16 Kasım 2014 Pazar

SINIR KOYMA, MUCİZEYİ KEŞFET.


ZİHİN…
1.       BİLİNÇLİ ZİHİN… şuur
2.       BİLİNÇDIŞI… şuursuzluk

Bağımlı hallerimiz bilinçaltımız tarafından yönetilir. 

İçinde bulunduğunuz durum her ne olursa olsun, bugün hemen olmasa bile siz şimdi inanmasanız bile, bilinçaltının olumsuz kayıtlarına rağmen, niyete girerek değişim adına adım atmakla başlayacak yaşamınızda herşey.

Bizleri bilinçaltımız yönetir, bilinç bilinçaltına göre daha büyüktür ama bilinçaltımızın sandığımızdan daha büyük rolü var yaşamlarımızda…

Seçimler, farkındalık ile atılan adımlar bilinçle ilgilidir. Asıl amaç ve konu ise bilinç gücümüz ile bilinçaltımızı formatlayabilmek, sorunların köküne inebilmektir. Şuursuz eylemler bilinçaltı ile ilgilidir. Halk arasında anlamı çok iyi bilinmeden kullanılan başka bir kelime “ego”ya gelelim: ego bilinç ile bilinçaltı arasındaki geçişte çok önemli bir görevi olan koruyucudur.

EGO’nun görevi; değişime engel olmaktır. Siz ne zaman değişime niyet etseniz gelir ve “boşver” der sizi durdurmaya çalışır. Ego sizi korkutur, sizi korur gibi yaparken sizi geçmişte tutar. Değişime engel olur. Ego, bilincinizden bilinçaltınıza değişim akışını kesmek için elinden geleni yapar, sizi tutar. Ama bunun da bir çaresi var: ALFA BOYUTU. Değişim bilinçaltımızda olacaksa, bunu yapabilmek için uyku-uyanıklık arasındaki alfa boyutu zamanını kollamalıyız. O esnada bilinçaltının kapısı EGO tarafından korunmaz ve içeri sızmamız gayet kolay olur. Alfa boyutunda rahatça yeni kayıtlar yapılabilir. EGO aslında kötü niyetli değildir, bizi korumak ister. Tüm bu bahsettiğimiz kavramlara ihtiyacımız var hepsi bir amaca hizmet ediyor.

Verdiğinizi düşünülmemiş kararlar her zaman bilinçaltı ile ilişkili. Kayıtlı ama aslında değişmesini istediğimiz kodlarla hareket ediyoruz yaşamlarımızda… Tekrar tekrar yaptığımız şeyler, davranışlar artık üzerimizde otomatikleşiyor, bir süre sonra onları düşünmeden yapıyor ve yaşamımızın bir parçası olarak kabul ediyoruz.

BUNLARA DİKKAT EDİN!
1.       Alfa boyutuna yaklaşırken evimizde TV açıkken kayıt yapıyor olabilir bilinçaltı…
2.       Değişim dönüşüm çalışmalarında sabır ve azim çok önemlidir.
3.       Bilinçaltına rağmen değişim kararını şimdi alın gitsin!
4.       Değişimi gerçekten isteyin, kalıplarınızı yazarak belirleyin.
5.       Bilinçaltınız herşeyi görür bilir.
6.       Bilinçaltı sandığımızdan daha çok ve daha hızlı kayıt yapar.
7.       Aşkınızla siz iki bilinçaltı olarak da iletişim halindesiniz, ikinizin bilinçdışı da irtibatta.
8.       Bilinç farkında olmadan bilinçaltı her an kayıtta olabilir.
9.       Saniyeler içinde bilincin yapabildiği kaydın 100 katından fazlasını bilinçaltı yapabilir.
10.   Bilinçaltı bizi sezgi yolu ile uyarır.

Olumsuz düşünmek ve olumsuz enerji üretmek kendiniz için yapabileceğiniz en kötü şey… Artık 3 lafın 1’i haline gelen “olumlu düşünmenin önemi” gerçekten tartışılmaz. Önce iyi şeyler varmış ya da oluyormuş gibi kendinizi kandırın, zamanla bu iyi şeylerin yaşamınıza akması için bir kapı açmış olacaksınız. Hepimizin bilinçaltları birbiri ile bağlantıda. Bunu unutmayın… Aslında herşeyi biliyoruz ama bilmediğimizi sanıyoruz. İlişkinizde “adam beni aldatır mı dediğiniz anda” adama “beni aldat” komut ve sinyalini de siz vermiş oluyorsunuz. Patronunuz için “ya onu memnun edemezsem” diye düşündüğünüzde, onunla olan iş ilişkinizi kendiniz sabote ediyorsunuz. İçinizden sorduğunuz aşka, ilişkilere ve her soruya dair cevap evrenden gelir, o soru evrene ulaşır. Yaşayacağınız bir olay ya da gelecek bambaşka bir haberle ilgili konu hakkında zamanında mutlaka bilgilendirilirsiniz. Bilinçaltınız aşkınızın da iş yaptığınız kişilerin de ailenizin de bilinçaltına mesaj gönderiyor, oradan bilgi alıyor, iletişimde kalıyor, zihinlere mesajlar gönderiyor.
Enerjinizi yükseltin:
Namaz kılın.
Toprakta yürüyün.
Su ile yakın olun.
Doğada zaman geçirin.
Bebekleri sevin.
Meditasyon yapın.
Daha çok teşekkür edin.
Özür dileyin.
Kabule geçin.
Şükredin.
Bağış yapın.
Yardım edin.
İçe dönün.

Evren sınır koymaz, evrende “herşey, her zaman” sınırsızdır.

Sınırları biz koyarız.



                                  TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL 
                            "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, 
                                          AŞK KOÇLUĞU, MELEK KOÇLUĞU
                               KİŞİYE ÖZEL AŞK-BEREKET-ŞANS TILSIMI"  
                                          randevusu için: 0535 307 95 28
F                  facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL, twitter.com/tugce_isinsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.