11 Aralık 2016 Pazar

2017

2016 zor bir sınanma yılıydı, 2017 meyveleri toplama, acıları geride bırakma, olgunluk ve dinginlik yılı. 2016’daki manevi arayış ve yaşanan çöküşler insanlara duaları, Allah’a daha da çok yakın olmayı, sevginin ve barışın önemini hatırlattı. Dünya ve Türkiye için bir yeniden doğuş ve gerçekçilik, ruhani diriliş yılı olacak 2017. Bereket, bolluk, yeni keşifler, önemsiz konuların bitişi, güçlenme gibi enerjiler bizimle olacak. Türkiye, 2017’de şaha kalkacak. Eylül ayı bizim için çok önemli ve dönüm noktası olacak.
Terör konusu azalacak, yeni terör örgütleri ufak ufak ortaya çıksa da, PKK ve IŞİD büyük ölçüde güç kaybedecek, kendi içlerinde parçalanmalar yaşayacak.
Avrupa Birliği ile ilişkiler Türkiye adına iyi gitmeyecek ama bu birlik içinde zaten ciddi ayrılıklar ve anlaşmazlıklar olacak, Dünya’nın geleceğine zaten Avrupa Birliği diye bir şey yok. Yaşanacaklar Türkiye için bir kayıp değil zaten, Türkiye’nin kaderinde başka şanslar var. Uzun yıllar sonra bu konu zaten net görülecek. 2017 sonunda bu birlik için karanlık günler var.
Bu sene Dünya’nın tanıdığı büyük lider ve başarılı işadamlarına suikast girişimi olabilir.
Muhalefet partilerinde lider değişimi olacak, gelişmeler bu partilerde yenilik ve daha güç veren sonuçları da beraberinde getirecek.
Şubat ve Mart aylarında gazeteciler hakkında iddialar, yeni suçlar, bilinmeyen gerçekler açığa çıkacak. Beklenen bazı isimler tahliye olacak, bazı yeni isimler cezaevine girebilir.
Dünya’da ve ülkemizde cinsel suçlar, şiddete yönelik suçların artışı maneviyat, din, spiritüelizme olan ilgiyi artıracak yasalarda yeni düzenlemeler yapılacak, kitleler dönüşüm ve arınma, şifalanma için farklı yolları topluma tanıtmaya başlayacak.
Birçok ünlünün saklanan, medyadan gizlenen, şok edici görüntü ve kayıtları 2017’de ortaya çıkacak. Popülerlik konusu sorgulanacak, bazı önemli isimler bir daha eskisi gibi olamayacak, ikinci dereceden ünlü kişiler ön plana geçecek.
İdam cezası gelmeyecek.
Başkanlık sisteminin ülkemize büyük katkıları olacak, halk bundan mutlu olacak.
Yılın ikinci yarısında, ülkemizde barış adına büyük adımlar atılacak.
Trump’un gelişi ile, ABD’de kaos, karışıklık, isyanlar olacak. ABD’de sevgi eksikliği ve kutuplaşma başlayacak. ABD kendi derdine düşecek. Trump sorunları aşamayacak, karışık kararlar alacak. Eşi ile ilgili sırlar açığa çıkacak.
Dolar çok daha kötü bir noktaya gelmeden artışı duracak, 4’lere gelmez. Mart sonrası ekonomi iyiye gidecek. 2017’de Temmuz ile birlikte doğru ekonomik adımlar atılacak, korkulan büyük krizler olmayacak. Toparlanma yaşanacak.
Dünya’da büyük depremler olacak, ülkemizde ise küçük ve büyük yıkım getirmeyen depremler olabilir. Barajlarla ilgili su sıkıntısı olabilir, yangınlara dikkat edilmeli. İnternet üzerinden yapılan suçlar, hırsızlıklar artacak. İstanbul’da büyük beklenen o deprem olmayacak.
Paris ve Berlin gibi şehirlerde beklenmedik ve büyük etki yaratacak ekonomik bazlı isyan ve tepkiler olacak. 2017 ile birlikte Avrupa’da sürekli sorunlar başlayacak, ekonomi iyi gitmeyeceği gibi zaten azalan nüfus konusu daha da kötüye gidecek.
Çin bu yıl çok güçlenecek.
Türkiye’de belediyeler içinde önemli değişiklikler olacak, sürpriz isimler gidebilir. Bazı önemli belediyeden isimler hakkında açıklamalar yapılacak.
Kimsenin ummadığı büyük marka ve firmalar bu yıl kapanacak, büyük TV kanallarında yönetim değişiklikleri olacak. Bazı medya devleri istifa edecek, yenilikçi genç isimler gelecek. Bakanlıklarda da ilginç ve ani değişimler olacak.
Uzaylılar ile bağlantılar artacak, dünya dışı mesajlar daha sık gelecek. Telepati gücü olan özel çocuklar bu yıl dünyaya gelecek. Herkes dini inançlara sarılacak.

