23 Ocak 2015 Cuma

Dışarı bakan, azla yetinmiş olur. Büyük sır içimizdedir çünkü…

Düşünme şeklinizi değiştirdiğiniz anda, inanç sisteminizi onarmaya başladığınız anda, yaşamınıza etki edecek mucizeleri de davet etmiş olursunuz. Yaşam başlı başına bir mucizedir. Herşey mükemmel de olabilir, çöküşlerle dolu da. Bu konular tamamen bizim elimizde. İnanç dev farklar yaratır, kendini sevmeyen, yaşamı kucaklayamayan daima kaybeder. Sen değişmeye niyet ettiğinde enerjiler seninle işbirliği yapmak için hazırlanır. Tüm inanç sistemini onarabilirsiniz ve unutma sen buna değersin.

Bilinç ve bilinçaltında, tüm merak ettiklerin gizli. Seni bu iki güç yönetiyor, sorunlarını önce kabul et, onların sorumluluğunu al, bu tutum seni güçlü kılacak. İyi insanlar kötü yaşamlar sürebilir, bunun sebebi geçmişte kalmaları, içlerindeki büyük güç ile işbirliği yapmamaları ve bazen de bencil olmanın keyfini sürmemeleri. Beklemek ile asla sonuç gelmeyecektir, çalışmak ve anlamak lazım. Enerjileri kullanmak, evreni tanımak, dua etmek ve en önemlisi kesin olarak karar vermiş olmak gerekir.
Ağır hasta olan iki kişiden biri ölür, diğeri yaşar. Ana kader planı elbette ki var ama inanç yasasına göre iyileşeceğine “inanan” yaşar, kurtulur, aşar. İstemek bazen yokluk bilincidir, sadece istemeyin inanın. İNANIN. Çok çaba göstermek korkudur, korkma, sonuca güven. Birşeyi istemeye başladığın anda hemen ardından iptal etme, emin değilsen zamana bırak. Başarı tesadüf değildir, başaranlar “bilinçaltında” doğru kayıtları tutan ve inanmış olanlardır.
Senin tüm enerjin tanıştığın kişilere geçer, sendeki korkuları, acıları, negatifleri onlar sezgi yolu ile bilir, anlar, hisseder. Kendini arındır, arınmadan yeni ve doğru, ileriye yönelik sağlıklı ilişkiler kuramayabilirsin. Bilinçaltları arasında transferler olur, bilgi ve enerji geçişleri, senin onunla ilgili olumsuz düşünceni o aslında biliyor ve iletişim ilerlemiyorsa zaten ondan ilerlemiyor. Geçmişinde kalan kişilerden bağınız kopmuş olsa da, mutlaka “enerjiler yoluyla” özür dile, helallik al.
Korkaklar her şeyi kadere yükler, korkaklar hayal gücünü kullanmaz. Sen cesur ol ve risk al. Bir kişi bilinçaltında neye inanıyorsa yaşamı da tam olarak o şekilde belirlenecektir. İnsan mucizevi bir güçtür. Allah insanı diğer varlıklardan farklı yaratmıştır. Meleklerde olmayan özgür irade insanda vardır, insan bu güç ile doğar ama sonra bu gücünden uzaklaşır. Her kötülük yapışında, her zaaflı adımında, her karma borcu yarattığında, gücünü kendi azaltır. Nefs ile mücadele çok önemlidir. Kuran’da bize gereken tüm bilgiler vardır ama çözümleri dışarıda arayarak çoğumuz zaman kaybediyoruz.
İç güçlerini kullanmaya başlamalısın. İçe dön, sevmediğin kişilere “hayır” demeyi öğren, her şey mümkün, imkansız diye bir şey yok. Sonsuz özgürlük ve sevgi enerjisi bizlere içe dönmemiz sonucu gelir. Mucizeler yaşamlarımıza gelir, “istemeyi ve inanmayı” bilmek lazım. İddia ediyorum bu kitabı sadece okumayıp uygulamaları da yapan herkesin yaşamında kıpırdanmalar olacaktır. Sen değişirsin dünyan da değişir. Dünyandaki en değerli şey zaten sensin, bunu unutmuş olabilirsin. Şimdi bu kitap seni yeniden uyandırıyor. Sınır koyma artık, ben yapamam deme, sen çok büyüksün.
