12 Ocak 2014 Pazar

DÜNYAYI SADECE GERÇEK SEVGİ KURTARABİLİR.

Herkes yaşamını meleklerle çalışarak ve melek enerjisine saygı ile geçirseydi, dünyada savaş, anlayışsızlık, sevgi ve dertler olmazdı. Allah kendi yarattığı insanı çok seviyor ama bizler çok kolay olmasına rağmen birbirimizi sevmeyi seçmiyoruz. Küçük bebeklerin öldürüldüğü, savaşların bir türlü bitmediği, para hırsı ile insanların birbirlerine düşman olduğu, dünyanın en tatlı varlıkları fok balıklarının kazanç uğruna katledildiği, acılarla dolu bir gezegende yaşıyoruz. Bilinç yükseldikçe melekler ile çalıştıkça tüm bunlar değişecek diye umuyoruz.

Keşke yarın sabah uyansak ve herkes meleklerle çalışmaya başlasa… Mükemmel olurdu; sevgi her yerde hakim olurdu, herkes paylaşmaya ve sevgiye yakın olurdu, kötülük ve hırslar biterdi. İnsanın sorunu “ben” demek “biz” diyememek… Bize bolluk ve sevgi ile sunulmuş dünyayı bozuyoruz. Tüm bunlara karşı koymak ve yeniden başlamak için “meleklerle seçilen bu yol” aslında bir kurtuluş planı gibi. İnsan kendi kurtuluşu için sevmeyi, arınmayı, bilgeliği öğrenmek zorunda. Melekleri keşfetmek, onların adlarını söylemek, çalışmalar ile daha iyi bir insan olmak… Bunları milyonlar aynı anda yapabilir, bu da dünyanın kurtuluşu olur.

Melekler yanı başımızda bizlere yardım için, dünyanın iyiliği için, geleceğe rehberlik için bekliyor. Onlardan yardım almak elimizde. Onlar Allah’ın elçileri ve gerçek anlamda bu enerji ile yaşamında yol alan insan, zaten zamanla başkalarını, ailesini, diğer insanları ve dünyayı da düşünerek yaşayacak ve kurtuluşu isteyecektir. Dünya bir sınanma boyutudur, buradaki geçici ve yanlış olanlar sizin aklınızı çelmek için her gün ego ile bir savaş veriyoruz aslında, bu sizin için de zor ise melekler yardıma hazır.
İnsan aslında çok fazla şey istememeli, zaten herşeye sahip. Sadece ara sıra bunu unutuyor. Güzel birşeylere fazlası ile sahipseniz bunu diğer insanlar ile paylaşın. Kıskançlık ve nefret sizi hasta eder, dünyayı da… Sevgi ve hoşgörü ile hem kendinizi hem de sevdikleriniz rahatlatın. Burada yüzyıllarca kalmayacaksınız, asıl yeriniz burası değil. Bunu unutmadan yaşayın. Toprakla ve suyla daha çok haşır neşir olun. Doğa daima sizinle konuşur, onu dinleyin. İyi insanlarla zaman geçirin. Kötüleri iyilik yaparak utandırın. Açgözlülük sizi mahveder hiçbirşeyin fazlasına ihtiyacınız yok. Korkmayın kendinizi ve başkalarını sevin, korku yoksa sevgi içeri girer. Sevginin olduğu yerde, korku barınmaz. İnsan kaybettiği sevgiyi arıyor, oysa ki sevgi herkesin en derininde. Sizde olanı yeniden canlandırmak sizin elinizde. Kimse kimseden üstün değil, herkes eşit ve herkes aynı yerden gelir aynı yere gider. Allah insanı özenerek yarattı, kimsenin bu nedenle kendine veya başkasına haksızlık etmeye hakkı olamaz. Dünyada daha çok birlik olmalı, insanlar daha çok birbirini de düşünmeli. Yalan söylediğiniz zaman sadece kendinizi kandırırsınız, yalanın içinde yaşıyorsunuz demek ki gerçekler varken… Sadece iyi biri olmak için yaşayın. Pişman olmamak için iç sesinize kulak verin; o hep sizi uyarıyor. Para sizin aracınız, amacınız olmuşsa bunu hemen değiştirin. Duyarlı olun, koruyun, başkalarının da sorunlarını önemseyin. Allah’ın varlığını taşlarda, doğada, gökyüzünde ve meleklerde görebilirsiniz. Allah sizinle, uzakta değil. Her hata yaptığınızda gelecek sefer ego’nuzun sizden uzak tutulması için dua edin. Kutsal kitaplarda insana yetecek bilgiler var, başka ve alakasız yerlerde bilgi aranmamalı. Hergün başkaları için de birşeyler yapın, bu kendinize de verdiğiniz değerdir aslında. Hiçbirşey her zaman kötü gitmez, darda iseniz ışık gelecektir. Verirseniz daha da çok alırsınız, sahip olduklarınızı saklamayın. Zihninizi, ruhunuzu, gücünüzü küçümsemeyin. Sizi Allah yarattı, yine Yüce Allah’a varacaksınız. Dünyayı gereği kadar ciddiye alın. Sevin ve hep affedin. Sizi geliştirmeyen detaylar ile kendinizi aşağı çekmeyin. Melekleri unutmayın.                    
                                          TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL 
                     "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, 
     KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:                                 facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.