27 Mayıs 2013 Pazartesi


Erkeğin Kodları

Erkek neden aldatır…

Ben aldatmayan erkek görmedim, var diyorlar ama ben görmedim. Erkek spermlerini yaymak için bu dünyaya gelir. Bazen zevk için, bazen korktuğu için, bazen anlık, bazen de saçmaladığı için aldatır… Bazen diğer erkek arkadaşları gibi olmak için aldatan erkek, bazen de duygusallığından kaçar bunu yaparken… Aşık erkek de aldatır, kadın aşık olunca aldatır, erkek seks için aldatır.

ALDATMADA ANA NEDENLER:

1.       CİNSELLİK
2.       EŞLE DOSTLUK KURAMAMA
3.       MADDİ SORUNLAR VE BU SORUNLARDAN KAÇMA İSTEĞİ
4.       GÜZEL KADIN VE CAZİBE ARAYIŞI
5.       MUTSUZ EV YAŞANTISI
6.       RUTİN YAŞAM
7.       EGO TATMİNİ
8.       ANLIK BOŞLUKLAR
9.       ÖÇ ALMA İSTEĞİ
10.   KARİYERİNDEKİ BAŞARISIZLIĞI ÖRTME
11.   AYRILIK BAHANESİ YARATMA ÇABASI
12.   “YAŞLANMADIM BEN” DEME ŞEKLİ
13.   İLGİSİZ EŞİN İLGİSİNİ UYANDIRMA
Kötü kalpli ve düşüncesiz bir erkekle birlikteyseniz asıl suç sende, senin yüzünden aldattım bile diyebilir size, sakın bu numarayı yemeyin. Hiçkimse aldatılmayı hak etmez. “İlişkimiz zaten bitmişti ya da cinsel yaşamımız yok gibiydi” diyerek sizi ezmeye çalışırsa da buna asla izin vermeyin.
SİZİ ALDATAN ERKEĞE BUNLARI UYGULAYIN:
1.       DURUMDAN EMİN OLUN, AKSİ TAKDİRDE İŞİN UCUNDA REZİL OLMAK, KÜÇÜK DÜŞMEK YA DA PARANOYAK GİBİ GÖRÜNMEK DE VAR.
2.       İPUCU TOPLAYIN AMA YAKALANMAYIN!
3.       ONUN ALDATMA SONRASI TAVRINI İYİCE ANLAYIN.
4.       SİZ NE YAPMAK İSTİYORSUNUZ; BUNUNLA YÜZLEŞİN. (BAZI AYRILIKLAR İLİŞKİYİ BİTİRİR BAZILARI GÜÇLENDİRİR…)
5.       SADIK OLAMAMA NEDENİNİ AÇIKLARSA VE SAMİMİYSE; DİNLEYİN…
6.       İLİŞKİYİ SONLANDIRIP SONRA AĞLAYIP SIZLANMAYIN VE SAKIN ARKADAŞLARLA HABER FALAN YOLLAMAYIN.
7.       DİĞER İLİŞKİ DEVAM EDİYOR MU ÖĞRENİN MÜMKÜNSE HEMEN BİTİRİN.
8.       KADINLA YÜZ GÖZ OLMADAN O KADINLA ARANIZDAKİ FARKLARI BULUN. BÜYÜK İHTİMALLE ONDA OLAN BİRŞEY SİZDE YOK…
9.       YENİ BİR İLİŞKİ STRATEJİSİ KURUN: BUNDAN SONRA NELER OLACAK, NELER OLMAYACAK, TAM OLARAK NE İSTİYORSUNUZ…
10.   SOMUT OLUN.
11.   KENDİNİZE 48 SAAT VERİN HEMEN HAMLE YAPMAYIN.
12.   İLİŞKİ VEYA EVLİLİĞİ TAZELEME YOLUNA GİDİN.
13.   YENİDEN BAŞLAMAK İÇİN ÖNCE DURUMU KABULLENİN, AFFETMEYİ BAŞARABİLECEK MİSİNİZ BUNU ANLAYIN.
14.   KISKANÇLIK YAPMAYIN!
15.   ACI KISMINI BÜYÜTMEYİN; HAYATTA DAHA BÜYÜK ACILAR DA VAR.
16.   DANIŞMANA GİDİN.
17.   HERKESE ANLATIP DÜŞMAN SEVİNDİRMEYİN. AYRICA HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE, ACI ANINDA DOĞRU KARAR ALINMAZ. BEKLEYİN, DOĞRU ZAMANDA DOĞRU HAMLEYİ YAPIN.
18.   HEMEN TERK ETMEK SONRA GERİ ADIM ATILIRSA KORKUNÇ BİR HATADIR. İYİ DÜŞÜNÜN.
19.   İÇİNİZE ATABİLECEKSENİZ HİÇ YÜZ GÖZ OLMAYIN AMA O VAKİT DEĞİŞMENİZ DE GEREKECEK…

