17 Aralık 2014 Çarşamba

2015 aşk, bereket, mucize dolu olsun VE ÖYLE DE OLDU



Yaptığınız tüm iyilik ve kötülükler size dönecek. Yaptığınız her şey sadece kendinizedir!
Onu değil kendinizi kandırıyorsunuz çünkü karma borcu yaratıyorsunuz.
Ona yaptığınız haksızlık size ileride kıtlık enerjisini sunacak.
Kendini sevmek isteyen önce başkalarına sevgi sunar.
Suçluluk duygusu ve affedememe, yeni olumsuzluklar yaratır.
Karma kayıt altında “kandırabilme” diye bir şey yok yani…
SENİ KİMSE ÜZEMEZ, sen üzülmeyi seçersin kendini buna layık görürsün.
Sevgi sana fazlası ile geri dönecek, sev.
Empati kur; onları anla. Onlar karşına bir sebepten dolayı çıktı.
Kendinden ödün verdiğin an’da kaybetme enerjisi çalışır.
Senin rızan olmayan hiçbir sey senin yaşamını olumsuz etkileme gücüne sahip değil.
O kötüyse bu onun sorunu, seni seviyorsa yine onun sorunu SENİN DEĞİL.

KİMSEYİ SUÇLAMA, KOLAYA KAÇMA, KENDİNİ DEĞİŞTİR!
O SUÇU İŞLEYEN KİŞİ DE SENİN KARŞINA SENİN İMTİHANIN OLARAK ÇIKTI. Onu suçlama hatta ona teşekkür et, o kötülük yaparak kendi imtihanını geçemedi, sen ise ona ortak olamayacak kadar değerlisin. Sen onu affet, affet ki enerjin sana kalsın. Affetmen o haklı olduğu için değil, onu tekrar sevmen için de değil, olayı unutman için de değil. Affetmen; oraya artık enerjini göndermemen için. Affet sen buna değersin. Enerjin sana lazım! Kendini seviyorsan onu affet. Affetmek özgürleşmektir.
Herşeyi bilerek doğarız, bilgi içimizdedir.
Herşeyle ve herkesle bağlantıda olan bilge bilinçaltımız tüm cevapları bilir, o herşeye sahip. İçe dön daraldıkça, sınırlandıkça, içinden çıkamadıkça, bilinçaltı sana mutlaka ışık tutacak. Herkes gücü dışarıda bir yerlerde arıyor, oysa ki güç senin içinde. Gerçek gücü ve hakimiyeti eline almaktan korkuyorsun sadece. O kadar güçlü olabileceğini bilmiyorsun, bilsen de bu seni korkutuyor. Kendine sınır çizerek daha güvende olduğunu sanıyorsun ve zihnin seni kısıtlamayı seviyor, ego’n sana engel oluyor.
Bilinçaltını bunlardan kurtarmalısın:
ÖFKE
YARGILAMA
PİŞMANLIK
GEÇMİŞTE KALMAK
İFADE EDEMEMEK
KÖTÜ MUAMELE GÖRMÜŞ OLMA
DEĞERSİZLİK HİSSİ
ALDATILMA
HAKSIZLIĞA UĞRAMIŞ OLMA
NEFRET
KİN
AŞAĞILIK
YETERLİ OLAMAMA
“Seni şimdi ve tüm zamanlara doğru affettim, bana kattıkların için teşekkür ettim, senin bana yaptığın benim yaşam dersimdi. Bunu kabul ediyorum, tüm zamanlara doğru bu olay ile bağımı kesiyorum.” Diyerek bu sözcüklerinizi bir küçük balona yerleştirin. Bir beyaz barış kuşu bu balonu taşıyarak o ilgili kişiye ulaştırıyor. Son olarak kalbınızden çıkaracağınız pembe bir ışığı kuşa, balona, kişiye gönderin, yok olaba kadar onlar gönderin. Şimdi sevgi enerjisine geçin; geçmişe dair sevgi enerjisini çok net ve derin hissettiğiniz bir an’ı tekrar canlandırın. Nefes alıp verin…
Çözümler sorunların içindedir, uzaklara gitmeyin. Niyet edin, samimi olun, sabredin. Bilinçaltı görevini biliyor, komutu da alır. Yola kesin bir karar ile çıkın. Şüphe durdurucu enerjidedir. Kabul etmek müthiş bir rahatlamadır; kabul eden zaten yoru yarılar. Kaçan ise zaten kurtulamaz. Bağımlı kişi, olumsuz ve yıkıcı fikirleri benimsemiş olandır. Oysa ki dert denilen şey bizi eğitir ve bir şansa bile dönüşebilir. Eski acı dolu yaşam derslerimden ben kendime muhteşem bir yaşam amacı, kariyer ve şifa enerjisi yarattım. Bunu siz de yapabilirsiniz. O acılarım olmasa içe dönemezdim, içe dönmesem bilemezdim, bilmesem bugünkü ben olamazdım. O zaman o acılar kötü müydü iyi miydi?.. Bence çok iyiydi, acılara teşekkür ederiz. ZAFER SENİN OLABİLİR, içeriye daha iyi bak çözüm bir yerlerde… İlk baktığın yerde değilse yeri biraz değiştir ama orada unutma. Çözümsüz sorun yoktur çünkü her sorun çözümü ile gelir zaten. Zihnindeki korku hep orada kalmak ve yaşamak ister. Güya seni korumak için zihnin sana korkmanı söyler. Sen korkundan büyüksün ama… Bilinçaltın telkine açıktır ve telkin ile değişim sağlanabilir, dönüşüm için bilinçaltın seni çağırıyor. Korkundan kaçma, onu çağır, onu tekrar yaşa. Korktuğunu yap, yap ki geçsin.

BİLİNCİNDE OLDUĞUN SEN’İ, BİLİNÇALTINA YERLEŞTİR, İSTEDİĞİN KİŞİ OL.






                                     TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL 
                            "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, 
                                          AŞK KOÇLUĞU, MELEK KOÇLUĞU
                               KİŞİYE ÖZEL AŞK-BEREKET-ŞANS TILSIMI"  
                                          randevusu için: 0535 307 95 28
F                  facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL, twitter.com/tugce_isinsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.