15 Ağustos 2014 Cuma

YAŞADIĞIN TEKRAR EDEN SORUNUN KÖK ENERJİSİ "GEÇMİŞİNDE"


8.       GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI – REGRESYON

Geçmiş Yaşam Şifası yani Regresyon, ÖZEL ve tüm Dünyada kabul görmüş bir çalışmadır.

Bu çalışma yaklaşık 1 saat kadar sürüyor. Yaşadığınız o tekrar tekrar sizi bulan sorunun kök sebebi bulunarak şifası sağlanıyor. Regresyon bereketten sağlık konularına, öfke ile ilgili konulardan blokaj ve çöküşlere, korkulardan bereket-para alanındaki tıkanıklıklara kadar çok sayıda konuda şifa sağlasa da biz bu bölümde konuyu “aşk” ile ilişkilendirerek anlatıyor olacağız.

Geçmiş Yaşam Şifası---- ÇALIŞMA KONULARI:
Güzel başlayıp aniden ve anlamsızca bitip hayatımızdan giden herşey…
Uzun süren yalnızlıklar…
Aldatılma…
Her ilişkide terk edilen taraf olma…
Sürekli evli erkeklerle/kadınlarla ilişki yaşama durumu…
Korkular…
İlişki yaşamaktan korkma…
Kendi ilişkinizi kendiniz baltalıyor, sabote ediyorsanız…
Kaybetme korkusu…
Bereketsizlik...
Blokaj, kısmetsizlik, çöküşler, iflas…

Bu bahsettiğimiz sorunların kökü 4 kaynaktan gelebiliyor:
1.       Reenkarnasyon "teorisi" geçmiş hayatlardan gelen karma.
2.       Atalardan gelen enerji mirası: büyükleriniz de benzer sorunları yaşadı ve bu size aktarıldı.
3.       Kolektif Bilinç: doğarken ortak bilgi havuzundan tüm insanlığın yaşamış olduklarından çektikleriniz.
4.   Çocukluk...

Bilinçaltımızdaki farkında olmadığımız kayıtlar yaşamlarımızı ve ilişkilerimizi yönetiyor. Aynı aşk sorunlarını neden tekrar tekrar yaşıyorum diyorsanız, sebebi tamamen geçmişle alakalı. Geçmişteki o kök kayıtlara ulaşmadan da tam olarak şifası mümkün değil. Biz geçmişte bize yüklenen veya kendi yüklediğimiz kod’lardan ibaretiz. Geçmiş geleceğinizi sabote etmeden, kendiniz tanımak, gerçek siz ile yüzleşmek ve şifa için mutlaka “geçmiş yaşam şifası” yaptırın.
Geçmiş yaşam şifası o sizi zorlayan ve anlamsızca tekrar tekrar kapınızı çalan konunun, kök sebebini bulup ortaya çıkartıyor. Başmelekler ve Kişisel Koruyucu Meleğiniz de bu çalışma esnasında şifa güçleri ve büyük enerjileri ile desteğini sunuyor, rehber oluyor, rahatlatıyor. Bu çok özel ve etkili çalışma, konuya dair kök sebebi ruhsal hafızamızdan DNA’mızdan siliyor. Zamanla bu konu önce sizde hafifliyor ve kabule geçiyorsunuz, göstermiş olduğunuz direnç bitiyor. Sonunda ise tamamen sizi terk ediyor.

1 saat kadar süren REGRESYON çalışmamızda:
Sorunun kaynağı saptanıyor…
Şifası yapılıyor…
Melek enerjisi ile çok özel ve farklı diğer bölümümüz sizi rahatlatıyor.
Seans sonunda 21 Günlük Çalışma Planı size sunuluyor.
Regresyon çalışmamızı, geçmişinizi şifalandırmak adına hem yüz yüze hem de telefonda tüm Dünya ile yapıyoruz.


BAŞMELEK İSRAFİL…
Sen Allah’ın şifa veren elisin…
Allah’ın izni ile sorunlarıma şifa ol.
Gerekli yaşam derslerini alarak, bu yaşadığım sorunu sana emanet ediyorum.
Sorunumu seviyorum, ona teşekkür ediyorum.
Tüm olumsuzlukları kaynağına gönderdim.
Şimdi ve tüm zamanlara doğru ŞİFA olsun...

