19 Şubat 2017 Pazar

OLUMLAMA YOLCULUĞU 2. BÖLÜM


Gün 11
Dert etme dua et, direnme şükret, olumlu kal ki olumluyu çek…
Sen değerlisin, almak en doğal hakkın. Hep verici enerjide kalırsan mutlu olamazsın. Almak için yani enerjiyi büyütmek için daha çok şükretmen gerek. Hep şükret olana da olmayana da. Olmayanların içinde o kadar büyük hayırlar var ki… Allah en doğrusunu bilir.
Bir olumsuzluk yaşadığınızda hemen şükür enerjisine geçebilirseniz bir süre sonra artık olumsuzu hızlı iptal edebileceğiniz için; hep olumlu gelişmeler olacak.şükür değeri büyütmektir, az’a şükreden daha çoğu zaten yaşamına çeker. Şükret ki büyüsün enerji. Eğer şükretmezseniz yeni yaşam dersleri için kıtlık, olumsuzluk, zorluk kapınızı çalar. Başkaları için de şükredin, onlar için de mutlu olun, kıskançlık kıtlıktır bunu yapmayın.
OLUMLAMA: ŞÜKÜR ENERJİSİ BANA TÜM KAPILARI AÇIYOR. İÇİM ŞÜKÜR MİNNET DOLU. ŞÜKÜRLER OLSUN BANA, YAŞAMIMA, HER ŞEYE…

Gün 12
Hayata akışa plana güven. Her şey olması gerektiği gibi ve her şey hayrına. Güvenmezseniz korku enerjisi yayarsınız, her şeyi kendiniz baltalamış olursunuz. Akışta kalın, hiçbir zaman her şey iyi veya kötü gitmez. İniş ve çıkışlar vardır. Hepsi de hayrımızadır, güven enerjisinde kalmak size dinginlik, huzur verir başka kapıları aralar. Güvenmek kendimize de güvenmektir, aksi takdirde korku enerjisi yayacağınız için (korku çok hızlı ilerleyen bir enerjidir) zorluk çekersiniz. Sezgiler bu anlamda çok belirleyicidir; ilk gelen bilgi doğrudur konular olaylar insanlar hakkında. Kendine güvenmeyen insanlar enerji hırsızları tarafından seçilir ve belki de suistimal edilir, bu kişilerden olmamak elinizde. Kendinize ve ilahi plana güvenin.
Güvenmek, her ne olursa olsun her şeyin yolunda olduğunu bilmektir ve her şeyin sizin en yüksek hayrınıza olduğunu kabule geçerek enerjiyi yüksek tutmaktır. Böylece Kaynakla bir oluruz, Yaradan'la 'Bir' olduğunuzu ve O'nun her zaman en doğru kararla yanımızda olduğunu bilmektir, bizi gözettiğini koruduğunu ve desteklediğine inanmaktır
OLUMLAMA: HAYATA GÜVENİYORUM.
Gün 13
Dolunay zamanları güçlü enerjilerin açığa çıktığı çok özel anlardır… Dolunay hem bilinçaltı ile bizleri yüzleştirir hem de yeni fırsatlar sunar; güçlü duygularla bizi buluşturur. Belki ertelediklerinizi artık söyler ya da bitişleri kabule geçersiniz. Dolunay bir yoğunlaşma dönemidir, giden gider, biten her zaman hayrımızadır. Kişi hem kendini tanır hem artık ona hizmet etmeyen enerjilerden kurtulur.
Enerji yoğun olduğu için bu zamanlarda ritüel yapmak, olumlamalara yer vermek, bilinçaltı temizliği için doğru zamanlardır. Dolunay zamanı gerçek biz ortaya çıkar. Bu dönemi en doğru şekilde geçirmek geleceğe de yatırım yapmaktır aslında. Arınmalı ve değişime açık olmalıyız. Bırakmayı ve bitirmeyi de öğrenmeliyiz; bir şey biterse bir şey başlar bunu hatırlayın. Bir şeye bağımlı olursanız onu çoktan kaybetmiş olursunuz.
Dolunay bize güç ve cesaret verir. Güçlü olumlamalar yaşamınıza bu zaman diliminde en etkili şekilde hizmet eder.
OLUMLAMA: DOLUNAY YAŞAMIMI GÜÇLENDİRİYOR. BU DOLUNAY BANA ŞANS VE FIRSATLAR SUNUYOR. DOLUNAY ZAMANI YAŞAMIMA IŞIK OLUYOR.

