12 Mayıs 2016 Perşembe

İNANDIKLARIN SENİN OLUR "ve öyle de oldu"

DÜŞÜNEREK KONUŞUN, KONUŞTUKLARINIZ KADERİNİZ OLUR.
SORDUĞUNUZ TÜM SORULARIN YANITI BİR GÜN SİZE GELİR…
İSTEMEDİĞİNİZ ŞEYLERİ YAPMAYIN.
İŞE YARAMAYAN KONUŞMALARI KENARA ATIN, ENERJİNİZİ ÇALARLAR.
ŞÜPHEYİ BIRAKIN.
“BİLMİYORUM” DİYE BİRŞEY YOK. İÇİNİZ BİLİR!
KENDİNİZİ SEVİN, HATTA EN ÇOK KENDİNİZİ SEVİN.
ÇÖZÜMSÜZ SORUN YOKTUR.
GEÇMİŞ HATALAR İÇİN ARTIK KENDİNİZİ SUÇLAMAYIN, AN’IN TADINA VARIN.
AFFEDİN VE ÖZGÜRLEŞİN, AFFETMEMEK OLUMSUZU TUTMAKTIR.
NEFESE ODAKLANARAK HER GÜNÜNÜZÜ GEÇİRİN, TOPRAKLAMA VE MEDİTASYON YAPIN.

Bilinçaltınız bir bilgisayar gibi. Kişiliği yok da denebilir; ayrım yapmadan her şeyi alıyor, kaydediyor, kullanıyor. O nedenle uyanık olmanız lazım, bilinçaltınız yani “bilinçdışı siz” yaşamınızı yönetiyor… Tüm o yaşanan aşk acılarında onun payı çok büyük! Onaylama yaptığınız anda, bilinçaltı dosyalarınıza sızar ve hislere-davranışlara etki etmeye başlar. İşte regresyon-geçmiş yaşam şifası çalışmamızda bu noktaları bulup gerçek siz’i ortaya çıkarıp yüzleşmenizi sağlayabiliyoruz. Bu nedenle “bir şeyi onaylarken” dikkat edin. Onayladığınız şey gerçek olur. Olmak istediğiniz kişi olduğunuzu onaylayın her şeyden önce. Bunu gerçekten yaptığınız anda, başka şeylerin olmamasını sağlarsınız. Kısa sürede o kişi olmaya başlarsınız. Onaylama veya olumlama yaparken SADECE OLUMLU İFADELER kullanılmalı. Bunun ana nedeni: BİLİNÇALTINIZ OLUMSUZ İFADELERİ AYIRT EDEMEZ.
“Artık kaybetmek istemiyorum” demek ve bu şekilde düşünmek sizi sürekli kaybetmeye iter. Bilinçaltı “kaybettirmem gerek” şeklinde algılıyor bu durumu… iyi ve kötüyü, olumlu ve olumsuzu fark edemiyor.
Onaylama, olumlama yaparken hep şimdiki zamanda kalın. Aşk yaşamında olumlama yapmak son derece etkilidir. Bilinçaltı denen bilgisayarımızda geçmiş veya gelecek ayırdı yok. “Yarın veya gelecekte artık mutlu olacağım” derseniz; o yarın hep geleceğe aktarılır yani o zaman gelmez! En etkili onay cümleleri, olumlamalar basit olduğu sürece daha etkilidir. Basit ifadeler kullanın. Olumlama, onay cümleleri dalga dalga büyük bir enerji akımı ile yaşamlarımıza, aşkımıza, ilişkimize etki eder pozitif dönüşüm sağlar. Hayal kurarken, güneşlenirken, en sakin anlarınızda bilinçaltınız rahatça kayıt yapıyor. Bilinç devreden çıkmaya başladığı anda siz de kendi tercih ettiğiniz kayıtları yapabilirsiniz. Alfa boyutu geçişi- uyku ile uyanıklık arası, uykuya dalmadan önce… Zihnin meşgul olduğu anlarda da bilinçaltı kayıtları daha kolay yapar. Olumlama çalışırken “tekrar etmek” çok önemlidir.