Duyular ötesi bir yaşamınız yoksa çok şey kaçırmış olursunuz. Hayat sadece temel 5 duyumuzdan ibaret değil. Ana konu ve ana keşif duyuların ötesinde aslında, bunu unutmayın. Şifalanmak korkunun bitmesidir, korku sevgiye dönüşür, hepimizin aşk yaşamlarını gerçekte “korku” yönetiyor. Ayrılık korkusu, aldatılma korkusu, yalnızlık korkusu vb… Şifa sonrası kişi kendini çok iyi tanıyacağı gibi bir yandan yeni aşk mucizelerini de çağırmış olacak. Aşkta şifa çalışmalarında sonuca odaklanmak doğru değildir. Bu da başka bir korkudur, akışta olmak ve kabule geçmek, olanı almak daha doğrudur.

Aşk ve ilişkiler alanında gerçek anlamda şifaya girebilmek yaşama tepeden bakabilmektir. Herşey aslında olması gerektiği gibi, acı çekmeden şifa da seçilmezdi. Kimse size spiritüel bir göz ile bakarsanız “kötülük” yapmıyor. Onlar siz aynalık ediyor, size öğretiyor ve sizi güçlü kılıyor. Deneyimler bizi ruhsal anlamda besler. Şifa seanslarımızın sonunda her zaman sadece Allah’a dua edilir. Asla meleklere değil, unutmayın melekler kendilerini asla başarılı görmezler tüm takdirin her zaman ve sadece Allah’a gitmesi için çaba gösterirler. Şifa için yola çıkıldığında durumu şükür enerjisi ile beslemek çok önemlidir. Şifanın ana kaynağı zaten Allah’tır. İlişkilerinizde yaşadığınız sorunlar yani şifaya ihtiyaç duyan konular genelde değersizlik hissi, ilişkinin bitmesinden korkma, yalnızlık kodları, güven sorunundan kökünü alabiliyor. YA ŞAFİ Allah’ın hayatımızdaki her türlü konuya şifa getiren isimlerinden, zor zamanlarda başvurun.

Kadın hastalıkları ile boğuşan veya meme kanseri gibi “cinsellikle” ilgili bir sembol içeren hastalıklar adatılan, terk edilen, istenmediğini düşünen kadınların kendilerine yönelttiği sevgisizlik, değersizlik, özgüven sorunları ile ilişkili. Tüm hastalıkların duygusal ve düşünsel sebepleri var. Hiçbirşey tam olarak madde ile veya fiziksel gerçeklerle alakalı değil. Şifa anında ruh ile içimizi dinleriz, evrensel zeka ve yüksek benliğimizle çalışırız.

Şifada Enerjilerle Bağlantıya Geçerken En Önemli Noktalar…
Başın tepesi- taç çakra
Alnın ortası- 3. Göz Alanı
Boğaz
Kalp
Alt karın
Eller, ellerin üstü
Bileklerin arkası
Ayak üstleri
Bu bölgelerde enerjinin gezdiğini çoğu kez şifa anında hissederiz. Enerji alanına geçiş yaparız…

Çok çaba gösterdiğiniz anda ya da korkmaya başladığınız anda şifa gerçekleşmez. Şifa bütün ile bir olmaktır, ana kaynağa geçmektir, olması gerekendir. Birçok kişi aşk sorunlarını neredeyse severek, onları elinde tutarak, onlara sarılarak ve onları doğal kabul ederek yaşıyor. İstersek tüm evreni bedenimizde hissedebiliriz, buna donanımlı olarak doğuyoruz ama sonra unutuyoruz. Şifa tam olarak bir yolculuktur, bir yolun sonu değildir. Gücünüzü geri kazanmak için mutlaka korkularla bilerek veya bilmeyerek aranızda geliştirdiğiniz bağları kesmelisiniz. Sizi ilişkilerinizde mutlu ve mükemmel olmaktan alıkoyan bir blokaj bir engel var, şifa onu bulur ve sevgiyle gönderir…






                                    TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL 
                            "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, 
                                          AŞK KOÇLUĞU, MELEK KOÇLUĞU
           KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için: 0535 307 95 28
F                  facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL, twitter.com/tugce_isinsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.