Gün 14
Hep hatırla: senin içinde büyük bir güç var…
Mükemmel dönüşüme ve dengeye niyet et. Artık başla hazırsın…
Mucizeler her an yaşanıyor görmeyi seç. Doğada yaşanan tüm mucizeleri sevgiyle izle rehber hayvanlarını her gün takip et.
Bırakamadığı ve aslında bırakman gereken her şeyin güzel enerjiyle doğal akışla senden, enerjinden ve ruhundan çıkmasını seç. Sana iyi gelmeyen, zamanı dolmuş, iyi hissettirmeyen her şeyi ve herkesi sevgiyle kaynağa bırak; onları da seni de arındır. Sevgiye dönüşmesine niyet et şimdi her şeyin. Evrende her şeyin mükemmel dengesini bilen Yüce Allah her şeyin yerini şifayla doldurur. Artık gelen ve gelecek tüm yardımları almaya açık ol;ruhumun tazelenmesine kapı aç, sevgiyle arın. Mükemmel dengeyi yaşamında kabul et. Bırakan, hafifleyen, özgürleşen cesur yanını destekle ve sevgiye inan. “Tüm mucizevi dönüşümler için şükürler olsun” de ÖYLE DE OLDU.
OLUMLAMA: MÜKEMMEL DÖNÜŞÜMÜM BAŞLADI.

Gün 15
Hedef belirle. Bunu yapmazsan enerjiler kafasına göre takılır, hangi enerji senin kontrolün dışında, güçlüyse o olur. Yaşamının değerini bil. Hedefler için ilk planın işe yaramadıysa bu gerçekleşmeyecek demek de değil, başka yola geç planlar çoğalabilir. Bir kapı kapandıysa başka kapı açılır. Sonuca güven.
Arzu ettiğiniz aşkı ve işi ne zaman düşünseniz içinizin coşkuyla dolduğu oluyor mu? Bu, doğru yolda olduğunuzun bir gösterir, emin değilseniz zaten sonuç olumsuzdur. Hedefinizi bir resim ile netleştirin bunu yatak odanıza asın. Bu resim gözünüzü hedeflerinizden ayırmamanız gerektiğini hatırlatsın daima... Düzenli olarak, uyku öncesi uyandığınız an bu resme odaklanın. Amacınıza odaklı kaldığınız sürece, her arzunuz gerçekleştirilebilir, bu yönde fırsatlar size çekilir. Niyetlerinizi gerçeğe dönüştürme yolunuzu belirleyin denemekten vazgeçmeyin, beklentilerinize her zaman kendi istediğiniz zamanda ulaşamayabilirsiniz ama olacaktır. Hayal ettiğinizden çok daha fazla olabilir bu sizin de enerjinize bağlı. İnanın oldu bilin. Hedefler gerçekçi olsun; hedefe inanmak kadar, ona bilinçaltınızda hazır olmak ve layık olmak da önemli. Engel sizsiniz hedeflerinizin önünde, şimdi usulca çekilin oradan da olsunlar…
OLUMLAMA: HEDEFLERİM GERÇEKLEŞİYOR. BÜYÜK HEDEFLERİM KOLAYCA YAŞAMIMDA BENİ BULUYOR. HER İSTEDİĞİM OLUYOR.

Gün 16
Başkaları için ne kadar çok iyi dileklerde bulunursanız sizin de enerjiniz o kadar yükselir. Kendiniz için isteyin ama başkaları için daha da çok isteyin. Vermek daha çok almaktır çünkü… Ne verirseniz onu alırsınız, niyetiniz ne ise elinize de o geçer.
Sokakta yürürken sokak hayvanlarına ışık olun, düzenli bağış yapın, sevgi enerjisinde kalın. Başka birinin sevinci sizi kıskandırıyorsa sizin kendinizle büyük sorunlarınız var demektir. Herkes bir’dir; kimi kıskanırsanız güç ona geçer, kime iyi dilekte bulunursanız geri yansır sizin de frekansınız yükselir.
“Sevgili Allah'ım, Meleklerim bana verilmiş olan bu güzel beden, ruh ve maddi tüm güzellikler için binlerce kez şükreder teşekkür ederim; ben doğuştan her şeye sahibim bunu biliyor ve kabul ediyorum. Ve aynı güzelliklerin (kişinin adını söyleyin) ...... için de verilmesini rica ederim. Lütfen onu o güzel enerjinizle sarın. Onu o şifa dolu enerjinizle koruyun, olduğundan daha mutlu olacağı kapıları aralayın. Onun benim hepimizin hayatımızı güzelleştirin… Onun ve bizim hayatımızı ışığa yaklaştırın, yolumuzu aydınlatın. Onun mutluluğunu görmeye ve bununla ben de mutlu olmaya şimdi niyet ettim. Paylaşmak çok güzel.
OLUMLAMA: VERDİĞİM HER ŞEY BANA KATLANARAK DÖNER.

