6 Temmuz 2014 Pazar

AŞK VE ENERJİ

Aşkta tabi ki seçim özgürlüğümüz var ama siz anlasanız da anlamasanız da ruhunuz sizin spiritüel gelişiminiz için en doğru yolu bilir onu seçer, bu yol dikenlerle dolu olsa bile… Ben dışarıdan ne kadar anlatsam bazen yetersiz kalıyor, danışan o adamın indireceği darbeyi görmek istiyor veya evli bir kadın ile aşk yaşamaya kalkan bir danışan yarattığı karma borcunu yıllar sonra görerek benim çok önceleri anlattığım bir detayı sonraları idrak ediyor. Çoğu danışanda ayrıca “zaman koyma huyu” da var… “Eee dediklerin olmadı?!” çok duyarım bu lafı da, kızmam asla herkesin anlama seviyesi farklı, içimden gülerim beklerim. Gün gelir geç de olsa dediklerim yaşanır, danışan gelir yine sorar “Peki neden çok geç oldu?” ben de o an konunun benle değil enerjilerle ve kendisi ile sadece alakalı olduğunu izah ederim. Çok isterken akışı bloke ediyoruz…  “Arasın arasın” derken adamla aranızdaki enerji bloke oluyor, korku sinyalleri göndermiş oluyorsunuz, gerçekleşmiyor. Siz işi unutunca enerji serbest kalıyor akış başlıyor. Herşeye Allah karar verir, herşeyi Allah bilir. Ben sadece sezgilerime güvenirim. Oluyorsa da olmuyorsa da için dön…
Aşk sizi mutlu etmiyorsa aşk falan değildir, o başka birşeydir. Bir derstir, bir imtihandır, bir yanılsama da olabilir. Onun ne olduğunu mutlaka bulun ve yüzleşin. Aşkınızın iç yüzü bedeninizde de kendini ala verir. Aşk güzelleştirir, fiziksel olarak kendinizi aynada güzel bulmuyorsanız, çökmüş gibiyseniz, kilo alıyorsanız, ağrılarınız varsa bu aşkta yani ilişkide sorunlar vardır. Enerjinizi daima kontrol edin. Mesela, duygusal ya da cinsel açıdan kırıldıysanız kilo alabilirsiniz. Karın ve kalça bölgenizde yağlanma başlayabilir. İlişkinin bütün sorumluluğu size göre sizin omuzlarınızdaysa sır ve omuzlarda ağrılar başlayabilir. Bedeniniz aşktaki duruşunuzu simgeleyen enerjilerle doludur. Kalp ağrıları ve hastalıkları yaşamı boyu aşkta darbe alan kişilerde görülebilir. Aşkınızın size yaptıklarını bir türlü hazmedemiyorsanız, midede yanma veya hazımsızlık sorununuz başlayabilir. Sancılar aşkta mutsuzluğu işaret edebilir. Duyma işitme sorunları da zamanında aşık olduğunuz kişinin size yönelttiği acımasız sözlerden sonra geliştirdiğiniz bir durum da olabilir.

Aşkta mutluluk için önce içe dönüp kim olduğumuzu bulmak gerekir. Bu yaşadıklarımız gerçekten bizim istediklerimiz mi bunları bize aslında başkaları mı yükledi, aslında bunlara inanmıyor veya istemiyor da olabilir miyiz?.. Evren gerçekten istediklerinizi veriri, bazı şeyler olmuyorsa aslında siz gerçekten istemiyor olduğunuz içindir. Dünya bir okuldur, aşkta da ilişkilerde de öğrenmeye geldik. Karşımızdaki kişi bizim aynamız, suçlamayalım, nedenleri bulalım.

Spiritüel yasalara göre istemek ve bunu çok net belirtmek çok önemlidir. Mesela bana danışan çoğu kişi “zaten istiyorum daha ne!” diyebiliyor Melekler siz çok net yardım isteyince aşk sorunuzla ilgili devreye girebiliyor. Onların özgür iradesi yok bu nedenle isteklerinizde çok net olun, kalben dileyin, inanın ve gerekiyorsa bir adım atın. İstemeyi zannetmek ve gerçekten istemek arasındaki farkı da mutlaka tanıyın. Zihin sizi geçmişte tutarak bazen, artık istemekten vazgeçeceğiniz bir kişiyi de isteyin diye kamçılama durumuna sokabilir. Bizim gibi karşımızdaki kişinin de üst benliği vardır, onun rızası olmayan ve olmayacak şeyleri onu sürüklemek ego’nuzun eseri olacaktır, ilişkiye de asla hayır getirmez. Bir erkeği veya kadını istemediğini bile bile sizinle olması için ikna etmeye çalışmak, gitmeyen bir ilişkiyi ittirmek, alt varlıklarla işbirliği yaparak karma planının dışına çıkmaya çalışmak aşka birini mecbur etmek, istenmediğiniz yerde kalmaya çalışmak hem sizin tekamülünüzü tıkayacak, karma borcu yaratacak hem de en sonunda o karşınızdaki kişiyi tamamen kaybetmenize sebep olacaktır.

Büyük aşklar ve evlilik tamamen kadersel bir olaydır. Sizin olan biri zaten sizde kalacaktır, geçici ayrılıklara da çok fazla anlam katmıyor olmamız lazım. Ana kader planınızda yaşanacaklar bazen dünyadaki “zaman” kavramına göre geç sizi bulsa da “kısmette” olan yaşanır. Cevaplar için her zaman yakın da olsalar arkadaşlarınızın kapısını çalmayın, spiritüel anlamda gelişmek, daha bilgece düşünebilmek için cevapları bazen de tek başımıza buluyor olmamız şarttır. Daima şartlar ne olursa olsun kendi içinize merkezlenin, bazı yeni gelişmelerin olabilmesi için mevcutların bazen bitmesi gerekir. 

Aşkta en itici enerjilerden biri çaresizliktir… KISMETİNİZİN kapalı olduğuna dair bir inancınız kesin olarak varsa evet kısmetiniz kapalıdır ya da kapanır. Kısmetinizin aşka açık enerjide kalabilmesi için mutlaka “inanç ve niyette” olmanız gerekir, aşk inananlara gelir. Kendinizi fiziksel ve ruhsal olarak eve kapadığınızda sizdeki bu olumsuz enerji etrafa yayılır, bunu anlayan karşı cins de tabi ki sizden uzaklaşır. Çaresizlik enerjisi yaymak aşkta kişilere “benden uzak durun” demektir. İnsanlar mutluluk, tutku, coşku, cinsellik için aşkı bekler ve seçer, çaresizce birşeyi istemek zaten olmayacağına dair enerji göndermektir. En çaresin anın içindeki çare yine aslında o sorunların içinde gizlidir, pekçok sorunun cevabının sorunun içinde gizli olduğu gibi. Ruhsal enerjiniz arttıkça zaten artık aşk sırlarını da kendiniz çok hızlı çözer hale geleceksiniz.

                                    TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL 
                            "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, 
                                          AŞK KOÇLUĞU, MELEK KOÇLUĞU
           KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için: 0535 307 95 28
F                  facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL, twitter.com/tugce_isinsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.