ERKEKLERİ ELDE TUTMANIN İLGİNÇ FORMÜLLERİ:
Baştan çıkarırken ilk önce gizem ile kafa karıştırdınız. Şimdi teslim olma zamanı, teslim olduğunuz anda ipler kendi elinde sanır ama gerçekte bu onun güç kaybıdır. Aklınızı iyi kullanırsanız güç size geçer; sizi yendiğini düşünerek oyunu bırakacaktır. Bu anlarda onu etkileyin.
Zor anlarda kaçmayın. Kaçarsanız bu kadın benimle uzun vadede yol yürüyemez diye düşünür. Hep asil bir mücadeleniz olsun. Ondan uzak kalarak onu çözemezsiniz; onu istiyorsanız haddini bildirin ama uzak kalmayın çok fazla… Erkek bazen kendi bile bilmeden bağlanır gider.
Onunla savaşmayın direnç gösterir. Akıllı kadın olun, sürekli karakter ve ego kanıtlama çabası sizi antipatik gösterir. Onun zayıf yanlarını ve zaaflarını çok iyi keşfetmeniz lazım. Yanlış yerde rest çekmeyin ve ilk 3 ay sevmediği konularda diretmeyin. Bağlılık göstermesini sabır ile bekleyin. Burada konu onun nasıl biri olduğu, sizin ne istediğiniz değil. Sizin istedikleriniz ardından gelecek.
Sizi güvenilir bulursa, sizin gizli amaçlarınızdan şüphelenmez. Akıllı kadın her zaman akıllı görünmeyen kadındır. Şüphelenirse gerçek yüzünü göstermez. Hedefteki erkeği elde etmenin ve elde tutmanın yolu onun isteklerine oynamaktır. Kendi egonuzu şimdilik bir kenara koyun.
Etrafında çok kadın varsa sakın bu kadınları önemsiyor gibi görünmeyin. Güzel değilsiniz ya da cazibeniz şimdilik az, hiç fark etmez. Bu oyunda size özgü bazı özellikler geliştireceğiz ve bu silahlarla sizi eşsiz kılmaya bakacağız. Kıskanç kadın sıkıcıdır ve hele de daha sizin olmamış bir erkeğe yıpratıcı gelir. Başka kadınlar için güç harcamayın, siz işinize bakın. Onlara gider diye de panik yapmayın. Erkeğin aklı gittiği kadında kalmaz, gitmediğinde kalır.
Herkes gibi olmayın. Farklarınız varsa bunları belirleyin. Erkek bunu ilginç bulur. Karmaşanın dışında kalın. Saf yanınız olsun ama merak da uyandırın. Herkes aynı şeyleri yaparken siz “cool” kalın. Diğer kadınları görüp bilecek siz çemberin dışında kaldığınız için sizi farklı bulacak. Dışarıdan imkanınız varsa mevcut ve geçmiş ilişkilerini de araştırın.
Aşk bir savaştır ama erkeğin korkmaması için savaş gibi görünmemeli. Kendi kurguladığınız bir savaşın içinde olun, çözemediğiniz biriyse karşınızdaki, kaybetme olasılığınız yüksektir. Kendinizden eminseniz sakın acele etmeyin. Acele etmek amatör işidir. Siz ona acele ile bağlanmaya çalışmayın, yavaş yavaş onu çözüp kendinize bağlamaya bakın. Panik içinde hareket eden kadın aciz duruma düşer.