KOÇ
Hayatı sorgulama ve cesaret yılı. Geçmişten ders alan Koç, bu yıl zirvede. Para alanında çok cesur ama evlilikten çok aşka açık. Herkese her konuda destek olacak, yenilik yapacak, yatırım yapacak. Yurtdışı konularında önü açık. Mayıs ayı dönüm noktası.
BOĞA
Yılın en şanslı burçlarından; gözü kara ve çok iddialı bir yıl olacak. Para kapıları açılıyor, herkese meydan okuyabilir, büyük işlere imza atabilir. Ev, aile, evlilik konularında beklenen sonuçları yaşayacak. Sıra dışı şans ve Ekim ayında büyük ilerleme.
İKİZLER
Geçmişi anmadan önüne bakmalı. Başkaları için yaşamamalı, artık fedakar olmamalı. Yeni tanışmalar, yeni işler, yeni ek gelir yılı. Yaratıcı ve sınırsız düşünmeli. Rekabetçi bir yıl olacak, parayı dikkatli kullanmalı. Ufak tefek sağlık sorunları ve kilo alma riski…
YENGEÇ
Büyük ve tutkulu aşk yılı. Liderlik enerjisi yüksek. Büyük imzalar atılacak, para hırsı büyüyor. Herkesten akıl almamalı, hızlı karar alma zorunluluğu doğacak. Ev değişimi olabilir. Bazı kişiler yaşamından gidiyor. Güzellik ve görüntü önemli hale geliyor.
ASLAN
İddialı olma yılı. Her konuda ön plana geçiyor ama aileyi ihmal etmemeli. Gereğinden çok harcama yapılabilir, eski konuları kapatmalı. Kin ve öfkeyi yenmeli. Büyük fırsatlar, ünlü ve önemli kişilere yakın olma yılı. Çok çalışmalı, isyan etmemeli.
BAŞAK
Akışta kalma ve geçen yıl gitti sanılan fırsatları yeniden elde etme yılı. Birçok yerden destek görecek. Sakin ve huzurlu bir yıl. Alım satım konuları olacak. Yolculuk ve değişim yılı, sağlıklı ve riskten uzak duran enerjiler. Dedikodusu yapılabilir.
TERAZİ
Aşkta karasızlık, ikilem, yanlış karar alma riski var. Yaratıcı fikirler, sunumlar, büyük organizasyonlar. Alıngan olmamalı, rest çekmemeli, devamlılık göstermeli. Şanstan çok çaba önemli olacak. Sosyal çevre genişliyor. Yatırım için erken.
AKREP
Büyük paralar, büyük hırs, iddialı ve meydan okumalı bir yıl. Yılın en çok konuşulanı olacak. Aşkta herkes onu isterken o kararsız kalabilir. Bencil ve büyük çıkışlar yapılacak bir yıl. Tartışmalar, arayışlar, yolculuklar ve arzular…
YAY
Medya alanında şans, beklenmedik şanslar, anlık kararlar… Şanslı ve saf enerjili bir yıl. Kendi için yaşamalı, etki altında kalmamalı. Geçici para kaybı. Bitti gözüyle bakılan ilişkiler yine de sürebilir. Aile kurma çocuk yapma arzusu.
OĞLAK
Zorlukları aşma yılı, talepkar olmalı, az ile yetinmemeli. Sabırla ilerleyecek. Konuşulacak kıskanılacak. İş alanında önemli bağlantılar kuracak. Aşk geri planda, aşkta ertelenme var. Yalnız ama başarılı. İletişim alanında büyük toplantılar, girişimler. Eskiyi bırakmalı.
KOVA
Hızlanma yılı, atağa geçiyor, herkese meydan okuyabilir. Eğitim, siyaset, sanat alanında çalışanlara şans kapısı açık. Açık sözlü ve direkt olmalı, para konusunda iyi düşünmeli. Değişim ve dönüşüm yılı. Cesur olursa dönüm noktası geliyor.
BALIK
Aşkta mutlu son. Eski dostluklar bitebilir. Para alanında herkese güvenmemeli. Hata da yapsa kariyerde yola devam edecek. Eski ile yüzleşmeler olacak. Daha olgun davranmalı. Güven sorunu yaşayabilir. Hızlı değişimler.



                                       TUĞÇE IŞINSU ile Bireysel
                                    "GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, 
                          AŞK KOÇLUĞU, MELEK KOÇLUĞU, İLİŞKİ ŞİFALANDIRMASI
                               TAROT, KİŞİYE ÖZEL AŞK-BEREKET-ŞANS TILSIMI"  
                                          randevusu için: 0535 307 95 28
                 facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL, twitter.com/tugce_isinsu 
                                          instagram: tugceisinsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.