27 Haziran 2014 Cuma

DANIŞAN VE OKURLARDAN GELEN MAIL'LER...


ALDATILMAK ALDATMAK
Tuğçe Hanım;
Size geldiğim ilk seansta ağlamaktan gözlerim şişmiş haldeydi… Çok mutsuz ve umutsuzdum. Eşimin uzun zamandır başka bir bayan ile ilişkisi vardı. Bu konuyu yaşamıma neden çektiğimi bilmiyordum. Tek istediğim eşimi geri kazanmaktı. İki çocuğum vardı ve hayattaki en büyük değerim bana göre herşeye rağmen ailem ve eşimdi.
Yaptığınız çalışmalardan en çok geçmiş yaşam şifası ilgimi çekiyordu… Hiç inanmayarak geldim başta, çaresiz olduğum için, sizin twitter yazılarınızda “sorunların geçmiş kaynaklı” olduğunu öğrendiğim için denemeye karar verdim. İlk üç seansta sizinle yol alamadık değişim gerçekleşmiyordu. Son seansa geldiğimde gözlerimin içine bakıp “bir sırrın var ve bununla yüzleşmezsen sorununu aşamayız” dediğinizi şu an gibi hatırlarım. O an ağlamaya başladım ve siz de aslında herşeyi bilir gibi yüzüme baktınız utanmıştım… Makyajım tamamen akmıştı ve regresyon için zaman gelmişti. O gün sonunda size yıllar önce kuzeni ile eşimi aldattığımı itiraf edebilmiştim. Regresyon anılarımda da zaten Ortaçağ’da yaşayan, erkeklere değer vermeyen ve aldatan bir kadın savaşçı olduğumu görmüştüm. O an beni “karma borcu” yani spiritüel bedel ödeme durumumla tanıştırdınız. O çalışmamız epey uzun sürdü; o gün neyi neden çektiğimi, kendimi affetmem gerektiğini, aldatılmayı hakettiğime inandığımı kavradım. Değişmeye karar verdim.
O günün üzerinden 3 ay geçtikten sonra eşim metresinden ayrıldı, kadın ilk günler bizi rahatsız etti ama sonra vazgeçti. Eşimle ilk zamanlar dost gibiydik sonra eski cinsel yaşamımızı da yakaladık. Bugün çocuklarımla eşimle mutluyum. Büyük hatalar yaptım biliyorum ama herşeye sünger çektim. Gerekli yaşam derslerimi aldım, sayenizde. Size ve Meleklere minnettarım.

Selda San

KISMETİM AÇILDI…
Tuğçeciğim;
Seninle zamanında aynı üniversitede okuduk, o zamanlar da çok iyi Tarot bakar ve yorumlardın. Hatta bir İngiliz Edebiyatı dersimizde William Blake’i tanıyorduk ve kendisi de Melekler ve Tarot ile ilgili bir ustaydı. O konuda da seninle sohbetimiz olmuştu. Seni o zamanlar çok sever ve sırdaş görürdüm, güvenirdim. Senin ne kadar çok peşinde erkek varsa ben de o kadar yalnız ve ilişkilerden korkan birisiydim…
Bana o zamanlar bu kapalılığımın hep enerjilerle ilgili olduğunu söylerdin de inanmazdım. Yıllar sonra seni medya’da takip eder oldum. Hem kendi sunduğun hem de konuk olduğun yayınlarda kısmet, aşk, ritüel tariflerini hep dinledim. Evde bunları uygulamaya karar verdim. Ayrıca iki tane de kitabını aldım.
Ben hangi erkekle tanışsa o erkeği elinden kaçıran, ilişkilerde başarısız, kendine az gelen erkeklere prim veren, korkak ve aşkı uzaklarda gören birisi olarak yaşamıştım 35 yaşıma kadar… Senin önerilerin ilk kez yaparken bana komik ve tuhaf gelmişti itiraf etmem gerekirse… Melekler ve Dünyanın Kurtuluşu kitabındaki aşk bölümünü tekrar tekrar okudum, 21 gün evde çalıştıktan sonra ara sıra kendini gösterip ortadan kaybolan iki erkek arkadaş adayım da tamamen ortadan kayboldu. Bir nevi arınmıştım sanırım. Ardından enerjim yükseldi, her gece uyumadan önce alfa boyutu dediğin anda “ban aşkı seçiyorum, seviyorum, kabul ediyorum” olumlamanı kullandım. Bu arada Dolunay çalışmalarımı da ihmal etmedim.
Aylar sonra Mehmet ile tanıştım, güvenilir, samimi ve anlayışlı biri… İlk günler “bu da gider mi” diye düşündüm. Sonra onun ruh eşim olduğunu çok net gördüm. Beni annesi ile tanıştırdığı gün annesinin evindeki “melek köşesini” gördüm. Nermin Hanım bana “bu köşeyi telefondan seans aldığım Tuğçe Hanım’dan öğrendim!” dediği anda havalara uçtum, bu benim için büyük bir işaretti.
Yakında Nermin Annem, Mehmet ve ben seni ziyarete geleceğiz. Sen yaşamımda rehberim oldun ve beni gerçek aşk ile tanıştırdın. Allah senden de çalışmalarından da razı olsun!