Erkek, uzak duran kadını arzular, onu deşifre etmek ister. “İstek uyandır, merak ettir, ne evet de ne de hayır”… Bu kurala uyun. Onu mıknatıs gibi kendinize çekmek için umut verin ve hep tatlı biri olun ama tam teslimiyet için doğru zamanı seçin. O teslim olsun, sonra siz. Hep seksi de olmayın, masumiyet başlı başına çekicidir ve erkek masum kadınla ileriye yönelik hayal kurar…
“Beni elde etme olasılığın var, bakalım benim için neler yapabileceksin” demeye getirin. Bununla peşinizden gelecektir. Hiç yüz vermezseniz de olmaz. Ona ayrıca ihtiyacınız olduğunu hep bilsin. Asla aşırı ileriye gitmeyin, her şey azar azar… Mümkünse biraz da çevrede tanınan biri olun bu da merakını artırır. Arzulanan kadınsanız, o da sizi arzular.
Bağlandığınız anda onun gözündeki tüm büyünüz yok olur. Zamanlama çok önemlidir. Bağımsızlık sizi güçlü yapar. Sizi kendine bağlamak için çok yoğun çaba göstermeye başlar bu da sizi daha değerli kılar. Umutlandırın tam tatminden kaçının.
Birçok erkek göründüğü gibi değildir. Görünüş ve laf söz ile yol almayın. Dedikodular işe yarar ama her zaman sizi sonuca ulaştırmaz. Görünenin ardında ne var bunu iyice çözün. Onun kendini anlatış şekli hiç önemli değil, ilişkinin başında yalan da söyleyebilir. Her duyduğunuza hemen inanmayın. Çelişkileri not alın ve strateji kurun.
Kibirli ve aşırı gururlu erkek tipi genelde tehlikelidir. Onu kızdırmayın, intikamı seçebilir. Dürüst olun ya da öyle gidi durun… Zor bir erkek tipi ve zor bir seçim uzun vadede sizi yorar. Çok kafanıza taktıysanız prensipler ve “özel görünme” uygulamalarını kullanın.
Kendine güveni olmayan erkek tipi başta kolay lokma gibi görünür ama kırılgan olduğu için her an tetikte olmak sizi yorar… Daha önce kadınlardan darbe almış olabilir, büyük ihtimalle ailevi sorunları da vardır. Bu erkeği hayal kırıklığına uğrattığınız zaman zor toparlanır. Aslında size pek de faydası olmayan bir tiptir, bunu zamanla anlarsınız.
Şüpheci erkek ise insanı yıldırır, söylememe gerek yok sanırım! Sürekli pesimisttir ve olmadık şeyler düşünür. Dengesiz de olabilir, size gerçek olmayan anlamlar yükleye başlayabilir. Şüpheci erkek ilgi de istiyor olabilir. Şefkat verin ve diğerleri gibi olmadığınızı ona hissettirin.
Kurnaz erkek aslında kendinize güveniyorsanız tam da dişinize göredir ve siz büyük ihtimalle “oyun” için onu seçtiniz…. Kurnaz bazen gerçek bazen de değildir… O sizi çözdüğünü sanarken onu şaşırtın sizde zeki bir kadınsanız oyunu eğlenceli bulur. Onu asla küçümsemeyin ve küçük düşürmeyin. Bazen duygusuz dursa da içi fırtınalıdır, bunları yemeyin.

