4 Ağustos 2014 Pazartesi

DOĞA SIRLARLA DOLU VE ASLA YALNIZ DEĞİLİZ

Peri Enerjisi ve Devalar Alemi

Doğa Ruhlarının varlığı, insanın yeryüzündeki varlığı kadar eski olarak iddia ediliyor, daha eski diyen kaynaklar da mevcut. Doğa, sırlar ve çok farklı varlıklarla dolu. Doğada vakit geçirmek bizi diğer boyutlara yakın kılar. İçinizdeki sezgisel alan da açığa çıkar. Kutsal kitaplar da diğer boyutları zaten onaylıyor.
Doğada 4 element vardır:
Hava – hava ruhları
Su – su ruhları
Ateş – ateş ruhları
Toprak – toprak ruhları
Ve her 4 kategori ile ilgili doğa ruhlarının bulunduğu biliniyor. Bunlara elemental, veda, peri vb gibi isimler de veriliyor. Her birinin görevleri ve farklı özellikleri var. Bu ruhlar hem doğa ile çalışıyor hem de verimlilik-oluşum-mevsim hareketleri- şekillenme ile ilgili görevleri oluyor. Bazen afet alanlarında da özel misyonları oluyor. Onlar, melekler kadar yetkin değiller daha küçük görevleri oluyor. Amerika özellikle ormanda yaşam süren varlıklar hakkında film yapmayı ve kitaplar yayınlamayı çok seviyor. Bu ruhların aralarında iş bölümü olduğu ve doğayı, dünyayı aslında korumak istedikleri biliniyor.
 
Elementaller: 4 element ile ilişkili görünmeyen, sadece eterik yansıması olabilecek varlık türü. Alt varlık olarak görülüyorlar özellikle de meleklere kıyasla... Gnomlar (topraktan), silfler (havadan), semenderler (ateşten) ve su perileri (sudan) olarak ana  gruplara ayrılırlar. Periler, devalar, cinler, silvanlar, satirler, faunlar, elfler, lepreşonlar, cüceler, troller, koboldlar, gülyabaniler, manikinler ve buna benzer diğer varlıkların ait olduğu genel sınıf “elemental”dir.
Devalar: Devalar daha özel bir seviyede yaşar… Akıl ile yol alırlar, ilahi güçleri vardır. Daha büyük görevler alırlar ve doğaya önderlik etmek için çalışırlar. Parlak ışık yayarlar. Doğanın dengesinden mesuldürler, enerjilerini doğru kullanmak isterler. Yönetici güçleri vardır. Diğer ruhları denetlerler ve alt seviyelerinde bulunan perilere nezaret ederler. Devalar alemi ile irtibat için boyuttan geçmek durugörüye sahip olmak gerekir. Devalar ahenk içinde çalışır. İnsana göre çok daha hızlı ve farklı hareket ederler. Doğa, yağmur, bulut, çiçek, dağlar, okyanuslar, ağaçlar ile çalışırlar.
Peri: Bedenleri insanınki kadar net değildir, en azından bizim görüş açımıza göre. Meleklere göre alt enerji varlıklarıdır. Bazı periler olağanüstü güzeldir. Hafif varlıklardır. Onlara tam olarak dokunamazsınız ama bir şekilde insan tarafından görülebilirler. Periler ile meleklerin arasındaki bağ ve ilişkiyi, insan ile hayvan arasındaki ilişkiye benzetenler de olmuştur. İnsan nasıl hayvandan üstün ise melek de periden çok üstündür.


Ama burada kısaca şunu da yazmak isterim ki bazı hayvanlar merhamet ve sevgi olarak bazen insanın önüne geçiyor. Tüm insanlar kardeş ise ve aynı ÖZ’den geliyorsa, neden savaşıp birbirimizi öldürüyoruz? Neden hala kötülük yaptığımızda aslında kendimize kötülük yaptığımızı anlamıyoruz?..

...

BU DÜNYAYA GELEMEYEN BEBEKLER…
Aşk konusunda yazdığım bu kitapta konuları hem günlük hayat, hem strateji, hem melekler hem de enerjiler açısından ele almaya çalıştım. Bu bölümde gerçek sevgiden bahsederken kürtajın enerji olarak yaşamınızda boşluklar, bölünmüşlük ve karma ile ilgili beklenmedik sorunlar yaratacağının altını çizmeliyim… Saf ve masum bir enerjiyi bu dünyaya gelecekken bloke etmek size enerji anlamında başka zararlar verir. Aşkı tabi ki doyasıya yaşayın ama sık sık hamile kalmak gereksiz yere kürtaj yaptırmak karma’nıza çok yanlış kodlar yükler. O bebek de bir enerji ve ona “seni istemiyorum” enerjisi yüklüyorsunuz, bunun gelecek yaşamınızda bedelleri vardır. Meleklerinizle bu konuda da çalışın, hamileyseniz Meleğinizden bebeğinizi korumasını isteyin. Geçmişte kürtaj yaptırdıysanız o bebekle sizin arasında sizi hala bugün enerji anlamında etkileyen eterik kordonlar vardır. Ondan sizi affetmesini isteyin, Melek enerjisi ile bunu içten ve saf duygularla yapın. Onu sevgiyle evrene uğurlayın. Reenkarnasyona inanan kişiler, bu tip kürtaj olaylarından sonra o ruhun yeni yaşamınızda size başka bir şekilde veya aynı şekilde bağlantı kurarak gelebileceğini düşünüyor. Anlık zevkler için “saf bebek enerjisine” zarar vermeyin. Bu konuyu ciddiye alın ve eğer şu an bu tip bir durumun içindeyseniz mutlaka şifalanın, mümkünse bebeği dünyaya getirin. Onun koruyucu meleği – ki bebeklerin Melek enerjisi çok daha kuvvetli – sizin meleğiniz ile buluşabilir. Vicdan azabı yeni adımlarınızda sizi bloke eden bir enerjidir, mutlaka Meleklerin de desteği ile bu anlamda şifalanın…

