24 Mart 2016 Perşembe

SEN EŞSİZ VE TEKSİN, HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ HAK EDENSİN.


EVRENİN KENDİNE AİT YASALARI VAR, İNSANIN DA…
Gücünü bil.
Senin eşin benzerin yok, Allah boş yere hiçbirşey yaratmaz.
Bu dünyaya boş yere gelmedin.
Yaşam amacını bul.
Enerjini boşa harcama, daha az konuş, daha çok düşün.
Şans dediğin şey aslında sensin.
Fazla fedakarlık kişinin kendi kul hakkına girmesidir, enerjini kendine kullan.
Kendini sev, sevmiyorsan sana bunu kanıtlamak için, seni sevmeyenler etrafında çoğalır.
Söz veriyorsan tut, tutmadığında olumsuz karma yaratıyorsun.
Şüphe ediyorsan doğru çıkacak sezgilerine güven.
Önce kendini mutlu et, başkaları sonra geliyor…
Sen değiş, değişince senin gibiler sana gelecek, kimseyi değiştirmekle zaman kaybetme, herkesin yolu başka…
Sana haksızlık yapılmasına ne kadar izin verirsen  bu enerji o kadar büyür, yeni haksızlıklar gelir.
Sen hiçbirşeyin mutlak ve tek sahibi değilsin, bu dünyadan gelip geçiyorsun, herşey burası değil,  bunu unutmadığında hafiflersin…
Yokluk içinde olan herkese sen de yardım etmek zorundasın.
Tutmak ve sürekli biriktirmek yokluk bilincidir, vermek paylaşmak bereketini de enerjini de büyütür.
Daha çok duş al, daha çok toprakta yürü. Enerjini şarj et.
Namaz kıl, Allah’tan yakını yok sana.
Meditasyon yap içe dön, dışarıda olan bir şey yok, onlar hepsi senin yansıman.
Bilinçaltın daha önceki deneyimlerinden paylar biçti dersler çıkardı, senin korkuların neyse sana hizmet eden bilinçaltı onları yeniden sana sunacak. Bilinçaltın kişiliksiz iyi-kötü ayırdı yok. Bilinçaltın ile yüzleşmelisin…
Pişmanlık hissedersen kaybetmeye de başlarsın; olumsuz enerjiyi bırak.
İnandığını yaşarsın, olmadıysa seninle ilgili. Kimseyi dinleme, devam et yoluna.
Bilinçaltın insanları ve olayları çeker veya hayatından gönderir.
Birkaç enerji çalışması ile hemen değişim olmayacak, devam etmelisin, bunca yıldır yaptığın hatalar ve yanlış inançların birkaç haftada değişmez, yolculuğun devam etmeli.
Evren senin siparişinin büyük ya da küçük olması ile hiç ilgilenmez, her komutu eşit algılar. Küçük bir demet çiçek de isteyebilirsin, milyon dolarlar da…
Çoğu şeyi istediğini sanıyorsun ama gerçek isteklerin onlar değil, itiraf et.
Evren, sistem, enerji sana “nasıl olacağını sormaz” sen iste ve bırak, yolu enerjiler dünyası sana açar.
Her gün 10 tane hayatında olan ve şükredeceğin şeyi ekmeğe oku o ekmeği afiyetle ye.
İlk başta inanmasan da “olumlama ve canlandırma” yap, uykudan önce, uyandığın anda. Tekrarla. Bir süre sonra inanacaksın, inandığın için de gerçek olacak.
Geçmişi andığın her an, geçmişteki gibi olayları çağırıyorsun. Dikkat et.
Muallak kader var mutlak kaderinin dışında, özgür irade meleklerde bile olmayan senin muhteşem gücün, bunu kullan.
Zihin ve bilinçaltı… Sana yüklenmiş programları kontrol edebilirsen bambaşka bir yaşamın olabilir.
Nazar, büyü, tüm olumsuzluklar, hastalıklar “enerjinin yanlış akışıdır” bunlardan korunmak senin elinde ki bu kitap sana bunu da anlatıyor.
Sezgilerin hep doğru, bilinçaltın seninle sezgi yoluyla mesajlaşıyor.