Gün 17
Ruh eşin senin aynan. Sana seni anlatmak, seni tamamlamak için gelir. O senin kaderin, yolculuğundaki önemli enerji ve başka kimsede bulamadıklarının toplamı…
Ruh eşi ile ilgili detayları ONU KENDİNE AŞIK ET kitabımda okuyabilirsiniz. Yanlış kişilerin gidişi ile ruh eşine yaşamında yer açılır ve tüm yanlış önceki ilişkilerin aslında ruh eşini daha çok sevmen içindir.
“Yüce Allah'ım, Sevgili Aşk Melekleri, ruh eşimle birlikte mükemmel bir aşk ilişkisi içinde olmam için lütfen bana ışık olun, aşk yolunda mesaj verin, rehberlik oluşturun.
Ruh eşimi bulabilmem için lütfen bana çok açık bir şekilde rüyamda da rehberlik edin ve en kısa zamanda, birbirimizi tanımamız ve birbirimizden hoşlanmamız için bizi buluşturun. Ruh eşi ile olabilmem için gereken koşulları yaratmanız için yardımınızı rica ediyorum. Beni saf sevginiz ile donatın.
Büyük bir aşktan korkmama yol açan tüm blokajlardan kurtulmam ve bu blokajların şifalanması için lütfen bana ışık olun, bilinçaltımda arınmaya niyet ediyorum. Böyle bir ruh eşi ilişkisini bulmama ve bundan zevk almama rehberlik edecek ilahi rehberliğinizi duymam ve izlemem için gerekli kapıları açın, ben geçmişten gerekli yaşam derslerini aldım, hazırım. Benim onu aradığım gibi O da beni arıyor. Biz biriz birlikteyiz.”
OLUMLAMA: RUH EŞİMİN VARLIĞINA ŞÜKÜRLER OLSUN. RUH EŞİM YAŞAMIMA ÇEKİLİYOR. DOĞRU KİŞİ İLE BERABERİM. RUH EŞİM BENİM EN BÜYÜK MUTLULUĞUM.

Gün 18
İnsanları sevebilirsin ama onlar tarafından sürekli onaylanmayı bekleme, senin için en geçerli onay kendinden gelen. Kendini sev ki seni sevenler artsın, kendini olduğun gibi beğen ki istediklerin gerçekleşsin. Sen böyle güzel ve özelsin…
Allah her insanı tek ve eşsiz yarattı, bu Onun yüceliği. Hiçbir şeyi boş yere yaratmayan Allah seni de çok özel bir insan olarak bu dünyaya gönderdi. O nedenle kendi kul hakkına da girme; kendini kabule geç, onayını kendin ver. Ne kadar çok onay için dışarıya bakarsan o kadar çok enerjin azalır, hatta insanlara bağımlı bile olup gücünden kaybedebilirsin.
Kalbinizin yolunu takip ettiğinizde, içinizden geleni yaptığınızda, başkaları yönünüzü veya seçeneklerinizi onaylamayabilir, sizi yolunuzdan çevirmek isteyen ego onları araç edebilir. Kendinize karşı dürüst ve güçlü olun. İhtiyacınız olan tek onay şimdi sadece kendinizinki…
OLUMLAMA: ONAY BENİM. KENDİMİ SEVİYORUM, KENDİMİ ONAYLIYORUM. HERŞEY BANA BAĞLI. KENDİMİ OLDUĞUM GİBİ SEVİYORUM. BEN TEK VE EŞSİZİM. ÇOK ŞÜKÜR.

Gün 19
“Sevgili meleklerim Yeniay’ın gücünün mükemmel yenileyici etkisinin hayatıma girmesine izin veriyorum. Lütfen egomu benden uzak tutun, lütfen düşüncelerimi netleştirin, ışığınızla hayatımı dönüştürün Allah’ın izni ile…”
Yeniay dilekler, başlangıçlar, girişim ve aşk için mükemmel zamandır. Bu zamanda enerji dolu ve umutlu oluruz. Yenilenme ve artık yeniden başlamak için gereken ilham da içimizde olur. Yeniay zamanı dilekler yazılır, eve yeni çiçek alınır olumlama yapılır, dua edilir, yeni adımlar atılır, tohum ekilir, özel tütsüler ve taşlarla çalışılır… Yeniay zamanı, enerjiler değişim ve yükselişe açık olduğu için sizin de frekansınız yükselmiş olduğu için yapılan olumlama daha büyük inançla daha net sonuç verebilir. Hep olmuşa odaklanarak inançla ve hayırlısıyla dileyin.
“Yeniay’ın getirdiği sürprizler, şans, yeni başlangıçlar, yeni aşk bana hayırlarla gelsin. Tüm dileklerim göz açıp kapayıncaya kadar çok kısa sürede gerçek olsun (ve öyle de oldu) ve hepimiz için ışık dolu, sevgi dolu, bereket dolu, huzur dolu, sağlık dolu, mutluluk dolu, Yüce Allah’ın ve meleklerimizin rehberliğini çok net bir şekilde alabildiğimiz, başkalarına da hayırlı geldiğimiz mucizelerle dolu bir yeni aya merhaba…”
OLUMLAMA: YENİAY İLE BİRLİKTE YENİLİKLERE AÇIĞIM. YENİAY BANA ŞANS VE DÖNÜŞÜMÜ SUNUYOR. YENİAY DİLEKLERİM GERÇEKLEŞİYOR.