...

ARINMA ZAMANI…
1. Hemen şimdi herkesi affedin... Kin ve nefret ile saf enerjiye açılmak imkansız.
2. Hemen şimdi kendinizi affedin... Siz özelsiniz sizi Yüce Allah yarattı. Allah her kulunu özel ve eşsiz yarattı, kendinizi sevin. Sevdikçe sevileceksiniz.
3. Derin bir nefes alın ve yaşama şükredin: siz nefes alıyorsunuz. Mümkünse nefes koçluğu alın, doğru nefes bu çalışmalarda sizi doğru destekler.
4. Bugünden itibaren hiç tanımadığınız insanları bile sevin... Çünkü siz onlarla 1’siniz, hepimiz aynı ve eşitiz. Kibirden uzak durun.
5. Bugünden itibaren hayvanlarla daha çok zaman geçirin, onları besleyin. Rehber hayvanlarla da bundan sonra ilginç telepatik çalışmalarınız olacak. Onların bazı anlarda sezgileri bizlere göre daha çok. Mümkünse kuş ya da bir kedi edinin.
6. Bugünden itibaren çiçeklerle konuşun. Doğa sizinle konuşuyor. Melek enerjisinin bir alt enerjisi Peri enerjisinde doğa ile çalışmak esastır.
7. Bugünden itibaren bebekleri daha çok kucağınıza alın. Onlar melekleri görüyor.
8. Hayvansal gıdaları azaltın, az yemek yemeye başlayın, fakirleri düşünün.
9. Yaşamı başlatan "su"ya teşekkür edin, bedeniniz su ile kaplı, su yaşamdır.
10. Çıplak ayakla "toprak"ta gezinin gün içinde, Toprak güvendir. Yürüdüğünüz için şükredin.
11. Mavi renk mum yakarak geceleri "ateş"i izleyin. Ateş güçtür. Mavi Başmelek Mikail’in rengidir.
12. Kuşları takip edin gün içinde, onlar "hava"dayken. Bazı Melek mesajları kuşlar ile gelebilir…
13. Kimseyi yargılamayın, herkes her duruma düşebilir, evin ve anlayın.
14. Kötülüğe bile iyilikle karşılık vermeye başlayın, zamanla kötüler sizi bırakacak…
15. Meleklere kayıtsız şartsız inanın. Kutsal kitaplara inandığınız gibi…
16. Düşkünlere, kimsesizlere, çaresizlere yardım edin, onlar size dua ettikçe siz yükseleceksiniz.
Dua çok büyük bir enerji ve çalışmadır. Buna inanın.
17. Melekli objeler biriktirmeye başlayın. Meleklere dair nerede ne görseniz, onun altından zamanla güzel bir mesaj çıkacaktır.
18. Yolda aniden önünüze çıkan tüyleri (kuş tüyleri) evdeki özel kutunuza koyun. Bu boyutta Melekleri “göz”lerimizle göremediğimiz için bize bu boyuttaki varlıklarla da bazen mesaj gönderebilirler.
19. Tekrar eden sayıları not alın; ne zaman saate baksanız gördüğünüz aynı sayı ise, bir mesaj olabilir mesela... Benim hayatım boyunca edindiğim tüm kartların içinde 2 ve 8 sayısı vardır, çoğu kez 28 ya da 82 olarak… Sizde bu detayları fark edin. Ne zaman başınıza ilginç veya dönüm noktası sayılabilecek bir şey gelse, orada bu sayıların olduğunu şaşkınlıkla takip edeceksiniz.
20. Siz Allah'tan bir zerresiniz, O'nun yansımasısınız. EN-EL HAK. Meleklerin sizinle olduğuna inanmaya başlayın. Bu enerji yaşamınızı değiştirecek ve sizi gerçek sevgiye açacak. 



                                     TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL 
                            "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, 
                                          AŞK KOÇLUĞU, MELEK KOÇLUĞU
           KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için: 0535 307 95 28
F                  facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL, twitter.com/tugce_isinsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.