Sevgiyi seçiyorum, sevgiye kalbimi açıyorum.
Sakinim ve merkezdeyim, şu an Kaynak’la bağlantıdayım.
Sessizlik ve sükunet içinde olmak bana mutluluk ve netlik veriyor.
Kendimi ve yaşamımı seviyorum.
Olumlama yaparken canlandırmaya da devam edin. İmgelemek sadece istemekten daha güçlüdür. Olmak istediğiniz kişi olduğunuza onay verin. Anı dolu dolu yaşayın, bu gördüklerinizi seçin, çekin, sonuca güvenin. Bitince çalışma, bunları oluşturmak için atabileceğiniz adımları atın. Tereddüt etmeyin.
Dua etmek Allah ile bağlantımızdır…
 Herhangi bir konuda aracı olmadan Allah’la bağlantıda kalın. Dua etmek sizi huzurlu kılar, kalp gözünüz ile karar almanızı sağlar ve sizi yukarıya taşır. Olumsuzluklar biter. Dua edilir devamı takip edilmez. Allah hayrınıza olanı, sizin için en doğru seçeneği biliyor, güvende kalın. Allah dualara karşılık verir ama nasıl olacağını O bilir. Dua edip elde ettiklerimize şükredelim, gerçekleşmeyenlere ise daha çok şükredelim. İnanarak edilen ve bütünün hayrına olan dualar kabul olur. İnanç ise duaların gerçeğe dönüşmesinde büyük itici güçtür. O kişi hayrınıza ise zaten yaşamınızda olur, asla olmayacak aşkları, ilişkileri, işleri istemek beklemek ise tekamülü tıkar.
Birçok kişi dua ederken olacağına inanmaz. İnanç denen itici gücü yoksun bırakırlar.
Dua edin.
İsteyin ve inanın; “Allah isteyin vereyim der” bize…
Sonuca güvenin ama sürekli sonuç üzerine kafa yorum “acaba nasıl” enerjisi göndermeyin.
Duanın sonunda Allah’a şükredin, teşekkür edin.
Hazırlanın sonuç ve mutluluk için.
Olumlu tüm düşünceler daima olumsuzlardan daha güçlüdür.
Doğada, enerji yasalarında “boşluk” yoktur, herşeyin yeri dolar. Bu bir kanundur. Biri gittiyse başkası gelir, bir acı bittiyse yerine mutluluk gelir, hiçbirşey her zaman iyi veya kötü gitmez. Eskisinden daha iyi bir yaşam için, geçmişi şimdi ve tüm zamanlara doğru göndermenin zamanı geldi bile… Alışkanlıklarınızı değiştirmek sizin şimdiki yaşam amacınız olsun; bakalım neleri değiştirebileceksiniz ve bakalım yerine nasıl mutluluklar gelecek. Tüm ilişkilerde başarı ve süreklilik sevgi ile olur. Sevgi ise koşulsuzdur. Kalbinizi kapatmayın, herşeye inat açın daha da çok açın hatta… Reddedilmekten korkmayın veya incinmekten çekinmeyin, korkuların sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Zihin kontrolü ele geçirince sevgi bitebilir, siz sevgi’de kalın. Sevgi sihirlidir ve karşılık görür. Tüm yaşamınızı da ilişkinizin üzerine kurmayın, özgürlük alanınız da kalmalı. Ego ile sevgi olmaz, ego ve savaş başlayınca sevgi aradan çekilir. EGO: düşük benlik ve korkudur. Ego sevgi akışını keser, sevmek kabul etmektir. Onun da Allah’ın bir kulu olduğunu, sevgi ile yaratıldığını bilmektir.
