1 Kasım 2015 Pazar

OLAN HER ŞEY ASLINDA HAYRIMIZA...


Bilinçaltınız bir bilgisayar gibi. Kişiliği yok da denebilir; ayrım yapmadan herşeyi alıyor, kaydediyor, kullanıyor. O nedenle uyanık olmanız lazım, bilinçaltınız yani “bilinçdışı siz” yaşamınızı yönetiyor… Tüm o yaşanan aşk acılarında onun payı çok büyük! Onaylama yaptığınız anda, bilinçaltı dosyalarınıza sızar ve hislere-davranışlara etki etmeye başlar. İşte regresyon-geçmiş yaşam şifası çalışmamızda bu noktaları bulup gerçek siz’i ortaya çıkarıp yüzleşmenizi sağlayabiliyoruz. Bu nedenle “birşeyi onaylarken” dikkat edin. Onayladığınız şey gerçek olur. Olmak istediğiniz kişi olduğunuzu onaylayın herşeyden önce. Bunu gerçekten yaptığınız anda, başka şeylerin olmamasını sağlarsınız. Kısa sürede o kişi olmaya başlarsınız. Onaylama veya olumlama yaparken SADECE OLUMLU İFADELER kullanılmalı. Bunun ana nedeni: BİLİNÇALTINIZ OLUMSUZ İFADELERİ AYIRT EDEMEZ.

“Artık kaybetmek istemiyorum” demek ve bu şekilde düşünmek sizi sürekli kaybetmeye iter. Bilinçaltı “kaybettirmem gerek” şeklinde algılıyor bu durumu… iyi ve kötüyü, olumlu ve olumsuzu fark edemiyor.

Başınıza gelen felaketlerin bazı sebepleri var. Bunları siz de oluşturmuş olabilirsiniz, onları yaşamayı ruhsal gelişim için tercih ediyor da olabilirsiniz, bilinçdışınız böyle inanıyor da olabilir. Dünyada deneyimler ile derslerimizi alır, bu boyuttan mezun olmaya bakarız. Çok iyilik yapan kendine bir şekilde kredi de açmış olabilir. Gelecekte belki de bu kredileri kullanmak isteyebilirsiniz. Dünyadaki maddi manevi zorlu koşullar yansır, gerçekten mutlu olan az sayıda kişi görürüz. Bu da sınanmanın bir parçasıdır, bize büyük gelişim fırsatlar sunan ani kayıplar, eş ölümleri, aldatılma, ani terk edilmeler, işyeri haksızlıkları, dost kazıkları, düğüne 5 gün kala ortada bırakılmalar bize hep birşeyleri öğretmek içindir. Direnç göstermeyin, isyan da etmeyin tüm olan biten hayrınıza ve yaşam dersleri ile dolu. Başka türlü gelişim olmazdı…

Her düşüncemiz, inancımız, eylemimiz aşk yaşamlarımızda bir şekilde tezahür eder. Başkalarının aşk hataları, ahlaksızlığı, seçimleri, çokeşliliği sizi ilgilendirmez. Kim bilir bu şekilde o neyin dersini alacak. Yaşam yolculuğu süresince bir öğrenim görüyoruz ve kendimizi de tanıyoruz. Herkes aşk ile yolculuğunda sorunları kendi tarzı ile aşabilir, herkes tam olarak aynı yollardan geçecek diye bir şey yok.

İyi olmak beklenmedik anlarda yaşamınızı destekler, hep iyi biri olmaya devam edin. İyiliğinizi sömürenlere de teşekkür edin onlar sizi daha da bilge yapıyor ayrıca onlar sizin iyiliğinizi anlamayarak size sevap kazandırıyor, kendileri ise sürekli karma yolunda puan kaybediyor. Allah herşeyi görüyor biliyor, her zaman kulların görmesi gerekmez. Herkes herşeyi bilebilseydi sınanmak için buraya da gelmezdik zaten. Enerji geri döner, dışarıya verdiğiniz enerji her zaman görülür, sorun yaşayan her zaman geriye dönüp bakmalı: geçmişte başkasına mı sevgisizlik enerjisi yolladı, kendine mi değersiz davrandı?.. Ne verirseniz onu alırsınız, “korku” katmadığınız sürece büyük sorun çıkamaz. Bunları bulun, hatta yazın. “Kul Hakkı” çok önemli bir konudur. Bilerek yapılan “can acıtma” karşılıksız kalmaz, eğer kendinize karşı bilerek kötülük yapıyorsanız bu da başka bir kul hakkı sayılır. Bazen kötü ve anlayışsız aşkları karma borcu ödemek için de yaşamımıza çekmiş olabiliriz. Birşeyi yaşamak değil onu neden yaşadığınız çözmek önemli.

