28 Mart 2014 Cuma

DUA

Dua aslında çok hızlı ilerleyen bir enerjidir; dua etmek iyi hissettirir. Nasıl korku ve isteklerimiz gerçeğe dönüşüyorsa aynı kural dua için de geçerlidir. Melek enerjisi ile çalışırken her zaman için dini ve kutsal kaynaklar paha biçilmezdir. Meleklerle ilgili altı boş ve havada kalan çalışmalar bence imgeleme ve telkinden ibaret; herkesin melek görebileceğine ise asla inanmayın. Enerjisini belki alabilirsiniz ama onlar bizimle aynı boyutta değiller, boyuttan geçmeden veya gerçekten mistik biri olmadan onları göremezsiniz. İnanç ve yoğun arınma şarttır. Bu işin ticari ve sevgisizce, bazen de aşırı matematiksel ele alınmasına kesin olarak karşıyım.
Duaların kabulünü Allah’a ve meleklere bırakın, zaman şart koşmayın. Onlar zamanını sizden iyi bilir. Hayırlı olan olacaktır. Evrende ve dünyada iyi ve kötü şu an her ne varsa “kusursuz” bir planın içindedir. Buna emin olun. Ne suçlayın ne isyan edin ne de direnin. Akış ile bir olun ki zaten farkındalık da budur… Amerika’da yazılmış olan melek kitaplarını ele alırsak onlar “yeryüzü melekleri”nden ve kılık değiştirmiş olan meleklerden de bahseder. Bu kitabımda bu konuyu da sizler için inceledim…
Melek enerjisine mutlu, özgür, sevgi dolu ve sade hallerinizde daha çok yaklaşırsınız bunu unutmayın. Bazı melek araştırmacıları bebeklerin ve küçük çocukların çocuk melekler “cherub”lara daha yakın olabileceğini düşünüyor. Zaman meleklerin çok takıldıkları bir konu değildir, o nedenle meleklerden olur olmaz birşeyler isteyip “neden hala olmadı” gibi düşüncelere kapılmayın. Ki zaten başka bir açıdan bakıldığında “zaman” yok aslında. Bir uydurduk zamanı insanlar olarak bu boyutta işlerimiz kolaylaşsın diye…
Hepimiz melek enerjisi ile çalışabiliriz ama hepimiz bu işin derinliğini kavrayamayız. Tabi ki gündelik yaşamın içinde yine melek enerjisi olacaktır ve dilerseniz kullanın ama bu enerjinin boyutlar arası, sıra dışı ve özel olduğunu unutmayın. Amerikalılar bazen bu işi fazlasıyla bir eğlence işi haline sokuyor bence ve sanki yer yer asli görevinden konu uzaklaşıyor… Meleklere mektup yazmak size iyi hissettiriyorsa bunu yapın tabi ama herşeyi çok basit olarak da algılamamak lazım. Bazı çalışmacılar yine bir başka kişinin melekleri ile çalışabileceğinizi hatta ikinizin meleklerini de ayrıca kendi boyutlarında irtibata sokabileceğinizi de söylüyor. İnanç sorgulanmaz.
Eğer melekler sizin için birşeyi yapmıyorsa bunun bir nedeni vardır sizin bu nedeni keşfetmeniz gerekir. Melek enerjisi ile çalışarak bu boyutta Cennet’i deneyimleyebilirsiniz. Melek enerjisi gerçek iyiler ve sevgi dolu olanlar içindir. Melekler ilahi bir aleme aittir. Koşulsuz olarak Allah’a itaat eden Melekler Nur’dan varlıklardır ve özgür iradeleri yoktur. Özgür irade nedeniyle insana gıpta ettikleri de söylenir ama bence melekler insandan üstün çünkü saf ve kusursuzlar… Onlar yardıma hazırdır ama bazı kötü veya kötü gibi sanılan olaylar aslında sizin karma’nızda yer alır ve onları bazı dersler için yaşamanız gerekir bu noktada müdahale etmeyebilirler.
Bu kitaptaki çalışmaları yaparken melek günlüğü tutmak isteyebilirsiniz ki mutlaka size kendinizi iyi hissettirecektir. Bir “iyilik kutusu” da yaratabilirsiniz ve içine bugünden sonra yapacağınız iyilikleri not alabilir veya küçük küçük semboller ile koyabilirsiniz. İyilik iyiliği çağırır. Melekler semavi alemin ışık elçileridir ve “hale”leri (ya da biz bu boyutta hale sanıyoruz o ışıkları) ile tanınırlar.
Melek enerjisine uyumlandığınız zaman kusursuz ve derin bir huzur ve esenlik ile dolarsınız. Melekler sizinle duygular, sezgiler, duru biliş yolu ile irtibat kurabilir. İlham yolu da işin içine katılabilir… evrende ve bu dünyanın zorlu yaşam koşullarının içinde yalnız olmadığınızı bilmek her zaman mutlu ve sevgi dolu hissettirir.

Artık mümkün olduğunca kötülerden ve kötülükten uzak durun. Zaaflarınızı aşmaya bakın ve materyal zevkleri azaltın. Başak bir siz olmaya hazır mısınız? Çünkü melek enerjisi sizi değiştirecek…

                                             TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL 
                            "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, 
                                          AŞK KOÇLUĞU, MELEK TERAPİSİ, 
           KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için: 0535 307 95 28

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.