Sevince enerjimiz değişir, tutkumuz artar, yaşama bağlanırız, sevdiğiniz şeyleri daha sık yapın. Korku varsa sevgi olmaz, sevgi varsa korku biter. Mutluluk doğanın kanunu ve hepimiz bunu doğuştan hak ediyoruz. İstediğiniz aşkı ve bereketi, huzuru bulmak ve çekmek için tabi ki Melekler ve Rehber Ruhlarla da çalışabilirsiniz. İsteyin unutun, ben nasıl çektiysem siz de yapabilirsiniz. “Olacak mı” demeyin, “Oldu” bilin. Niyet ve istekler tam olarak net değilse, evren ve enerjiler kafasına göre takılır. Net olun, ölçüp biçin, ne istediğinizi bilin. Netlik olmazsa evrene mesajlarınız karmaşık gidebilir, net olamamak ise psişik gücümüzü doğru kullanmamız gereken enerjimizi bağlar. Ne istediğinizi bilin isteme ve dilek dileme bölümü ardından gelsin. Net olmak ne istediğimizi çok iyi bilmek bizi aşkta üstün ve güçlü kılar. Yolunuzda ilerlemek ve yeni aşk kapıları açabilmek için şimdi ve tüm zamanlara doğru “net” olun.
Niyete girmek de başka önemli bir husus yaşamlarımızda, bazıları ister ama arkasından iptal enerjisine girer, ister ama korkar, ister ama hesap yapar zaman kovalar. Niyete girmek konuyu durumu sadece istemek veya ummanın üzerine taşır. Niyet etmek o çok istediğiniz şeyin gerçekleşmesi için atılacak spiritüel bir adımdır, gerçekleştirmenin başlangıcıdır, gücü iten etkidir. Gerçek ve saf sevginin önünde hiçbir şey duramaz. Melekler yani yüksek frekanslı spiritüel varlıklar da bazen sevgi mesajlarını taşırlar, önemli anlarımıza rehberlik edip kaderimizi de taşıyabildikleri gibi… Sevdiğiniz kişi ile aranızda ışıktan ve sevgiden köprüler kurmak için, niyete girmeli, ona ışık göndermeli, hep olumluyu çağırmalı ve karşılık beklememelisiniz. Sevgi sevgi ise hesap olmayacaktır. İş ve aşk İlişkilerinde, az tanıdığımız kişilerle veya aile ile durum hep aynıdır.
Karma kayıt tutar, hesap kitap yapar. Başkalarının mutluluğuna yan gözle bakmak, evli ve aslında evinde mutlu bir erkeği sizinle başka bir ilişkiye sürüklemek, haksızlık yapmak, yanlış şekilde terk etmek, yalan söylemek, yoldan çıkarmak, üzmek, başkalarının parasına kazancına göz dikmek, karma borcu yaratır. Karma değerlendirilirken, düşünce ve eylemler hesaba katılır. Bilanço değerlendirilir, kaçınılmaz hataları hepimiz yaparız, hatasız bir aşk hayatı imkansız gibidir ki aşk çoğu kez yoğunluğu nedeniyle hata da yaptırır. Bu karma konusundaki en önemli husus “niyettir”. Yaptın ama tam olarak niyetin neydi? Gerçekte ne olsun istedin ve başta tam olarak ne için yola çıktın? Niyet aslında iyi ise durumdan yırtabilirsiniz.
Almanız gereken dersleri alana kadar karma ilginç plan, kayıp, sevgili, eş veya ölümlerle kapınızı çalabilir. Tüm bunlar bir imtihan, imtihana direnilmez, dertleri fırsata dönüştürmek tabi ki sizin elinizde. Ruhsal kayıtlarınızı kirletmeyin, her büyük adımınızdan önce düşünün, herkesin-her şeyin-bütünün hayrına olanı yapın. Yaşamınızın daha önceki yıllarında bilmeden veya bilerek kod’ladığınız aşka dair ne varsa bunlarla yüzleşmeden gerçek siz’i tanımış olamazsınız. HAYATTAN, GELECEKTEN korkmadığını söyleyen çoğu kişi aslında korkar, aşkın paranın kendisini bulamadığından yakınan çoğu kişi aslında içinde yalnızlığı sever, parayı kirli bulur. Gerçek duruşunuz kadar gerçek iç dünyanız, his ve beklentileriniz, en önemlisi bilinçaltınız (bilinç dışınız) çok önemlidir. Dünyada olup biten her şeyin içinde “spiritüel” bir sebep var; bu bir çekim yasası, bir korku, bir plan, bir imtihan ya da bir mucize olabilir. Yanılsama dediğimiz konuyu aslında birçok ilişkide ne yazık ki görebiliyoruz, gerçek aşkın ne olduğunu unutmayan herkesin hak ettiğine bir gün kavuşacağına inanan ben, hayattaki en büyük zenginliğin aşkta sade ve gerçek seçimler olduğunu da biliyorum. Allah herkese gerçek, saf, tutarlı, sürekli aşkı nasip etsin.