İÇİNDEKİ GÜCÜ KULLAN, İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OL.
Yalnız hissetme, insanlar seni terk etse de Allah ve Melekler seninle. Sana gelen insanlar da zaten Allah’ın vesile ettikleri o zaman niye acı çekiyorsun?.. Herşey olması gerektiği gibi. Sen zaten güçsün ve en büyük güce yakınsın. Birçok kişi yardım istediğini düşünüyor ama bir yandan da çok olumsuz enerjide kalıyor, inanmıyor. Bu durumda mucizeler onun yaşamında olmuyor veya oluşu erteleniyor. Özellikle melek enerjisi ile tanışanların “zaman” koymaması, istemesi, hayırlı olana itikat etmesi gerekir. Sen istemezsen Melekler senin için bir şey yapamaz, gerçekten istemek… Allah elbette sonuca karar verendir.
Korku ruhsal alemle bağlantıyı kapar, sizin korktuğunuzu düşünen saf enerji varlıkları Melekler mesaj vermeyebilir. Evrende yalnız değiliz, hayvanları nasıl kabul ediyor ve seviyorsak başka boyutlar ve alemleri de aynı şekilde görebiliriz. Konunun sadece dünya boyutunda kaldığını düşünmek her şeye büyük haksızlık olur. Melekler sizi her zaman yaptığınız her hayata karşılık yine de saf ve mükemmel olarak algılamak ister. Bu sevgi ve kabul ediş dünyada hiçbir insanın size gösteremeyeceği kadar büyük ve kesindir.
Rüya rehberliği yoluyla da melek mesajlarını kabule geçebilirsiniz. Semavi alem sizinle her an irtibatta, o iletişim asla kesilmez. Daha çok huzur ve güç için bu kanalı siz de hayırlısı için yaşamınızda kullanabilirsiniz. Ego, rekabet, kıskançlık gibi hisler geldiği anda bunları iptal edin, o tarz düşük enerjilerde kalmayın. ALT enerjiler ruhsal büyümenin önünde engel oluşturur. Melekler sizi ruh olarak görür, enerjinizi bilir, onlar için siz et ve kemik değilsiniz, onlar gerçek sizi biliyor yani… İçiniz temizse yanlış anlayan insnaları boşverin, melekler biliyor en doğru olanı. Sizi Allah yarattı bu nedenle Melekler sizi seviyor, koruyor.
Korkmayın ki ego’nun görevi kalmasın, korkarsanız da yüzleşin. Zorlamak ego işidir, serbest bırakmak bilgece bir haldir. İlahi rehberlik geldiğinde size çok sıcak ve tanıdık hissi verir, bu his geldiğinde doğru yolda olduğunuzu bilin, güvenin. Melek mesajları uyarı ve koruma amaçlı dünyevi bir yazı, bir söz, bir işaret, bir şekil, bir imge-vizyon ile her an sizi bulabilir. İşaretleri takip ettikçe daha çok işaret gelir. Yanıt almak için kendinizi ya da şartları zorlamayın, cevap belki de en beklenmedik an’da gelecek.
DURUGÖRÜ… berrak görüş, vizyon alma
DURUİŞİTİ… iç ses, küçük bir ses ile gelen doğru çağrı
DURUBİLİŞ… aniden bilmek, o anda gelen doğru bilgiler…
DURUSEZİ… berrak hissediş, doğru rehberliği alabilmek
1.    İstediğinizden emin olun.
2.    En doğru an’ı bekleyin.
3.    Meditasyon yapın, nefese odaklanın.
4.    Sessizleşin.
5.    Derinleşin.
6.    Semavi alemden yardım isteyin, işaretlere göz atın.
7.    İlk gelen bilgiler doğru.
8.    Soruyu sorun, rehberliğe açılın.
9.    Cevap için şart koşmayın, zorlamayın.
10.  Geleni alın.
11.  İçinizin en çok kabul ettiği doğru.
Melek günlüğünüz yine birçok alanda olduğu gibi, bu sezgi ve içsellik çalışmalarınızda da size rehber olabilir. Şifreleri, bağlantıları, aldığınız vizyonları, gördüğünüz rehber rüyaları buraya not alın. Canlıymış gibi hissettiğiniz rüyalar, mistik paranormal deneyimler mutlaka kişisel gelişiminizi de etkileyeceği için not alınmalı, aradaki bağlar kurulmalı ne sıklıkta ve hangi zamanlarda oldukları, geldikleri saptanmalı. Konunun içine siz girdikçe farklılık ortaya koyulacak ve devamlılık başlayacak.
Melek ışıkları belirli veya belirsiz olabilir, bir gelip bir an yok olabilir. Büyüyüp küçülebilir. Göz ucu ile hatta oraya çok da bakmıyorken yandan fark edilen vizyonlar, görüntüler olacaktır ki bunların çoğu da mesajcıdır. Uyku öncesi odanızı gümüş rengi bir ışık ile donattığınızı imgeleyin. Arınma ve bilgelik için bu küçük çalışma size yol açacak. Yine uyku öncesi odağınızı üçüncü göz noktanıza verin. Fazla çaba ego’dur, yapın ve bırakın, zamanla olacak.
Niyetiniz çok önemlidir, “söz” ile değil niyet ve gerçek isteklerle ilgilenen semavi alem sizin içinizi bilir. Niyete girince rehberlik en doğru zamanda gelir, melekler ve rehber ruhlar özgür iradenize müdahale edemez. İstek net olmalı, şüphe korku veya tereddüt olmamalı. Net soru net cevap alır. Gerçekte neyi kastettiğiniz orada zaten biliniyor. Temiz kalbin çağrısı saf varlıklarca asla göz ardı edilemez. Ego gelip size “nelerle uğraşıyorsun, gerçekçi ol, bunlar hayal” diyecektir, ne yapsın onun da görevi bu, ona takılmayın J
Meditasyon ve içe dönüş yaşamınızı iyileştirmeye başlar. Mesajları kalbinizin en derin noktasından almaya başlarsınız. Merak etmeyin, gelen mesajı ilk başta anlamasanız bile farklı işaretlerle ilahi rehberlik size ulaşacak. Durubiliş ile gelen bilgileri otomatik yazı tekniği ile güçlendirebilirsiniz. Biz de tarot-astroloji seanslarımızda zaten gelen bilgileri otomatik yazı ile alıp danışana aktarırız çoğu kez. Durubiliş, durusezi gelecekten haber verebilir, iznimiz olduğu kadarıyla, yola çıkmış planlar hakkında. Nostradamus’un da aldığı rehberlik ve bilginin bir kısmı bu şekildeydi.
Korktuğunuz zaman kalp çakranıza odaklanın, bu kitapta size sunulan çakralar hakkındaki bölüme de mutlaka göz atın. Derin nefesler alıp verin korku-sevgisizlik kalp çakranızı bloke ettiyse mesajlar size daha zor ulaşır. Çakranız ile ilgili gereken arınmayı yapın. Pembe ve zümrüt rengi ışığı kalp çakranıza gönderin. Ani gelen her bilgi bundan sonrasında sizin için değerli olacaktır. Notlar alın. Ardından neler gelişiyor, bakın… Semavi alem sizi geçişten arındırır, güvensizliğin yerine güveni koyar. Dönüşüm başlar, enerjilerle daha çok işbirliği yapma yolunuz açılır.

