3 Mayıs 2016 Salı

HIDRELLEZ ve RİTÜELLER


Hıdrellez'in renkleri yeşil ve kırmızı...
Kırmızı ateş enerjisi, oluşturma, hızlanma, yeniden doğuşu simgelerken yeşil de doğayı ve ritüellerin geçtiği çimlik alanları simgeler.
5'ini 6'sına bağlayan gece ritüelleri yapacağınız gecedir. İki gün kala enerji olarak ve ruh olarak da ön hazırlıkları başlatabilirsiniz.
Hızır'ın tüm ihtiyacı olanları bereket, kısmet, şifa ve dilekler için ziyaret edeceği bu özel geceye evinizi ofisinizi arındırarak başlayın... Adaçayı tütsüsü, kaya tuzu ve sirke ile köşe bucak temizlik yapmak, gereksizleri atmak ya da bağışlamak yardımcı olacaktır.

Bu sene 6 Mayıs Yeniay'ına da denk gelen Hıdrellez, Boğa Burcunda gerçekleşen Yeniay ile daha bir bolluk bereket, kısmet, gerçekçilik, toprak enerjisi, oluşturma, güven, sağlamlık, köklülük enerjisi ile geliyor. Yeniay ışığı altında Aysuyu yapmayı da ayrıca unutmayın. O suyu ayışığı altında bekletip gece 2 adet kayısı çekirdeği koyun içine, ertesi sabah aç karnına için suyu sizi arındıracak ve olumlu enerji ile dolduracaktır.

Hıdrellez zamanı su kenarı, ormanlık yerlerde zaman geçirin ama ot toplamayın, yeşile zarar vermeyin. Daha önceden toplanmış otlar ile evi süpürebilirsiniz, otları ayrıca kaynatıp içebilir, yiyecek ve içeceklere de katabilirsiniz. O gece için bir imgeleme panosu yaratın; resim ve imgelerle, sembol ve yazılarla neyi diliyorsanız bu mantar panoya koyun. pano yatağın tam karşısına yerleşsin. 2 gece önceden hep panoya bakarak uykuya dalın ki dileklere dair kodları net bir şekilde uykuya yakın alfa frekansında yapmış olun. Odaya tuzdan bir daire çizin ortasına geçin. Karşı duvara bırakmak, kurtulmak istediklerinizi yazın/resim olarak koyun (canlandırma tekniği ile) oradan size doğru uzanacak bir eterik kordon olacak, bu olumsuz kordonları altın makas/ışık kılıcı ile tek tek kesin "bu konuyu sevgi ile kaynağına gönderdim" deyin... Sonra olumlama kağıdınızı oluşturun; cümleler kırmızı kalem ile yazılacak (bolluk benimle, ben şanslıyım, Hızır bana kısmet getiriyor, vb..) Olumlama kağıdını bu esnada yakarak konuyu hızlandırabilirsiniz. Yakmazsanız, gül ağacının altına ya da dibine koyacağınız/gömeceğiniz kırmızı/pembe ipek kesenin içine de koyabilirsiniz. 6'sı sabah ezan ile birlite "su gibi aksın gelsin" niyeti ile denize de bırakabilirsiniz...

Olumlama kağıdınızı "bereket ve şans kesesi"nin içine de koyabilirsiniz. Bu kese kırmızı ipekten olabilir, evli olmayan genç hanımlar ayrıca pembe de seçebilir. Kesede top karabiber, demir para, resminiz, gül yaprağı, defne yaprağı, kişniş tohumu, karanfil, enerjisi çalışılmış kristal/akik/kehribar, çörek otu, tarçın çubuğu da olabilir. Aynı malzemelerle evde/ofiste bereket kasesi de yapılabilir. Bu keseyi o gece yastık altında tutarak uyursanız ayrıca mesajcı rüyalar da görülebilir. Bu çalışmayı daha da derinleştirmek isteyenler İstihare çalışması ile bütünleştirebilir; o şekli ile kısmetindeki aşkı, işi, gelecek gelişmeleri, niyetine açılacak yolları Allah izin verirse semboller yolu ile görebilir. İstihare'nin detaylarını kitabımda da bulabilirsiniz.

Yeşili merkezine alan Hıdrellez ritüelleri gereğince, eve veya ofise mutlaka iyi bakacağınız saksıda çiçek de alınabilir. Dua edin ve çiçeğin dibine para ve enerjisi çalışılmış taşınızı da koyun. Bu tarz baharın müjdecisi zamanlarda, fesleğen ya da maydanoz yetiştirmeye başlamak da bolluk getirir.

o geceden bir gece önce yine, olumsuzu geride bırakmak, kilitli kapıları açmak için yeni satın alınmış bir asma kilidi 7 kere açıp kapatarak en son açmış halde bırakarak evin dışına çıkarabilirsiniz. Yine o gece "tutku" enerjisini sağlamlaştırmak için tam ortadan kesilmiş bir kırmızı elmanın içindeki çekirdekleri tavada yakın bunları da ertesi gün toprağa gömebilirsiniz. Yine bir gece önce kırmızı bir kurdeleyi yattığınız odanın kapı kulpuna 7 kere dolayın 7 düğüm atın. Hıdrellez sona ererken ipi açın çözün silkeleyin ve kamçılar gibi vurun "dileğimin önündeki tüm engeller açıldı" deyin. Kurdelenin ucundan kesin bu parça para cüzdanınızda dursun. Diğerini yakın ve külleri ev girişine, toprağa serpin.

Olumlama kağıdınızı Hıdrellez hamuru ile kullanmak isterseniz... Ellerinizi birbirine sürtün enerji alanı yaratın ileri geri hareketlerle iki avuç arasında enerjiyi elde edin... Bu ellere avuçlara doğru dualarınızı okuyun, dileklere odaklanın ve hamuru yoğurun (su, tuz, yumurta, un) hamur hazır olunca kişniş tohumu-demir para-olumlama kağıdı-çörek otu öbekleri ile oluşturulacak bir dairenin ortasında beklesin, dinlensin... Hamur pişince ortasından az kesip içine olumlama kağıdını bekletin. Kağıt sonunda yakılır küller toprağa eve serpilir, hamur yenilir. Dilekler partner, ortak, sevgili, eş veya dost ile de alakalı ise onlar da hamurdan yer.

ALLAH TÜM DİLEKLERİ EN HAYIRLI ZAMANDA KABUL ETSİN.
AMİN.

                                     TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL 
                            "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, 
                          AŞK KOÇLUĞU, MELEK KOÇLUĞU, İLİŞKİ ŞİFALANDIRMASI
                               KİŞİYE ÖZEL AŞK-BEREKET-ŞANS TILSIMI"  
                                          randevusu için: 0535 307 95 28
                 facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL, twitter.com/tugce_isinsu 
                                          instagram: tugceisinsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.