın resimlerle ve yatağa yakın yerleştirin.
13. Kapının tam karşısına denk gelen duvara dilek köşesi kurun.
14. Eve mutsuz gelirseniz duş yapıp sonra odanıza geçin.
15. Tütsü, buhur ve özel koku-yağlar ile odanızda mistik ve yüksek enerjili alan yaratın.
16. Mutsuz günlere ait fotoğraf ve eşyaları dışarı alın.
17. İpek çarşaflar kullanmaya çalışın.
18. Buranın bir “saygı “alanı olduğunu unutmayın, aşkınızla burada tartışmayın.
19. Aşk için çiftli objeleri kullanın.
20. Bambular ile yaşam enerjisini burada artırın.

YATAK ODAM İÇİN ÖZEL TÜTSÜM
Kayın ağacı dalı, meşe ağacı dalı, kestane ağacı dalı, selvi ağacı dalı toplayın. Evde bunları yakın, yaktığınız tava ile yatak odanızda dönün.

YATAK ODAMDAN ÇIKAN İSTENMEYEN MİSAFİRİME
Sevmediğiniz biri yatak odanıza girerse, eşiğe o çıkınca tuz koyun. Ayrıca cam kase içindeki kayatuzu ile odayı arındırın. Suyu aşan tuz kase ağzında birikince kaseyi yıkayın.

YENİAY’DA YATAK ODAMDA
Yeniay zamanı yatak odanızda ilk gördüğünüz yıldıza bakıp dilek tutun. Defne yağı ile tütsü yakın. 8 adet Defne Yaprağını yastığınızın altına koyun, rüyanızı sabah not alın.

YATAK ODAMDAKİ KADER SÖZLÜĞÜM
Yatak odası enerjilerin yüksek olduğu yaşam alanınızdır. Burada mutlaka sevdiğiniz bir kitabı ya da klasik bir sözlüğü (istediğiniz dilde) “kader sözlüğünüz” yapın. Bir anda aklınıza gelen kritik sorular için rastgele bir sayfa ve bölüm seçip başparmağınızla dokunun ve anlamın oradaki kelimelerde olduğuna inanın.

YATAK ODASI ANAHTARIM
Anahtar uğur ve kısmetin açılmasıdır. Kalp veya Melek şekilli bir anahtarı yatak odası anahtarı yapın. Zor geçen dönemlerde yatak odanızın kapısını 7 kere kilitleyip açın ve ardından pencereden su boşaltın dışarı.

YATAK ODASI RİTÜELİM
Odanızda lavanta yağı ile tütsü yapın. Kırmızı ipek bir kumaşın içine inci ve lavanta tohumu koyun, bunu çekmecenizde bulundurun. Banyonuz yatak odanızda ise banyo suyuna lavanta yağı ekleyin. Banyo esnasında ortamda sadece mum ışığı kullanın.

YATAK ODAMDAKİ TILSIMLI YASTIK
Pamuktan yeni ve rahat bir yastık dikin içine kendi toplayacağınız çiçekler de ekleyin. 1 gece yastığı Yeniay ışığında bekletin ve Yasemin ile tütsüleyin. Bu yastığı kutsayın ve rüyalarınızı not almaya başlayın…
TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:         facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL

