14 Aralık 2013 Cumartesi

MELEKLER YOLUNUZU AYDINLATSIN...

SEVGİ VE IŞIKLA...

Dua aslında çok hızlı ilerleyen bir enerjidir; dua etmek iyi hissettirir. Nasıl korku ve isteklerimiz gerçeğe dönüşüyorsa aynı kural dua için de geçerlidir. Melek enerjisi ile çalışırken her zaman için dini ve kutsal kaynaklar paha biçilmezdir. Meleklerle ilgili altı boş ve havada kalan çalışmalar bence imgeleme ve telkinden ibaret; herkesin melek görebileceğine ise asla inanmayın. Enerjisini belki alabilirsiniz ama onlar bizimle aynı boyutta değiller, boyuttan geçmeden veya gerçekten mistik biri olmadan onları göremezsiniz. İnanç ve yoğun arınma şarttır. Bu işin ticari ve sevgisizce, bazen de aşırı matematiksel ele alınmasına kesin olarak karşıyım.

Duaların kabulünü Allah’a ve meleklere bırakın, zaman şart koşmayın. Onlar zamanını sizden iyi bilir. Hayırlı olan olacaktır. Evrende ve dünyada iyi ve kötü şu an her ne varsa “kusursuz” bir planın içindedir. Buna emin olun. Ne suçlayın ne isyan edin ne de direnin. Akış ile bir olun ki zaten farkındalık da budur… Amerika’da yazılmış olan melek kitaplarını ele alırsak onlar “yeryüzü melekleri”nden ve kılık değiştirmiş olan meleklerden de bahseder. Bu kitabımda bu konuyu da sizler için inceledim…

Melekler sizin için en doğru zamanda ve belki de bir travma veya acı olay sonrasında, ölüm veya doğum olayını takiben belki de ansızın kapınızı mutlu enerjileri ile çalabilir. İlham ve rehberlik için kapınızı çalan melek enerjisine mutlaka karşılık verin ve bu ışığı takip ederek mucizeleri izleyin. Melekler ışık, bilgelik, koruma, sevgi, farkındalık, şifa, rehberlik sunar. Melek; Cennet’ten gelen koruyucu ve mesajcıdır. Mucize kaynağı melekler yeryüzündeki insanlığın özgür iradesine karışmazlar. İnsan saf ve sevgi dolu olarak doğar ama zamanla bu üstün özelliklerini kaybeder. Günümüzde ise insanlık tekrar eski sevgi dolu ve saf enerjisini arıyor, bu kitap da bu amaca hizmet etmek için yazıldı.
Melekler zamanın ötesinde vardır ve dünya boyutundaki insanın zaman ve yetişme, yetiştirme çabası onlar için pek bir anlam ifade etmez. İsterlerse kendi boyutları ile bu boyut arasında bir eşzamanlılık kurabilirler. Melekler bizi korur ve gerçekten ihtiyacı olanlara ışıkları ile rehber olurlar. Onlar sizin hayrınıza olanı sizden iyi bilirler buna emin olun. İsyan etmeyin; mesajlar gelecektir.

Meleğinizle irtibat için dilerseniz kullanabileceğiniz küçük bir çağrı:
Koruyucu meleğim; beni Allah sevgisi ile kuşat.
Zor anlarımda benimle ol ve beni ışıkla sar.
Aydınlanmama vesile ol; rehberliğini istiyor ve çağırıyorum.
Yanımda ol. Teşekkür ederim.

Melek çalışmalarına başlarken hep mutlu olmayı seçin. Onlar mutlu ve coşkulu anlarınızda daha çok size yakın duracaklar. Zorlu ve çok çaresiz zamanlarınızda da… Çok umutsuz anlarda bir meleği imgeleyin, ilk başta gerçekten orada olması gerekmez, zamanla bu imgeler sizi başka diyarlara da çekecek… Bir hale düşünün, ışığı görün ve kendinizi bırakın… Geçmişle yaşamak, fazla kin, affedememe sizi bu enerjiye geçiş yaparken durdurur. Başlarken “herkesi olduğu gibi kabul ediyorum ve seviyorum” demelisiniz ve buna gerçekten de inanmalısınız. İçten ve net olun, hazır olunca başlayın, kendinizi kandırmayın. Bağışlamak hafifletir. Bağışlayın ki kendiniz enerji olarak temizleyin ve arının. Gelişmiş veya gelişmeyi gerçekten isteyen biri “kötü” olan hiçbir şeyle alakalı olmaz.

Koşulsuzca sevilmek sizi iyileştirecek. Bu da meleklerle mümkün. Meleklere gönlünüzü açın, onlara güvenin; tüm yaşamınız bu şekilde değişecek. Onlar sizi asla kandırmayacak, sizi koruyacak ve Işıkları ile rehberlik sunacaklar yaşamınıza. Hep sevildiğinizi bileceksiniz… Zamanla size koşulsuzca sevebileceksiniz. Sevgi veren sevgi alır. Sevgi şifadır. 

Sevgi ve inanç mucizeler yaratır. Mucizeler her gün olur, olumsuz ve fazla ciddi kişilere inanmayın. Hayat güzel ve hep de öyle olacak. Gelecek ana kader planı dışında elimizde. Geleceğinizi de şekillendirirken mutlaka meleklerle çalışın. Melekleri ve onların ışığını imgeleyin, isteklerinizi de sembollere dökün. O sembolleri bu ışığın içine koyun. Gerçekten istenen herşey “herkesin ve evrenin yüce hayrına ise” gerçekleşir. Kendinizi sınırlamayın. İzleri doğru takip edin. 
                                           TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL 
                     "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, 
     KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:                                 facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.