3 Kasım 2013 Pazar

DUALAR ve MELEKLER...

Meleklere yakın olmak için Allah’a yakın olmanız gerekir. Dua bir enerjidir; sizi rahatlatır, huzur verir ve mutlaka Allah duaları duyar. Dua okurken şart koşmayın ve teslim olun. Dua etmek ve ibadet kadar sizi geliştirecek başka bir şey yoktur.
Her gün dua edin…
Her gün iyilik yapın…
Her gün kimsesizler için birşeyler yapın…
Karşılık beklemeden iyilik yapın…
Koruyun, fedakarlık yapın…
Dua ederken Allah’a yakın olursunuz; bu sizi dünyadaki en huzurlu ve güçlü halinize sokar aslında. Dua üstün güç ile konuşma, irtibat ve ilerlemedir. Herkes istediği gibi ibadet eder ve dua eder, kabul eden Allah olacaktır. Siz kendi içsel yolculuğunuza devam edin.
Melek enerjisi ülkemizde popüler oldu olalı; meleklere dua etmek veya etmemek tartışması var. Duayı Siz Allah’a ediyorsunuz ama onun elçileri olan melekler sizin duanıza Allah’ın izni ile cevap verebilir.
Dua ederken mutlaka şükredin…
Dua ederken net ve samimi olun…
Sadece bir amaç veya hedef için dua etmeyin, dua için dua etmek önemlidir…
Başkalarının iyiliği için de dua edin…
Dua ederken kalpten olun.
Dua ederken kendiniz aslında çok daha iyi tanırsınız…
Bazen dua ederken itiraflar da ortaya çıkar…
Toplu haldeki dualara katılın ama mutlaka yalnız da dua edin…
Dua ile hakkınızda hayırlı olanı dileyin.
Dua edin ve evrene güvenin, şüphe ile dua olmaz.
Dualar kişiseldir, hem dini inançlarınızla hem de kişisel tarzımızla dua ederiz.
İman konusuna, dua konusuna herkesi karıştırmayın.


Dua ederken aslında kutsal bir enerjiye gireriz. Allah’a yakın olduğumuz bir andır; dua… Dualarınız belirli ve özel olsun. Doğru enerjiler ile duaya başlayın. Her iki omzunuzdaki melekleri, dua ederken unutmayın. Başmeleklere saygı ile dua edin. Meleklere dua ettiğiniz aman duanızı “olmuş bilin” yani inanın; teslim olun. Şüphe katmayın. Dua ile istek ve beklenti yükünüzü meleklere bırakın. Dualar bütünün, insanlığın, her şeyin hayrına olmalıdır. Melekler üstün bir güç enerjisidir; bu enerjiye itimadınız tam olmalıdır. Dualarınızda Allah’a ve meleklere hem şükran dolu olun, teşekkür edin. Dua etmenin spiritüel gücü sizi her zaman yukarılara taşır. Her şeyin olması gerektiği gibi ve iyi sonuçlanacağını bilin. Kötü diye bir şey yoktur; evrensel düzende her şey her zaman kusursuzdur. Her şey ilahi bir planda olması gerektiği gibi akar; dua etme isteğini hep içinizde bulun. İsteği de zaten içinize yüce Allah koyar…

                                               TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL 
                     "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, 
     KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:                                 facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.