Erkek, sizi gerekenden fazla özel bulursa size ulaşamaz. Bu da yanlış bir tutumdur mesela, her şeyin bir dozajı var. Ulaşılmaz bir kaledeki gizemli prenses olmayın, gizeminizi ona gösterecek kadar yakınında olun. Olaylara yakın olmak, önemli olan detayları yakalamanızı sağlar. Gözden ırak gönülden de ıraktır. Akışı hep sağlayın.
Onu herkesten ayırmaya çalışarak yalnız bırakmaksa hedefiniz, korkmaması için bunu usul usul yapın. İnsanları sakın kötülemeyin, ortada bir kötülük varsa onun bunu görmesini sağlayacak durumlar yaratın. Kendi uzaklaşsın, bu daha doğal ve ikna edici olur.
Aşırı özgür ve kalıpları yakıp yıkan bir kadın erkeği korkutur, akıllı bir kadın erkeğin bazen gerisinde durur. Aşırı tahmin edilemez biri gibi davranmayın. Bazen de çaresiz kalın ki sorumluluk alsın size karşı, aldıkça size bağlanır. Sizi böylece bırakmak istemez.
Ara sıra değişken de olabilmelisiniz. Sürekli aynı olan kadın korkaktır. Güvensizlik yaratmadan cesurca değişimi de deneyimleyin; sizi takdir eder. Değersiz ve seksi olmayan kadın hep yerinde sayar. Siz öyle olmayın, doğru kararlarla değişim yaşarsanız sizinle beraber yol almak ister. Hem heyecan hem de dinamizm için…
Onu bazen korkutun ki inisiyatif sizde olsun. Birkaç kereden sonra buna alışır. Arada çıkan huzursuzluk kontrolü size geçirir. Herşey hep rutin olmamalı. Ani tepkiler, anlık alınan zor kararlar, bilinmezlik ile tutkuyu körüklersiniz. Bunları yapın sonuç mükemmel olacaktır… Korku boyutu ise dozajındaysa arkanızdan gelmesini sağlar.
Varlığınızı lütfedin. Siz özel bir kadınsınız. Aşkınızı ona adeta sunun. Özel ve ritüelli bir gösteri gibi olsun iletişiminiz. Hemen kendinizi geri çekmek olmaz; önce alışsın. Sevilen biri ortadan kaybolunca özlenir; sizi yeterince sevdiği anda geri çekilin… Geri kazanmaya çalışırken aşık olacak size… Her an sizi düşlediğinden emin olduğunuz anda geri çekilin. Bir sonraki geri kazanma anından itibaren ilişki mükemmel olacaktır. Küçük aşklar yokluk ile söner, büyükler alev alır!
Size alıştıysa kendinizden mahrum edin, değerli olun. Güçlü kadının, seksi kadının rakibi de çok olur. Rekabet acizler içindir, en büyük rekabet rekabet etmemektir. Yenemediğin kadın senin önüne geçer ve herkes bunu böyle hatırlar. O nedenle: açıkça rekabet etme.
Erkek, size yalan söylüyorsa bırakın devam etsin. Bu yolla belki de ondan iğrenip vazgeçeceksiniz. İnanmış gibi yapın bir süre ve ne kadar zekası var görün bir… Daha da alevlenip iyice saçmalar büyük ihtimalle…
Dost gibi görünün bir dedektif gibi de çalışın ve hep doğru stratejide kalın. Niyetleri doğru ele alın. Sizi aldatacağı zaman dikkatinizi başka yöne çekmek isteyecektir, buna dikkat edin. İçtenlik ve “ben dürüstüm” kurgusuna onu inandırın; peşinizden gelir… Sizden hep çekinmeli, bu devam etmezse ilişki çöker. Hayatın siz olmadan değeri kalmadığını bilmeli. Ne zaman onu hiç zorlamadan her istediğinizi yapar; o zaman O sizindir. Sakın numaralarınızı ona öğretmeyin. Kötü şöhrete sahip kız arkadaşlarınızla gerekiyorsa biraz görüşmelere ara verin. Erkekler bu tip kızları sevmez. Sözcüklerle adamı boğmayın; erkekler davranışlardan anlar.


TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:         facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.