KARAR VERİN, ENERJİLER SİZİ DESTEKLESİN.
Sakin olun ve kendinizi dinleyin… Ne istediğinizi şimdi içinize sorun ama sorarken kendinize karşı çok dürüst olun: bunlar gerçek duygu ve düşünceleriniz mi?.. Çok rahat edebileceğiniz bir pozisyonu alın; uzanın ya da yatın gözler kapalı… Tüm “ama, belki, olur mu ki”lerden uzaklaştınız şimdi, o hayalinizin amacınızın en son sahnesine gelin… Olmuş’u görün şu an siz sevgi’desiniz. Siz sevgi oldunuz çünkü en sevdiğiniz an’ın enerjisi ile sarmalandınız. Titreşiminiz o çok istediğiniz şey’in oluşu ile aynı frekansta. O şimdi yola çıktı, evren mesajı aldı, size doğru bir akış başladı. “ve öyle de oldu” demeyi sakın ihmal etmeyin. Eğer gerekiyorsa şimdi bir adım atın.
SEVGİ konusu ile ilgili geçmişten, aileden, eski aşklardan ya da eski yaşamlardan gelen sorunlar var ise büyük ihtimalle bugün kendinize güzel bir sevgi dünyası kuramıyorsunuz. İlk önce kendiniz tanımak ve sevmekle başlıyor dönüşüm. OLUMLAMA ÖNERİLERİ: ben sevgiyim*sevgide kalıyorum*sevilmeye layığım*sevgi bana güven veriyor*sevgi alır sevgi veririm*bana sevgi gelir ve benden sevgi çıkar* sevgiyi paylaşırım*bereketim büyüyor*ben güvendeyim*geleceğim güvende*evrende bolluk sınırsız*içimdeki güçle işbirliği içindeyim

Düşünceden çok daha etkili olan spiritüel silah: her zaman canlandırmaktır.
Düşündüğünüz şeyi aynı zamanda canlandırmanız gerekir hem de sık sık ve uykuya dalmadan önce. Alfa frekansında yani… Ayrılık, KAYBETME, yalnızlık, geçmişn olumsuz tekrarı imgelemesi yapan biri düşüncesinde “mutluluğu” yaşatsa da olumsuz bir son ile karşılaşabilir. Canlandırma düşünmenin bir tık ötesi olduğu için ne düşündüğünüz kadar gözünüzün önüne neleri getirdiğiniz de çok önemlidir. “Ya şöyle olursa’” dediğiniz şeyi evren bir emir olarak algılar ve size yaşamınızda önünüze çıkarmak için çaba göstermeye başlar. Sessiz ve dingin anlarınızda sorular sorarken çok dikkat edin. Sorulara cevaplar gelir, olumsuz da olsa…
Karma’ya güvenin sandığınız gibi kötüler kazanmıyor, iyilik gün gelip yerini buluyor. Bence iyilik yapın denize atın, kimse görmese evren her daim görüyor biliyor. Bazen de çok tuhaf bir biçimde kendimize şaşırarak bir önceki ilişkimizde bize yapılan yanlış bir davranış şeklini model alıp biz mevcut ilişkimizde sergileriz. Kötü olanın enerji olarak üzerinde çok fazla durmak, olumsuzu enerji olarak büyütmek, oluşturmaya sebebiyet veriyor.