Kimde neyi yargılıyorsanız o aslında sizde var. Kimde neyi yargılıyorsanız o aslında sizin de başınıza gelecek. İnsanlarla aranızda karma yaratmayın, kabul edin-farkında olun-teşekkür edin-bırakın. Başkalarında gördüklerinizin aynalık yasası ile sizden yansıyanlar. Güzel olan güzel görür. Semavi alemle olan güzel kanalınızı insanlarla olumsuz bağ kurup kapamayın. Bitmesi gereken ilişkiler de zaten bitecek, sevgiyle gönderin. Melekler ve rehber ruhlar da zaten artık hangi düşünce ve enerjilerin size hizmet etmediğini biliyor, sizi uyaracaklar. Size verdikleri ve verecekleri her şey için şimdiden teşekkür edin-şükredin meleklere, rehber ruhlara… Siz doğuştan almayı hak edensiniz, alın kabul edin. Değişim ve daha güzel şartlar içinde olmak sizin hakkınız. Siz alın ki daha çok verin pozitif enerjinizi ailenize, dünyaya, evrene. Yardım ve rehberlik yürekten istenir, gülümseyin ve inanarak odaklanın. Umutsuz ve çaresiz ne ilahi boyuta soru sorulur ne de yardım istenir. İsteyin unutun “oldu olmadı” enerjisinde kalmayın. Belirli bir soru sorun veya dileğiniz belirli bir konuda olsun. Adım atın, bu dünya boyutunda siz de gereken girişimi yapın.


                                        TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL 
                            "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, 
                          AŞK KOÇLUĞU, MELEK KOÇLUĞU, İLİŞKİ ŞİFALANDIRMASI
                               KİŞİYE ÖZEL AŞK-BEREKET-ŞANS TILSIMI"  
                                          randevusu için: 0535 307 95 28
                 facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL, twitter.com/tugce_isinsu 
                                          instagram: tugceisinsu