Gün 20
Koruyucu Meleğinizle, kişisel yardımcınız ve koruyucunuzla kendi istediğiniz an tanışabilirsiniz. Kendi tarzınız, içten isteğiniz, doğru anda, doğru yerde, gerçekten ihtiyacınız olduğunda mesajlar da gelir. Geceleri yatarken Meleğinizi gözleriniz kapalı imgelemeye başlayarak da sürecin içine girebilirsiniz. Rüyanızda da ilk olarak görüp tanışabilirsiniz. Gün içinde bir aşk mesajı istediğinizde size göndereceği bir işaret ile de küçük küçük anlaşmaya başlayabilirsiniz.
Kişisel Koruyucu Meleğinizin sizi duyduğunu bazen sadece "hisler"le anlarsınız, bazen ondan geldiğini bildiğiniz bir "iç ses" sizi uyarır, bazen de "düşünceler" gelir. Melek mesajı geldiği anda, içiniz huzurla dolar... Melekler karmaşık bir mesaj yollamaz, her mesaj ve destekleri hayrınızadır. İçinizi sıkan, emin olmadığınız hiçbir şeyi yapmayın. İç sesinize değer bazen Melekler söz konusu aşk olunca da...
Melek Enerjisi bir sevgi ve sezgi yoludur, mantıktan çok duygular ile adım atın. Koruyucu Meleğinizden gelecek sevgi mesajı tüm benliğinizi ısıttığı için severek bu mesajın ardından gidersiniz... Koruyucu Meleğiniz ile çıkacağınız bu çok özel yolda, "duru görünüz" güçlenecektir... Sizi günlük yaşamın koşturmacası içinde rahatsız etmek istemezse; rüyanızda da mesajı verebilir.
Bazen yolunuza çıkaracağı minik bir engel ile sizin buluşmaya gecikmenizi bile sağlayabilir, belki de o buluşmadaki kişi size hayırlı gelmeyeceği içindir bu... Yeter ki siz bu mesajları algılayın.
OLUMLAMA: ATTIĞIM HER ADIMDA MELEKLER YANIMA, SEVİLİYORUM, KORUNUYORUM. Işıktayım.

Gün 21
“Siz istediniz ve oldu…”
Size özel ve gerçek anlamda istediğiniz bir yaşam amacınız olması sizi başka biri yapacak. Yaşamınıza değer katacak. Amacınız hayırlı olmalı; sizin için ve başkaları için. Hırs olmamalı, sonuç kimseyi kırmamalı. Yaşamda korktuklarınız başınıza gelir ve çok istedikleriniz gerçeğe dönüşür. Bu güç zaten içinizde mevcut; şimdi sadece onu harekete geçirin. İşin maneviyat ve akış boyutu için de melekler size eşlik edecek. İstemekten korkmayın; Yüce Allah zaten “istememizi” ister bizden. “İsteyin vereyim” der. Bu sizin yaşamınız bazen de birilerine “hayır” dedikçe ayakta kalacaksınız; en güçlü hissettiren de sadece “kendiniz olabilmektir”. Şimdi bir yaşam amacı belirleyin ve şimdi düşünceler, girişimler, inanç, odaklanma ile işe koyulun.
OLUMLAMA: HERŞEY GİTTİKÇE GÜZELLEŞİYOR. HALLOLDU. ÇOK ŞÜKÜR TÜM OLAYLAR İSTEDİĞİM GİBİ ŞEKİLLENİYOR.


                                       TUĞÇE IŞINSU ile Bireysel
                                    "GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, 
                          AŞK KOÇLUĞU, BEREKET ENERJİSİ, İLİŞKİ ŞİFALANDIRMASI
                               TAROT, KİŞİYE ÖZEL AŞK-BEREKET-ŞANS TILSIMI"  
                                          randevusu için: 0535 307 95 28
                 facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL, twitter.com/tugce_isinsu 
                                          instagram: tugceisinsu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.