11 Eylül 2013 Çarşamba

SORUN YOKSA AŞK DA YOKTUR.

Aşka inanmanız kadar gerçekte hiçkimseyi değiştiremeyeceğinize de inanmanız ve bu yönde hareket etmeniz önemlidir. Çünkü kimse değişmez… Karşınızdaki kişiyi olduğu gibi, tüm hatalarıyla ve eksiklikleriyle sevebilmelisiniz. Egonuzu devreye sokup onu değiştirmeye çalışmayın. Aşkta bir bütün olmak kadar, karşı tarafın kişisel özgürlük alanına saygı duyup onu yalnız bırakabilmek de önemlidir. Gerçek aşkta bencillik olmaz. Onu değiştirme çabası onun ruhuna yapılacak bir saygısızlıktır, unutmayın bu yolculukta esas olan “gerçek sevgi”yi bulmaktır. Gerçek sevgi için zihnen, ruhen, bedenen doğruları ve saflığı öğrenip yaşamınıza çağırmalısınız.
Hiçkimse aşkta mutsuz olmak istemiyor ama çoğu kişi acı çekiyor ve birlikte olduğu kişiden darbe alıyor… Bunlar sizin zihin ve ruhunuzun size oynadığı oyunlar aslında. Bunları siz davet ettiniz, git demek de size kalmış. Düşünce-istek-korku çok hızlı ilerleyen güçlerdir. Bu 3’lüye çok dikkat edin. Yanlış bir ilişkideki kodlar yeni aşkınızı da yönetmesin. Etrafınızdaki negatif yorum ve telkinlere de aldanmayın, en iyisini inanın siz bilirsiniz, iç sesinize güvenin. Uzakta olan aşkınızla ya da ayrı kaldığınız aşkınızla ilgili düşündüğünüz-istediğiniz-istemediğiniz-yakındığınız herşeyi (özellikle de cinsellik yaşandıysa aranızda ki bu ruhsal bağı güçlendirir) o aslında biliyor. Nasıl mı?... Ruhuyla, üst benliğiyle. Birini çok seviyor ama ayrı kaldıysanız hemen aramayın, bırakın “ruh” devreye girsin. Bu yol çok daha derin, ilahi ve özeldir. Ayrılıklarda, çok fazla arama ve mesaj olmazsa, üst benlikler konuşur birbiri ile ki bu işi çok daha güçlü kılar. Sakın korkmayın, size dönmek isterse döner. Dönecek bir erkeği kimse durduramaz. Korku zaten negatif bir enerji, atın korkuyu içinizden.

Yani aşkınızı için gerçekte ne düşünüyorsanız, o bunu zaten biliyor. Kendinizi hiç kandırmayın. Enerji olarak çok kirlenmiş bir aşkı kurtarmaksa sizi yorar, yolunuzu tıkar, enerjinizi bozar. Yeni aşka geçin. Gerçek aşkta “koşul” olmaz. Değişeceği için, görüntüsü için, para için, menfaat için, birini sevemezsiniz. Burada bencillik yatar. Amaç gerçek aşksa, onu olduğu hali ile kabul edip öyle seveceksiniz. Her haliyle, her an, koşulsuz ve gerçekten. Aşka hazırlanmak, imgeleme çalışmaları yapmak, olduğunun sıcaklığını hissetmek çok önemlidir. Bunu egzersiz gibi düşünüp gün içinde tekrarlayabilirsiniz.
Yaşamak istediğiniz bir aşk kimsenin canını yakmamalı aksi takdirde bunun bedelini “ilahi adalet” kapsamında ödersiniz. Evli bir erkeği boşanmaya zorlamak, aşkı olan birinin aklını çelmek, acı çektirebileceğinizi bile bile bir insanı hedef almak ve benzer durumlar karşınızdakine değil kendinize yapacağınız kötülüklerdir. Bu aşkta herkes mutlu olmalı, herşey herkesin hayrına olmalı. Birileri üzülürken siz mutlu olamazsınız, ilişkiyi bu şekilde başlatsanız bile başka bedeller ödersiniz. Sadece aşk için değil, ruhsal tekamul adına da bunları idrak etmemiz önemlidir. Size hayrı olmayan erkelerden de uzak durun, kendinize kötülük yapmayın, yaşamınıza sahip çıkın. İlişkinin süreci içinde “yalnız, değersiz ya da eksik” kalırsanız anlayın ki bu aşk sizin hayrınıza değil. Bunlarla yüzleşmek ve “katlanmayı” seçmemek sizin karmanızdır, tekmülünüzdür. Herşeye evet demekten çok bazen hayır demenin de gücü büyüktür. Evren sizi sınamak için yanlış bir erkek gönderebilir, hayır dediğinizde bu seviyeyi geride bırakır ve yükselirsiniz. Ruh yükseldikçe gerçek aşka yaklaşır.
                                                  TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL 
               "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, 
   KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:                                        facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.