1 Ocak 2015 Perşembe

Tüm dualar duyulur, hepsi cevaplanır, rızk Allah’tan gelir, umut dolu olun.

Kendi gücünüze inanın, Allah size ruhundan üfledi.

Gücü dışarıda veya başka yerde ararsanız, o istedikleriniz size gelemez. Güç sizde, siz Güç’sünüz.

Bilinçaltımız bize hep itaat eder, “gerçekten neye inanıyorsak onu bize sunar…”

İnandığını yaşarsın, yaşadığın senin inançların. Hepsi de değiştirilebilir…

Karşılığını vermeden bir şey almayın, karşılığını almadan bir şey vermeyin.

Kararsız kalırsanız, enerjiler kafasına göre takılır, baskın enerji kazanır. Mutlaka bir yol planınız olmalı. Kararsızlık kaybettirir.

“istiyorum” demeyin, istiyorum demek hep ertelemek zamanını bilmemektir. “İstiyorum” bilinmeyen bir gelecek ve ertelenme enerjisi yaratır. “Oldu” enerjisini kullanın.

Eski deneyimlerinize odaklanırsanız benzer sorunlarını davet edersiniz.

Karar verdiğiniz anda, enerji yasası çalışmaya başlar.

“Bilmiyorum” demeyin, doğuştan tüm soruların cevabı içimizde.
İçindeki bilgeye güven.



BOLLUK BEREKET RIZK için KARINCA DUASI
 Allahümme ya Rabbi Cebâîle ve Mîkâile ve İsrâfile ve Azrâile ve İbrahime ve İsmaile ve İshaka ve Yakube ve münzilel berakâti vet Tevrâti vez-Zebûri vel İncili vel Furkan. Ve lâ havle ve lâ kuvvete illa billahil aliyyil azim. Lâ ilâhe illallahül melikül hakkul mübin. Muhammedü-Resülüllahi sadikul va’dil emin. Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Hayyu, Ya Kayyum, Ya zel Celali vel İkram. Es’elüke ya Rabbel arşil azimi en yerzükani rizkan halalen tayyiben birahmetike ya erhamer Rahimin. Yemliha, Mekseline, Mislina, Mernüş, Debernüş, Şazenüş, Kefetatayyuş, Kıtmîr.

Çok daha büyük bir gerçekliğin parçası olabilecekken az ile yetinmek yine size öğretilmiş ama yanlış öğretilmiş bir inanç. Fakirlikten gelen kişilerin zamanla milyonları olduğunu duyarız, anlatılır dinleriz, filmlere konu olur. Kaybedecek birşeyi olmayan korkmaz o ancak ilerler. Yaşamınızda bereket istiyorsanız “alma” fikrine yaklaşmanız gerekir.

İlk önce bilinçaltı kayıtlarınız, geçmiş yaşam anılarınız ile yüzleşmelisiniz. Hangi eski kayıt ve inanç sistemleri sizi bereket alanında bloke ediyor bunu bulmalısınız. Bulduktan sonra, kabule geçmek, inanmak, gerekiyorsa bir adım atmak, değişime içten hazır olmak çok önemli. Herkes sorsanız değişmek istiyor ama yeni ve bambaşka bir adım atarken insanlar son derece tutucu.

Değişim içten dışa akar. İlk önce siz değişirsiniz, bu gerçekleşince etrafa da enerji geçiş yapar. Kimileri size başka davranır, kimileri yaşamınızdan artık size hizmet etmedikleri için gider. Bereketi insan kendi yaratır, aslında hiçbir şart ve koşula bağlı değildir. Ana kader planının içinde elbette ki bereket için sizin bir kişi olarak yapabileceğiniz çok büyük şeyler var. Para, bolluk, bereket aşka oranla aslında çok daha kolay yaşamlarımıza çekilebilecek enerjilerdir. Aşk iki kişilik bir şey, karşı taraf istemiyorsa belki olmayacak ama bereketi siz gerçekten ister ve layık olduğunuza da inanırsanız size mıknatıs gibi çekilir.


Evren sınır koymaz, bereket herkes içindir ama bazı kişiler farkında olarak olmayarak kıtlık bilinci geliştirmiştir, bu olumsuz bilinç ile yönetilirler. Para da bir enerji, herşeyin enerji olduğu gibi. Benzer enerjiler birbirini çeker, parayı sevmezsen, o sana gelemez.


BOLLUK BEREKET İÇİN ESMA ÖNERİLERİ:
YA FETTAH
YA GANİ
YA REZZAK
YA RAHMAN
YA KABIDU
YA KERİM
YA VAHAP
YA ZÜL CELALİ VEL İKRAM
YA LATİF
YA MALİK ÜL MÜLK

“Yeryüzünde rızkı

Allah’a ait olmayan hiçbir canlı yoktur.”   (HUD Suresi, 6. Ayet)



Bir haftalık BEREKET çalışması:
Her sabah uyanır uyanmaz topraklama yapın ve esmaları suya okuyun bu suyu için. Okuma anında sol avucunuzda beyaz kuvars kristali bulundurabilirsiniz. Okumanız bitince sokağa çıkıp bağış yapın, zekat verin, hayvanlar için su-yemek bırakın.
PAZAR GÜNÜ   489 kere Ya FETTAH
PAZARTESİ      129 kere Ya LATİF
SALI                  903 kere Ya KABIDU
ÇARŞAMBA     111 kere YA KAFİ
PERŞEMBE      308 kere Ya REZZAK
CUMA               256 kere Ya NUR
CUMARTESİ    1060 kere Ya GANİ


“ALLAH’IM BEREKETİMİ ARTIR, BANA VE OLMAYANLARA VER. BOLLUĞUN BANA AKMASI İÇİN GEREKLİ KAPILARI AÇ. SANA SIĞINDIM, SEN EN DOĞRUSUNU BİLİRSİN. SENİN ADIN İLE DUAMI EDİYORUM. HERKESİN, BENİM, BÜTÜNÜN HAYRINA OLANI VER. AMİN.” Bu duayı da çalışmanıza ekleyebilirsiniz.




                                 TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL 
                            "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, 
                                          AŞK KOÇLUĞU, MELEK KOÇLUĞU
                               KİŞİYE ÖZEL AŞK-BEREKET-ŞANS TILSIMI"  
                                          randevusu için: 0535 307 95 28
F                  facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL, twitter.com/tugce_isinsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.