Dilekler o zaman neden gerçek olmuyor… Sen dilerken kalbin gerçekten buna inanıyor mu? Yoksa sadece isteme enerjisinde mi kalıyorsun… Dilek dilerken “oldu” bilmek önemlidir. İnanmak, sonuca güvenmektir, hala içinde şüphe varsa yanlış yoldasın. Senin bilinçaltın o dileğine gerçekten karşılık verirse, işbirliği yaparsa sonuç elde edilir. O nedenle ilk önce, bilinçaltını tanı, yüzleş, arın. Enerji yasalarının başında, inanç gelir. Bilinçaltı ve oradaki kayıtlar, anılar, dışarıdaki yaşamınızı yönetir, yansıtır, yani konu tamamen sizinle ilgili. İyi ve kötüyü ayrıştıramayan bilinçaltı verilen kaydı, komutu kabul eder, uygulamaya koyar. “İstedim, diledim, olmadı” durumundaysanız, sorun tamamen bilinçaltınızda, çözüm de. Dünyanızı değiştirmek isterseniz işe bilinçaltınız, inançlarınız ile başlayın.
Sık tekrarlananlar gerçeğimiz olur. Neyi tekrarladığınıza çok dikkat edin. Sorunu tekrar etmek sorunu yeniden yaşatmak, sorunu büyütmek, yaşamda daha çok yer vermektir.  Dış dünya, dış etkiler yaşamınızda sandığınız kadar etkili değil, onlar da sizinle ilgili, çekim gücünüzle ilgili. İçeride ne varsa dışarıda da o oluyor. Koşullar ve şartlar dışarıda ne olursa olsun, bilinçaltınızdaki kayıt size gereken yolu açar ve o dileğin bir şekilde olması için gerekeni yapar. Alışkanlıklar, istekler, korkular, değerler değişebilir, yaşam körü körüne yaşanamayacak kadar değerli. Güçlü ve mıknatıs etkisini iyi bilen kişiler, her zaman “olumsuz konuşan ve düşünenlere” kapalıdırlar, onlara gülerler, geçip işlerine bakarlar. Başkası senin üzerinde senden etkili olamaz. Bunu unutma, etki kuruyorsa buna da yine sen izin vermişsindir.
Aslında bir güç kazanmaya çalışmanız da gerekmiyor tam olarak. Güç içinizde onunla beraber doğdunuz, onu tekrar yaşamınıza katmak da aynı şekilde elinizde. Bilinçaltınızda her sorunun cevabı var, çözüm önerileri bile var hatta… Bilinçaltı bilge gibidir, gece uyku öncesi soruyu sorun, o cevap için bir süre içinde size semboller veya işaretler yollar yaşamınızın içinde. Farkında olmak çok önemlidir, çoğu kişi farkında olmadan “öğretilmiş olan her şeyi gerçek sanarak” yanlış bir yaşamı deneyimler. Sadece istediklerinizin olabileceği bir dünyaya ne dersiniz? Fantezi değil ki bu gerçek… İşleyişi ve enerji yasalarını doğru kullananlar bunu yapabilir, dünyayı yöneten insanlar da zaten bunu keşfetmiş olanlar. Bilinçaltınızı yeniden yapılandırabilirseniz, adınıza büyük bir dönüşüm başlatırsınız. İnanılanın doğru veya yanlış olması ile bilinçaltı ilgilenmez, orada ne saklı ise o yaşanır. Alışageldiğiniz kaderiniz olmak zorunda değil, “değiştirilebilir” her şeyi değiştirmeyi deneyin.

Olumsuz düşünen kişilerden uzaklaşmak kadar büyük bir keyif yoktur. Onlara katlanmak ve onların olumsuz enerjilerini sürekli yük gibi taşımak zorunda değilsiniz. Ayıp olmaz, “hayır” deyin, “gelmiyorum” deyin, “yeter” deyin, gerekiyorsa çekip gidin. Onlara ayıp oluyor da size kendinize tekamülünüze ayıp olmuyor mu?.. Olumsuz düşünürken kendinizi yakalayın, iptal edin, cümleyi bir sevgi sözcüğü ile tamamlayın. Olumsuzu her olumluya çevirdiğinizde, enerjiniz yükselir. Geceleri uyku öncesi pozitif düşünce ve imgeleme yolu ile kendinizi programlayın. 




                                    TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL 
                            "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, 
                                          AŞK KOÇLUĞU, MELEK KOÇLUĞU
                               KİŞİYE ÖZEL AŞK-BEREKET-ŞANS TILSIMI"  
                                          randevusu için: 0535 307 95 28
F                  facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL, twitter.com/tugce_isinsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.