8 Temmuz 2013 Pazartesi

TUĞÇE IŞINSU ile
GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI "REGRESYON"

Süre: 1 saat
Telefonda ya da yüzyüze

Geçmişten gelen negatif enerjiler, inançlar, kodlar bugünkü yaşamınızda tekrar eden ve aşamadığınız
sorunların kaynağıdır... 

Geçmiş yaşamlar, kolektif bilinç'ten alınan bilgiler ve atalarınızdan gelen enerji mirası bugünkü sizi yarattı. Regresyon çalışması ile yüzleşmeniz gereken anılar yani kök nedenler bulunur, şifalandırılır, yeni yaşamınız başlar. 

Regresyon çalışmamızı genel teknikler ve uygulamalar dışında BAŞMELEKLER ve MELEK ritüelleri ile destekleyerek yapıyoruz. Hayatınızda tekrar eden sorunlar varsa, aşkı ve parayı yaşamınıza çekemiyorsanız, bazı sorunların devam etmesine bir anlam veremiyorsanız GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI sizin için doğru çalışmadır.

Geçmişten gelen kalıplar, inanç sistemleri, kodlar, bilinçaltı kayıtları bugün sizi istemediğiniz şekilde etkiliyor ve yönetiyor. 

ÇALIŞMA KONULARI:
KORKULAR
PARA VE BEREKET BLOKAJLARI
İLİŞKİ SORUNLARI
OLUMSUZ DUYGULAR
DEĞERSİZLİK HİSSİ
HER KONUDA YAŞANABİLECEK TIKANIKLIK
SEVGİSİZLİK

Regresyon çalışmasında, kök neden bulunup şifalandırma gerçekleşir. Şifa esnasında meleklerle de çalışmış oluyorsunuz, çalışma sonrasındaki 21 günlük çalışma planınız da size sunulmaktadır.

SEVGİYLE
TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:         facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.