Sizi mutlu etmeyen inançlarınızı hiç beklemeden şimdi değiştirin.
Sorun yaşadığınız kişiyi affedin, onun iyiliğini isteyin.
Başarısız olduğunuzu kod’lar buna inanırsanız, evren size olumsuzu sunmayı borç bilir.
Başkalarının yaşamlarına destek olun, şifa verin.
Kayıt Meleği gerçek niyetinizi ve eyleminizin iç yüzünü biliyor, saklanma diye bir şey yok.
Çok büyük bir evrensel bilgisayarda hepimizin YAŞAM kayıtları, karmik hesapları tutuluyor, ruhlarımızın bundan sonra neye ihtiyaç duyacağı da…
Sağlam bir gelecek için affedin, affedilin, karmadaki borçları ödeyin.

Yaşamınıza giren kişinin neden geldiğini bulabilmeniz için sezgileriniz hep devrede olmalı. Yansıma yasalarını anladığınız anda, yaşamınız size neler anlatmak istiyor bunu bulacaksınız. Bu durum spiritüel anlamda da size büyük farkındalık katacak. Dünyadaki  yolculuğunuza ışık tutacak ve sizi geliştirecek “yansımaları” bulunca kendinize şaşıracaksınız. Size yansıttığı bir tutum veya tavır için başkasını suçlamayın, hele de benzer bir sorunu daha önce farklı bir zamanda yaşadıysanız. Değiştirmeye de kalkmayın kimseyi: içe dönün siz değişirseniz o zaten değişir. Dünya yani yaşam bize bizde olanı verir, sevmeyi bilmeyen biri doğal olarak gerçek aşkın merkezinde olduğu bir ilişkiyi de seçemeyecek. Bizim dışımızdaki herşey yine bizimle ilgili. Karşı tarafta kendimizi görürüz, duyarız, anlarız, eleştiririz.

Olumlama yapın tabi ama bilinçaltı temizliği sonrası. Olumlama yaparken sonunu olumlu ifade ile bitirmek yetmez, her ifade olumlu olmalı. Kötü şeyleri akla getirmek “korkudur”. Olumsuz düşünceyi tekrar etmek olumsuz olayları davet eder. Bilinçaltı ismini verdiğimiz bilgisayar, olumsuz ifadenizi de emir sayar, onu oluşturmaya başlar. Zihin olumsuz ile olumlu arasındaki farkı biliyor ama bilinçaltınız bilmiyor. Bunu unutmayın! İstemediğiniz şeyleri rahat an ve zamanlarda siz düşündükçe, bilinçaltınız mesajı şöyle alıyor “emrin olur, hemen senin için bir ayrılık senaryosu geliştiriyorum, geliyor…”

Bilinçaltımıza işlenmiş inançlar, bu inançlara uygun kişileri yaşamlarımıza çeker. Değerli olmadığına gerçekten inanan bir kadın sürekli değersiz hissettirebilecek erkekleri çekebilir. Diğer yandan başkaları için yaşamaya programlı durumda olan bir anne, onu sevmeyen sürekli birşeyler talep eden bir aile bireyi ile sürekli uğraşıyor olabilir. İç dünyanızdaki gerçek hisleriniz, dış dünyadaki bu hislerinizin karşılığı olan kişileri, olayları, konuları çeker size doğru… Dışarıda hiçbirşey yok, herşey içimizde. Hayatınız yolunda gitmiyorsa, içerideki inanç sistemi mutlaka sorgulanmalı, hatta şifaya girmeli.

Siz bir mıknatıssınız.

GÜZEL OLUMLAMALAR…
Ben çok şanslıyım…
Güvenilir bir eşi yaşamıma çekebilirim…
Evlilik aşkı daha da güçlü kılar…
Ne zaman plan yapsam enerjim yükselir…
Cömert ve anlayışlı bir aşk beni bulur…
Ben özel, aranılan ve sevilen biriyim…
Hayat mutluluk üzerine kurulu.
Hayatıma giren herkes bana güzel dersler verdi, sevgiyle anıyorum onları…
Yeni bir iş benim için heyecan ve güven demek…
Kendime güveniyorum…
Tam da istediğim gibi bir ruh eşi kapımı çalıyor…
Buluşmalara keyifle gidiyorum…
Karıma saygı ile yaklaşırım, ondan da aynısını görürüm…
Hayatım aydınlanıyor…

Herşeyi bilerek doğarız, bilgi içimizdedir.
Herşeyle ve herkesle bağlantıda olan bilge bilinçaltımız tüm cevapları bilir, o herşeye sahip. İçe dön daraldıkça, sınırlandıkça, içinden çıkamadıkça, bilinçaltı sana mutlaka ışık tutacak. Herkes gücü dışarıda bir yerlerde arıyor, oysa ki güç senin içinde. Gerçek gücü ve hakimiyeti eline almaktan korkuyorsun sadece. O kadar güçlü olabileceğini bilmiyorsun, bilsen de bu seni korkutuyor. Kendine sınır çizerek daha güvende olduğunu sanıyorsun ve zihnin seni kısıtlamayı seviyor, ego’n sana engel oluyor. 


                                     TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL 
                            "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, 
                                          AŞK KOÇLUĞU, MELEK KOÇLUĞU
                               KİŞİYE ÖZEL AŞK-BEREKET-ŞANS TILSIMI"  
                                          randevusu için: 0535 307 95 28
F                  facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL, twitter.com/tugce_isinsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.