Nilay Özbek

                                 TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL 
                            "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, 
                                          AŞK KOÇLUĞU, MELEK KOÇLUĞU
           KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için: 0535 307 95 28
F                  facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL, twitter.com/tugce_isinsu

8 Haziran 2014 Pazar

ENERJİNİ YÜKSELT, HATTA BUNU ŞİMDİ YAP!


KRİSTALLER VE AMETİST
Kristaller evrenin bir nevi güç jeneratörüdür. Kristallerle çalışmak, çakra açmak, meditasyon yapmak veya terapi uygulamak sizi enerji anlamında güçlendirir. Kuvars kristalleri dilek tutmak ve yoğunlaşmak için de olumludur. Melek enerjisi ile çalışan çoğu kişi artık kristalleri de tanıyor ve kullanıyor. Kristallere meleklerle ilgili bilgi ve deneyimlerinizi de yükleyerek ileride sevdiğiniz ve güvendiğiniz kişilere aktarabilirsiniz. Melek enerjisinde yükselen kişiler iyilik uğruna diğer insanları daha çok merkezlerine alıyorlar. Kontrol etme isteği ve kibir sizi melek enerjisinden uzak tutar, buna dikkat edin. Gece yatarken yastığınızın altına ametist taşı koyun; sezgilerinizi artıracak daha doğru bilgi almanızı sağlayacak.


YÜKSELME
 Atıf Yılmaz’ın “Gece Melek ve Bizim Çocuklar” filmi saflığı ele alışı ve ismi nedeniyle bence “melek dokunuşlu” bir filmdi. Uzay Heparı ve Derya Arbaş, bu filmin yıldızları, erken yaşta bu boyuta göre fazla iyi oldukları için aramızdan ayrıldılar. Daha yüksek bir frekansa geçtiyseniz, yani yükseldiyseniz, yani taşıdığınız yeni enerji bu fiziksel bedeniniz için çok ise bu boyutu terk etmeyi seçebilirsiniz. İşte o iki genç oyuncunun durumu aslında buydu… Ölüm boyut değiştirmektir, bitiş değil yeni başlangıçtır. Melekler zaten ölürken bizimle…

İnsanlık melek enerjisine daha iyi adapte olup, bağlantıyı güçlü hale getirdikçe, dünyada iyilik artacak, savaşlar azalacak, açlık bitecek. Yüksek Bilinç sadece iyilik için çalışır; kötüler alt bilinçtedir. Kötülük asıl en sonunda sadece kendilerini hedef alacak, bunu bile anlamıyorlar maalesef… Melekler dünyamıza ve insanlığa yardım için bizden istek bekliyorlar. Onların zaten amaçları bu. Melek-insanlar da artık sayıca aramızda artacak. Artık çok daha yüksek frekansta çocuklar doğuyor, herkes metafiziğe ilgi duyuyor, eski gelişmiş ruhların yeniden dünyayı ziyaret edeceği konuşuluyor, Uni-corn modası çılgınca yayılıyor, herkes yunuslarla dost oluyor ve herkes enerjilerle çalışmak istiyor… Melek enerjisi 2013 ile birlikte tam anlamıyla her yerde olacak.


