18 Şubat 2014 Salı

AŞK KARTLARIM & ENERJİ TAŞLARIM

TUĞÇE IŞINSU "AŞK KARTLARI"


Bu kartları kullanmadan önce AŞK VE CAZİBE AKADEMİSİ, MELEKLER VE DÜNYANIN KURTULUŞU, ONU KENDİNE AŞIK ET kitaplarımı okuyun.
Kartlarla zaman geçirin.
Kartları mümkünse ofisinizde, evinizde, tatile gittiğiniz yerde yanınızdan ayırmayın.
Kartları emin olduğunuz anda çekin.
Kartları odanızda sevdiğiniz köşelerde bulundurun, sevmediğiniz objelerle bir arada tutmayın.
Kartları kullanmaya başlamadan önce hep olumlu düşünün, niyete girin, inançlı olun.
Melek Enerjisi çalışmalarını kitaplarımdan uyguladıktan sonra Meleklerle İletişim için de kartlardan destek alabilirsiniz.

Kartları aşkınızla birlikte de kullanabilirsiniz.

ARA BENİ
Kartların arasından en çok sevdiğinizi belirleyin. Kırmızı bir mum yakın, siizn ve onun isismlerini içiçe geçecek şekilde muma iğne ile kazıyın. kartı ve mumu 7 gece yan yana tutun, 7. gece mum bitsin.
BENİ DÜŞÜN
Kart destesinden en çok sevdiğiniz 5 kartı seçin; size göre en olumlu mesajları içeren... 5 kart ile odanızda masada ya da yerde bir aşk çemberi yaratın, daire şeklinde kartları yerleştirin. Tam ortasına kesişecek şekilde ikinizin fotoğraflarını koyun. Bu çembere doğru kalbinizden pembe-altın-sarı ışık gönderin. 3 gece devam edin.
BARIŞALIM
Size göre barışmayı simgeleyen bir kartı desteden seçin. Avuç içi kadar bir kağıda onun ve sizin isimlerinizi ard arda yazarak yazılardan bir daire çizin. Dairenin ortasına "beni ara" yazın, beni ara cümlesinin tam üzerinden toplu iğne geçirin. Kağdı, kartı telefonunuza yakın yerleştirin, bekleyin...
TUTKUMUZ YÜKSELSİN
Size göre en çok tutkuyu simgeleyen kartı desteden seçin, kartın üzerine onun resmini koyun resme doğru nefes alıp verin derin derin... Resme doğru "seni seviyorum, seni kabul ediyorum, seni düşünüyorum" deyin. Resmi kalbinize doğru götürün, o gece resmi ve kart yatağınızın yanında duracak şekilde uyuyun...

TEK KART SEÇİMİ
Desteyi iyice karıştır, iç sesin "tamam" dediği anda bir kart çek. Sorunun cevabı kartta...
ÜÇ KART SEÇİMİ
Geçmiş-bugün-gelecek için karıştırıp 3 kart seç. Kartları yan yana koy ve yorumla!
"SEN VE BEN" AÇILIMI
kartları kalbine doğru yaklaştır ve kartlara kalbinden çıkaracağın pembe ışığı gönder, iç sesin sana "tamam" dediği anda 2 kart çek; biri onun duygularını diğeri seni anlatıyor.
DİLEK

Dileğine odaklan, 4 Başmeleğin adını söyle: MİKAİL CEBRAİL İSRAFİL AZRAİL ve tüm kartları karıştırıp tek bir taneyi çek. Gece yastığının altına koy ve uyu... Rüyadaki mesajını takip et. 

Kartlarınızı Yeniay ve Dolunay zamanında, ayışığı altında bekletin.
Kartları özel tahta bir kutuda ve ipek kumaşa (pembe ya da kırmızı) sararak saklayın.
Kartları sizden başka kimse ellemesin.
Kartları yorumlarken kelimelerden bir daha fazla dikketinizi çeker ve odaklanırsanız oradaki mesajı bulun.
Kartları kullanırken bilgi aktarımı için kristal kullanın ya da takın, odada tütsü yakın.
Sevmediğiniz kişilere Aşk Kartlarınız ile yorum yapmayın.
Çıkan karta güvenin, çalışmanıza şüphe katmayın.



Afrika'dan gelen enerjisi özel taşlarımızın üzerine dilekleriniz için "enerji çalışması" yapıyor ve size teslim ediyoruz. Dünya'nın her yerinden danışanlarımızın şifalı taşlara büyük ilgisi var, herkesin bir dileği veya aşka dair beklentisi, bereketle ilgili amaçları, sezgilerini güçlendirecek etkilere ihtiyacı var. Tüm bunlar için özel taşlarımız ve size özel enerjisi çalışılmış halde size şimdi bir değişim, dönüşüm  ve şans fırsatı sunuyor... SEVGİ VE IŞIKLA...

                                  TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL 
                     "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, 
     KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:                                 facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.