27 Ağustos 2013 Salı

DÜNYANIN EN SEKSİ KADINI

MONICA BELLUCI de boşanıyor, hal böyle olunca dünyanın en seksi kadını neden bu kadar seksi yazmamak olmazdı...

Yemek yemeyi seven, yuvarlak hatlı, Akdeniz kadını Monica Belluci, saplantıları ve hırsları olmayan, ultra çekici bir kadındır. Sinemada fark yaratan bir havası vardır; egzotik ve mesafelidir. Ne gerçek hayatta ne de ekranda asla kimseyle fazla samimi olmayan Belluci, her zaman ama her zaman en doğal haliyle bile son derece seksidir.

Bu kadını çok özel yapan asla abartıya kaçmaması, sadeliğidir. Hiçbir zaman takıların, abartılı kıyafetlerin içinde boğulmaz.

Gerektiği kadar gülümser, gerektiği kadar konuşur ve açıklama yapar, hep gizemli kalır ve ağır çekim yürür...
İtalyan kanı taşıdığı için doğuştan cazibeli olan Belluci, hemen hemen her "en seksi kim" anketinde dünya çapında hep birincidir. Hakikaten de günümüzde rakibi yoktur. Amerikan sineması daha absurd, sansasyonel ve mutsuz "star" üretirken İtalyan Ateşi Belluci, kendini tüm bu olan bitenin dışında konumlandırmayı başardı.

47 yaşında olup da Belluci'den daha seksi olabilecek başka bir kadın daha düşünülemez. O'nun baştan çıkarma silahları: gizemi, Akdeniz ruhu, abartısız oluşudur. 2000 yılında rol aldığı "Malena" filmi ile tüm dünyada tanınmaya başlayan Belluci, az röportaj verir ve verdiği zaman da mutlaka seks ile ilişkili açıklamalar yapar. Yani tüm dünyaya: "siz birşeylerin peşinden koşuyorsunuz ama benim hiçbir şey umurumda değil, en seksi benim" der bir anlamda, bunu en özel ve şık hali ile ima eder.

Her rol aldığı filmde mutlaka seksi bir kadını canlandıran Belluci zaten kaçınılmaz olarak baştan çıkarıcıdır. Yalnız dikkat edilmesi gereken bir nokta vardır ki o da; Belluci çırıl çıplakken bile gizemli ve mesafelidir. Günümüzde sinemadan bir kişi Tanrıça seçilecek olsa bu sadece Monica Belluci olabilir.

Tüm bunların dışında, röportajlarında aşk ve ilişkilerle ilgili çok bilgili ve kendinden emin stratejik açıklamalar yapan Bellucci, kocası ile ayrı evlerde yaşayarak da konuya olan hakimiyetini kanıtlamıştır...
                                                     TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL 
               "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, 
   KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:                                        facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.