İyi olmak beklenmedik anlarda yaşamınızı destekler, hep iyi biri olmaya devam edin. İyiliğinizi sömürenlere de teşekkür edin onlar sizi daha da bilge yapıyor ayrıca onlar sizin iyiliğinizi anlamayarak size sevap kazandırıyor, kendileri ise sürekli karma yolunda puan kaybediyor. Allah herşeyi görüyor biliyor, her zaman kulların görmesi gerekmez. Herkes her şeyi bilebilseydi sınanmak için buraya da gelmezdik zaten. Enerji geri döner, dışarıya verdiğiniz enerji her zaman görülür, sorun yaşayan her zaman geriye dönüp bakmalı: geçmişte başkasına mı sevgisizlik enerjisi yolladı, kendine mi değersiz davrandı?.. Ne verirseniz onu alırsınız, “korku” katmadığınız sürece büyük sorun çıkamaz. Bunları bulun, hatta yazın. “Kul Hakkı” çok önemli bir konudur. Bilerek yapılan “can acıtma” karşılıksız kalmaz, eğer kendinize karşı bilerek kötülük yapıyorsanız bu da başka bir kul hakkı sayılır. Bazen kötü ve anlayışsız aşkları karma borcu ödemek için de yaşamımıza çekmiş olabiliriz. Bir şeyi yaşamak değil onu neden yaşadığınız çözmek önemli.

Sizi mutlu etmeyen inançlarınızı hiç beklemeden şimdi değiştirin.
Sorun yaşadığınız kişiyi affedin, onun iyiliğini isteyin.
Başarısız olduğunuzu kod’lar buna inanırsanız, evren size olumsuzu sunmayı borç bilir.
Başkalarının yaşamlarına destek olun, şifa verin.
Kayıt Meleği gerçek niyetinizi ve eyleminizin iç yüzünü biliyor, saklanma diye bir şey yok.
Çok büyük bir evrensel bilgisayarda hepimizin YAŞAM kayıtları, karmik hesapları tutuluyor, ruhlarımızın bundan sonra neye ihtiyaç duyacağı da…
Sağlam bir gelecek için affedin, affedilin, karmadaki borçları ödeyin.
Başınıza gelen felaketlerin bazı sebepleri var. Bunları siz de oluşturmuş olabilirsiniz, onları yaşamayı ruhsal gelişim için tercih ediyor da olabilirsiniz, bilinçdışınız böyle inanıyor da olabilir. Dünyada deneyimler ile derslerimizi alır, bu boyuttan mezun olmaya bakarız. Çok iyilik yapan kendine bir şekilde kredi de açmış olabilir. Gelecekte belki de bu kredileri kullanmak isteyebilirsiniz. Dünyadaki maddi manevi zorlu koşullar yansır, gerçekten mutlu olan az sayıda kişi görürüz. Bu da sınanmanın bir parçasıdır, bize büyük gelişim fırsatlar sunan ani kayıplar, eş ölümleri, aldatılma, ani terk edilmeler, işyeri haksızlıkları, dost kazıkları, düğüne 5 gün kala ortada bırakılmalar bize hep birşeyleri öğretmek içindir. Direnç göstermeyin, isyan da etmeyin tüm olan biten hayrınıza ve yaşam dersleri ile dolu. Başka türlü gelişim olmazdı…
Her düşüncemiz, inancımız, eylemimiz aşk yaşamlarımızda bir şekilde tezahür eder. Başkalarının aşk hataları, ahlaksızlığı, seçimleri, çokeşliliği sizi ilgilendirmez. Kim bilir bu şekilde o neyin dersini alacak. Yaşam yolculuğu süresince bir öğrenim görüyoruz ve kendimizi de tanıyoruz. Herkes aşk ile yolculuğunda sorunları kendi tarzı ile aşabilir, herkes tam olarak aynı yollardan geçecek diye bir şey yok. 
                                     TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL 
                            "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, 
                          AŞK KOÇLUĞU, MELEK KOÇLUĞU, İLİŞKİ ŞİFALANDIRMASI
                               KİŞİYE ÖZEL AŞK-BEREKET-ŞANS TILSIMI"  
                                          randevusu için: 0535 307 95 28
                 facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL, twitter.com/tugce_isinsu 
                                          instagram: tugceisinsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.