Dünyada yaşanan acımasızlıkların, insanların birbirlerine (aslında kendilerine) yaptıkları kötülüğe bir cevap olarak ve tüm bunların yansıması olarak, afetler, depremler, hastalıklar, yangınlar gerçekleşti. 2013 yeni bilinç çağı olacak ve insanlık isterse bu dünyadaki kaderini yeniden yazacak. Sorunlar ve çöküşler çok olsa da bir yandan melekler, bir yandan dualar ve diğer yandan dünyanın herşeye rağmen taşıdığı yenilenme enerjisi herşeye rağmen kurtarıcı olabilir. Melek enerjisine girerken tüm bu konuların farkındalığı da size oluşmalı. Meleklere çok büyük bir saygı ve sevgi ile yaklaşmanız gerekir, tabi ki doğa ve doğa ruhlarına da… Tüm yaşam formları sizinle enerji olarak irtibatta aslında bunları unutmayın. Kimseye, hiçbir canlıya zarar vermeden gıda alın ve giyinin, doğa dengelerini bozacak davranışlardan uzak durun.

Sevgili Melekler…

Yaşamımı sevgi ve güzellik ile kuşatın… İlahi Işığı benimle paylaşın, beni sevin. En saf sevgiyi şimdi yaşamıma davet ediyorum. Gerçek içsel rehberliği seçiyorum. Allah sevgisi ile yaşamımda ilerlemek istiyorum. Bana hep destek olun. Sizi seviyorum, teşekkür ederim.

Sanskrit dilinde “çember” anlamına gelen çakra, bedenimizin enerjiyi alan ve veren noktalarıdır. Çakralarınızı çok iyi tanımalı ve doğru egzersizler ile çalıştırmalısınız. Yaşam dengenizin bozulmaması için bu 7 ana noktayı ve özelliklerini tanıyalım:
Kök çakra: hem fiziksel hem de ruhsal anlamda güvende ve “tam” olma
Sakral çakra: duygusallık ve cinsel enerji
Karın boşluğu: huzur, içsel farkındalık, yaşam ile güçlü bağ kurabilme
Kalp çakrası: sevgi ve güven, yaşamı kucaklamak
Boğaz çakrası: istekler ve inançlar, kendiniz ifade etme
Üçüncü göz çakrası: önsezi ve bilgelik noktanız
Taç çakra: yüksek benliğe yakın olma, maksimum enerji


Yoga ve meditasyon çakra açma çalışmasında gerekli ve çok rahatlatıcı. Tüm bunları melek enerjisi ile yaptığınızda ilahi ve daha özel olacak. Tüm çakra noktalarına melekler ile Işık gönderebilirsiniz. Yaşam enerjiniz ve kaliteniz böylelikle artacak. Daire çizerek ve enerji gönderebilirsiniz, olumlu telkin ve ifadeler de kullanabilirsiniz. Ayak altı çakranız için topraklama iyi gelebilir ayrıca toprakta iken ayağınızın altından dünyanın katman katman altına yemyeşil ve parlak kökler saldığınızı imgeleyin ve dünyanın merkezinden gelen parlak sarı ışık ayak altlarından size ulaşsın, sizi sarsın ve arındırsın. 
                                    TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL 
                            "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, 
                                          AŞK KOÇLUĞU, MELEK KOÇLUĞU
           KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için: 0535 307 95 28
F                  facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL, twitter.com/tugce_isinsu