14 Haziran 2013 Cuma

Kaybetme Korkusu, Değersizlik, Aldatılma, Terk Edilme

Kaybetmekten korktuğunuz ne varsa gider yaşamınızdan ve bu enerji aşkta çok hızlı ilerler. Kendine değer vermeyen başka kimseye değer veremez, kendini değersiz bulan değersiz bir eşi yaşamına çeker. Aldatılan çoğu kadın şok geçirmiş gibi durur ama gerçekte bu olayı korku-değersizlik-inançsızlık nedeniyle kendi yaşamına çekmiştir. Terk edilme korkusu ile ilişkiye başlayan çoğu kadın da maalesef beklediği veya beklemediği bir anda yalnız kalıyor yaşamında…
Korku da, istek kadar hızlı ilerleyen bir enerji. Korku ürettiğiniz sürece zaten aşka kapalı olursunuz. Korktuğunuzu karşı taraf anlarsa bu ona telkin gibi gelir ve zaten sizden uzaklaşır. Kaybetme korkusu olan aşıklar zaten ilişkilerinde hata yapar ki bu durum da sonu hazırlar. Korku-değersizlik-terk edilme üçgeninde aile, sosyal yaşam ve ilk aşk tecrübelerinin önemi büyüktür. Bu kodlarınız yanlışsa mutlaka silin ve yerine mutlu-umutlu-güvenli kodlar girin.
Kaybetme korkusunu ilk olarak nerede ne zaman ve kiminle yaşadığınızı yani ilk kodu nerede zihninize koyduğunuzu bulup, yüzleşin, kodu silin ve yerine sevgiyi, güveni koyun. O orada kaldığı sürece yenilik sizinle olamayacaktır. Korkunun da altında tabi ki güvensizlik var; güvenli bir ortamda yetişmediyseniz bu koşulları yaşamanızın karma ile ilgisi olabilir. Şu noktadan sonra bunlara iyimser de yaklaşmanız önemlidir; bunlar sizi deneyimli, güçlü, farkındalıklı, özel yaptı aslında. Bunu böyle kabul edip, tekrar eden aynı negatif koşulları yaşamınıza çekmeyeceğinizi bilin ve buna odaklanın.
Anne ve babaların çocuklarına olan telkin ve öğretileri tüm gelecek yaşamlarını şekillendiriyor. Bu çok önemli, ebeveynseniz buna dikkat edin, ebeveynlerinizin bu konularda yanlış davranmış olduğunu farkediyorsanız bununla yüzleşip enerjileri serbest bırakın. Geçmiş hatalarından dolayı anne ve babanıza veya diğer yakınlarınıza hala kin-öfke-nefret-suçlama-yargılama-içine atma gibi durum ve duygularınız varsa, başka zamanlarda tekrar aynı mutsuz koşulların içine çekilirsiniz. Ne olduysa oldu geleceğinizi mutluluk şekillendirecek artık…
Kendinize değer vermediğiniz zaman enerji geçişleri ve hisler ile aslında karşınızdaki bunu anlar. Değer görmek istiyorsanız kendinize değer verin. Size acıdığı için sizinle olması kadar kötü bir durum olamaz ki görüştüğüm çoğu evli çiftte veya yanlış giden aşk ilişkisinde bu var; acıyor terk edemiyor ve aslında hiç de aşık değil. Kimse kimseyle acıma duyguları ile birlikte olamaz. Aşk bu değildir. Kimseyi kendinize mecbur ya da borçlu hale getirmeye de çalışmayın, bu çok sinsi bir oyundur ve asla gerçek sevgi ile alakası da yoktur. Mecbur kaldığı için birinin yanınızda kalması kadar sizin denge ve enerjinizi de bozacak başka bir şey yoktur. Bunlara çok dikkat edin. Aşk; saflık, derinlik, samimiyet, tutku, cinsellik ve paylaşım ile beslenir.
Kaybetme Korkusu…
1.       Kaybetme korkusu güvensizlik enerjinizin yansımasıdır, kendine ve yaşama güvenen kişi aşkta kaybetme korkusu yaşamaz.
2.       Eski aşk deneyimlerinizde o erkekleri kaybettiniz diye aynı durumlar tekrar edecek diye bir şey asla yok.
3.       Korkan kişi yanlış bir elektrik yayar ki bu aşkınızı çok olumsuz etkiler.
4.       Korkarak cazibeli görünmeniz imkansızdır.
5.       Korku sonun başlangıcıdır.
6.       Siz korkan birine kapılır mıydınız?..
7.       Hayatta göğüs gerdiğiniz büyük ve sizde olumlu iz bırakan olayları düşünün ve bu olayların olduğu anlara gidip imgeleme çalışması yapın. Ne kadar değerli olduğunuzu bir kez daha keşfedin.
8.       Eğer gerçekten güvenilmez biri ile birlikte iseniz ve kararınız kesinse uğraşmaya değmez. ERKEKLER ASLA TAM OLARAK DEĞİŞMEZ; SADECE TÖRPÜLENİR.
9.       Cesaret ve güven katsayınız arttıkça zaten yaşam enerjiniz de yükselir.

10.   Korku sinyalleri geldiği anda, Melek Enerjisine de başvurabilirsiniz. (ilerleyen bölümlerde anlatıyorum enerjiyi)
TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:         facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.