9 Haziran 2013 Pazar

 Aramızdaki Melekler ve Melek Gibiler…

Kendinizi bazen çok mu yanlış anlaşılmış hissediyorsunuz?..
Bazı konularda gereğinden çok mu hassas düşünüyorsunuz?..
Bazen çok mu farklı bakış açılarınız oluyor?..
Başka boyutlara ilginiz çok mu?..
Sezgileriniz çok mu yüksek?..
Bazen insanlardan uzak durmak size daha mı iyi geliyor?..
Anlık ve saf tepkileriniz çok mu?..
Sevgi dolu olmanız rağmen, etrafınızdaki yanlışları net görebiliyor musunuz?..
Fedakar ve verici biri misiniz?..
Yardım etmek sizin için önemli mi?..
Yalnız mısınız ve bazen bunu tercih mi ediyorsunuz…
İnsanları ve hayvanları korumak mı istiyorsunuz?..
Sürekli meleklere dair birşeyler mi okuyorsunuz veya araştırıyorsunuz?..
Kimsenin duymadıklarını duyuyor ve görebiliyor musunuz…
Bir göreviniz olduğunu biliyor ama bunun açığa çıkmasını bekler gibi misiniz…
Ne zaman melekli bir mesaj gelse, ardından gelişmeler mi oluyor…
Küçükken diğer çocuklardan farklı mıydınız?..
Bazı bilgiler düşüncelerinize bilinmeyen bir yerden yükleniyor gibi mi…
Bir gün yaşamınızda meleklere dair çok büyük bir dokunuşun olacağını mı düşünüyorsunuz?..
Sevgi ve dürüstlük sizin için herşeyden önemli mi…
Başkalarının iyi veya kötü olduğunu ilk bakışta sezebiliyor musunuz?..
Günlük yaşamınız artık zaten başka boyutlarla içiçe gibi mi…
Başkalarının acılarını siz de derinden hissedebiliyor musunuz?
Şifa gücünüz mü var?..
Sizi görenler “melek gibisin” diyor mu?..
Alıcıdan çok verici enerjide misiniz?..
Saf kalabilmek için hiç de çaba sarfetmeden işi çözebiliyor musunuz?
Ne olursa olsun bir yanınız çocuk mu…
Ara sıra doğada bulunmazsanız ve çiçeklerle konuşmasanız, bu sizi üzer mi…
Meleklerin adını bile duyduğunuz anda, enerjiniz yükseliyor mu…
Dünyadaki olumsuz haberler sizi çok mu üzüyor…
Kötülüğü asla anlayamıyor musunuz?..
Bazen “başkaları için yaşıyorum” mu diyorsunuz…
Tüm dünya materyalistken, para size hiçbirşey ifade etmiyor mu?..
Hayvanlarla, özellikle kuşlarla iletişim halinde misiniz?..

Bu sorular listelerle uzatılabilir tabi ki… Bu soruların çoğuna “evet” diyebiliyorsanız, siz de bir yeryüzü meleği, “meleksi”, bedenlenmiş melek ya da melek enerjisine yakın insan olabilirsiniz… Yalnız değilsiniz, bizden çok var, hatta umarım bu kitap bizi biraraya toplar. Bugün dünyanın dört bir yanında, insanlar “melekleri” ve kendi meleksi deneyimlerini konuşuyor, toplanıyor, paylaşıyor, bu sevgi yeniyılda daha da büyüyecek.

Bugün dünyada birçok kişi bu boyutta yaşayan melek gibi insanları, meleklerin insanlar üzerindeki dokunuşunu konuşuyor… Yeni çağda doğan bebekler bir başka, hepsi zeki ve sezgili, öğrenmeye açık ve meleksi…
Herkes öğrenmek, değişmek, gelişmek için bu boyuta gelir. Bazı insanlar ise daha yüce görevlere açıktır. Bazı insanlar gerçekten sevgi doludur, melek gibidir…
Şiddet ve kötülük bazı özel ve seçilmiş insanlar için çok daha acı vericidir. Bu insanlar melek-insanlardır, onlar doğada vakit geçirmeyi ve bebeklerle oynamayı da çok severler. Olgunlaşmamış bir yanları vardır, anın değerini de çok iyi bilirler. Başkaları ile çok güçlü empati yapabilirler. Çoğu kez kurumsal, materyalist, kırıcı ve hesapçı olamazlar.
Melek enerjisine yakın bu kişiler yaşam boyu metafizik ile ilgilenir ve her daim araştırır. Boş konularla vakit harcamazlar. Bazı şeyleri “doğuştan bilirler”, unutsalar bile zamanla yeniden hatırlarlar. Melek gibiler bazen, içine kapanmayı tercih eder. Derin ve duygusal oldukları için herkesle frekansları uymaz. Doğaüstü konular onların gündelik yaşamındadır. Onların ağzından bir anda çıkan şeyler zamanla gerçeğe dönüşür. Herhangi bir mekanda, bir bebek veya hayvan onları görünce sevinir ve gülümser. Hep dünya için ve insanlar için ne yapabilirim diye düşünürler…
Doğa dostları, hayırseverler, öğretmenler, hemşireler, doktorlar, psişik güçleri olanlar, veterinerler, gönüllüler, eğitimciler ve çok farklı gruplardan insanlar aslında bedenlenmiş yüksek varlıklar gibi yaşar. Bu bazen doğuştan böyledir, bazen de bir travma ile açılır ve yaşama dahil olur… Yoğun sosyal yaşam ve acımasız ortamlar, günah işleyenler bu tarz meleksi insanlar için kaçılması gerekenlerdir. Herkese sevgi vermek üzere dünyaya gelirler ama bazen de kullanılırlar.
Bir yeryüzü meleği, meleksi insan ya da farkındalıklı, enerjisi farklı kişi… Nasıl isterseniz öyle bir ad verin onlara; onların ışığı ve enerjisi farklıdır, onları diğer insanlardan ayırd eden tuhaf ve çok da kolay isimlendirilemeyen birşeyler vardır… Yüzleri aydınlıktır, kendilerini korumak için bazen çok yerler ve kilo sorunu yaşayabilirler. Fazla yağlar onları çevreler ve adeta yaşamın acımasız enerjisi ile onların arasına bir blok koyar. Saflığın olduğu yerlerde, su kenarlarında mutlu olurlar. Bazen de çocuk gibi saf oldukları için bu dünyanın kurallarına göre hareket etmezler ve bazı şeyleri yüzlerine gözlerine bulaştırırlar. Onların tek hayali aşkta ruh ikizleri ile olabilmektir, dost edinirken de çekinirler ve derinden bağ kurarlar.
Yaşam mutlaka belli noktalarda onları ezmiştir ve kötü davranmıştır. O acılar onları yetiştirmiştir. Bazıları o acıları aşamamış gibi görünürler ama gerçekte içten içe “bilge” yanları ağır basar. Kötü insanları hemen tanır ve hissederler. Büyük bir bütünün parçası olduklarını bilirler. Kendileri gibi hissedenlerle işbirliği yapınca çok mutlu olurlar. Bu boyuta misyon, yardım, sevgi için geldiklerinin anlaşılamaması onları üzer.
Onlar başak boyutlardan ve melek mesajlarından her zaman emindir, iyilik yapmak için doğarlar, kötülüğe de iyilikle cevap verirler. Ana haber bülteni ve ölen masum insanlar onları derinden yaralar. Dış görüntü ile kimseyi yargılamazlar. Gözleri çabuk yaşlanır. Bazen herşeyden izole kalma ihtiyaçları doğar. Bedenlenmiş bir melek gibidirler, insanlar ve küçük çocuklar onlara “melek gibisin” der… Bazen masumiyetleri ile kötü insanları bile utandırırlar… Yabancılar onlara kolay ısınır; onlara sır verirken asla çekinmez ve güvenirler. Bu sırlar ve enerji yükleri bazen onların vücudunda ödem ve şişlik yaratır.
Bu boyutun meleksileri, geçmiş yaşamlarında mutlaka ya sorunlu bir aileden gelir, ya onlara kötü davranan kişilerle aşk yaşamışlardır ya da iş ilişkilerinde anlamsız darbeler almışlardır. İlişkilerde hep yanlış anlaşılmış ve sevgiye aç kalmışlardır bir dönem. Bu açlık onları daha da büyük bir sevgi arayışına itmiştir ve sonunda içlerindeki sonsuz sevgi ışığını keşfetmişlerdir. Birçoğu saf enerjileri ve masum içsellikleri ile genç görünürler.
Bu boyutta yaşayan bedenlenmiş melekler, meleksiler, melek gibi insanlar olduğu gibi bazı melek araştırmacılarına göre ve inananlara göre, bir melek bir anlık bir felaketi önlemek veya kurtarıcı olmak için insan gibi de görünebilir. Ama melek asla bir insan değildir, bu geçici bir form değişimidir. Bir insan da melek olamaz ama bazı insanlar “meleksidir”…

Bu boyutun meleklerinin, meleksi insanlarının en büyük sorunu fazla iyi olmak ve asla hayır diyememektir. Materyalist ve fırsatçı, kötü kalpli insanlar tarafından rahatça kullanılabilirler. Bu tip hallerde gerçek melekler ve Allah’ın gücü onları kalkana alacaktır. Kendileri gibi bilirler bazen herkesi ve dost olurlar, karşı taraftan gelecek kötülüğü hemen çözemezler. Onlar, bu boyuta sevgi için gelir ama boyutun sevgisiz enerjileri nedeniyle çok hassas bağışıklık sistemleri de olduğu için hastalanırlar. Büyük rahatsızlıklar yine ruhsal olarak onları eğitir onları. Onlar enerji olarak herşeye açık oldukları için, hep korunmaya ihtiyaç duyarlar. Meleklerin ışığı ve enerjisi ile koruyucu yaratma çalışması hem onlar hem de sıradan insanlar içindir. Bazen hırs ve para sahibi olmak isterler ama bunu başaramazlar. Hep bir gün gelecek ve mucizeler olacak hissi ile yaşarlar, başka boyutlarda da bulunabilmenin özlemini çekerler…
TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:         facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL