29 Haziran 2013 Cumartesi

Koruyucu Meleğiniz ve Siz
Dünyada korunduğunu ve sevildiğinizi bilmekten daha güzel bir şey yoktur, ego’yu seçen bir kişi size sırt dönse bile meleğiniz o an sizi duyar ve korumak, sevmek için gelir… Ki meleğimiz her an zaten bizimle. Dünyada milyonlarca düşkün, aç, çaresiz, yardıma ihtiyacı olan insan var ve melekler hepsi için güzel şeyler yapabilir ve yapıyor da… Bu zorlu koşulları olan gezegeni 2013 ile birlikte melekler daha güzel bir yer yapacak.
Artık Yeniçağ ve Uyanış dönemine geçiyoruz; kini, nefreti bırakıp sevgiye doğru akmalıyız. Melekler spiritüel alemde en doğru çalışma ve rehberlik yolu bizler için. Koruyucu meleğinizle gün boyu ve en zor anlarda, büyük küçük konularda paylaşım içinde olun. Her sabah ve her akşam onu selamlayın. Namaz bitimlerinde yapıldığı gibi… Bir insandan daha çok ona güveneceğinizi bilin. İnsan saf doğar ama zaman içinde saf enerjisini kaybeder.
Koruyucu meleğiniz sizi koruyor ve seviyor, onunla irtibatınızı daha da güçlü hale getirmeli ve daha çok “istemeyi” artık seçmelisiniz. O sizinle. Zaten sizin için çalışan bu saf enerjinin varlığı “korku” denen ve sizi kısıtlayan o yanlış enerjiyi önce azaltacak ve zamanla da silebilecek belki de… O sizin için en doğru olanı biliyor; mesajları net alın.
Benim tatlı koruyucu meleğim ben yolda yürürken, anlık da olsa birisi ile ilgili negatif ve geçmişe dair bir konuyu andığımda beni iter. O an “neden bu boş ve yanlış enerjiyi aklına getirdin” demek ister çoğu kez bana. Ben, Dolunay dönemlerini yoğun yaşarım, gergin veya yüksek enerjili olabiliyorum geçici şekilde (doğum haritamda Dolunay etkili). O dönemlerde yolda yürürken bu tip hatırlamalarım oluyor ve o da beni uyarıyor, sonra gülümsüyorum “haklısın” diyorum. Güzel şeyler varken neden bu negatifler…
Rehberlik alarak yola çıkmak, imza atmak, iç huzuru elde etmek çok önemli ve özel. İçbiliş ve sezgilerinize güvenin. Kötü düşünmeyin, kimsenin kötülüğü için çalışmayın, materyal hedeflere çok fazla odaklanmayın ve doğru yolda kalın. Bu sayede onunla olan derin iletişiminiz sizi geliştirecek. Onların rehberliği hep huzur verir ve bu yol sizi daima iyi hissettirir. Koruyucu meleğiniz, Allah’ın emrindedir. Sizin dileğiniz zaten Allah isterse olacaktır. Meleğiniz Allah’ın habercisi ve iletenidir.
Ruhsal gelişim ve gerçek sevgi yolunu keşfedenler Koruyucu Meleğinden gelen mesajları anında çevredeki bir detayın içinde bile görebilir. Açık olmak ve güvenmek çok önemli. Yolunuzu şaşırdığınız zaman sizi uyarabilirler. İyiliğinizi hemen kayda geçer, yaptığınız kötülüğü ise geç kayda almak isterler. Sadece iyilik ve sevgi için çalışan kusursuz varlık Koruyucu Meleğiniz aslında tekamül yolunuzu da açabilir. Bu anlamda, farkında olmak çok mühim, yani esas olan sürekli meleğinizden boş şeyler istemek olmamalı. Onu daha yüksek enerjiler ve donanım için de değerlendirin.
Kişisel Koruyucu Meleğiniz, sizi yargılamaz. O sizin ego ve özgür irade sahibi bir “insan” olduğunuzu biliyor. Çok ince düşünen ve size hassasiyetle yaklaşan meleğiniz, sizden gelen adımlara cevap verecektir. Allah’ın kuralları dışında kalan istekleriniz ise gerçekleşmez. Birçok eski hikaye ve efsanelerde de yer alan melekler, insandan önce de vardı. İnsandan daha saf ve hatta sadece saf enerji varlıkları olan melekler, kötülük nedir bilmezler. Onların katında kötülük yok. Koruyucu meleğiniz, kötülüğü de kötü insanları da sizden uzak tutabilir. Baş kötülük aslında “ego” ile oluşur, sabah uyandığınız zaman meleğinizden ego’nuzu uzak tutmasını rica edin.
Meleklere ibadet edilmez, siz Allah’a ibadet edeceksiniz ama koruyucu meleğinizle irtibat sizi daima olumlu etkiler. Koruyucu meleğiniz daima sizinle olsa da daha net mesajlar için telepati, durugörü ve öngörü yeteneklerinizi de pekiştirin. Melekleri efsanevi veya masal ürünü sanan dostlarınızı kişisel koruyucu meleğiniz hakkında ikna etmek zorunda hissetmeyin. Siz işinize bakın; yanlış enerjiler ile boşa vakit harcamayın. Kutsal kitapların onayladığı bir konudan bahsediyoruz.
Dikkat ederseniz, meleklerin adları “el/il” eki ile bitiyor: RAFAEL, MİKAİL, CEBRAİL, RAGUEL… Bunun sebebi; el ekinin “parlayan” anlamına gelmesidir. Meleklerin bizim bu boyutta gördüğümüz takdirde bir anda tüm yaşamımızı değiştirecek olağan üstü ışıkları vardır. Şekil ve form değiştirme özelliği de olan kişisel koruyucu meleğiniz, sizin en rahat edeceğiniz hali ile ilk zamanlar sizi ziyaret etmek isteyebilir. Ben kişisel koruyucu meleğimle ilk irtibat zamanlarımda, ses-ışık-hisler ve ara ara bu boyuta ait olmayan imgeler gördüğüm anda irtibatta olduğumu biliyordum. Kişisel Koruyucu Meleğinizle sizin aranızda başka hiçkimsenin anlamasına gerek olmayan özel bir bağ da kurulacaktır zamanla… Herkes kendi istisnasını yaşayabilir içine gireceği yepyeni enerji sisteminde.
Melekleri gördüğüne inanan kişiler çoğunlukla “ışıktan” bahseder. Işık ilk mesaj ve irtibat yolu da olabilir. Ben ilk defa Işık ile tanıştığımda bu dev ve alev alev yanan, güç veren, bu boyuta ait olmadığı her halinden belli bir yıldız gibiydi. Çok güzel ve görkemliydi, onu görünce korkmadım. Gökyüzünden evimize doğru yaklaştı; çok unutulmaz ve umut veren bir andı benim için. Koruyucu Meleğimden zaten mesaj istediğim ve darda olduğum bir zaman dilimiydi ve gelen simge benim için zaten çok anlamlıydı. Yine gördüğüm diğer bir imge; çok merak ettiğim konuların olduğu bir dönemde bir gece ansızın oldu. Yataktaydım, ansızın uyanmıştım. Tam karşıma denk gelen duvarda yine kırmızı ile koruyucu bir dua yazılmıştı. Yine o güç ve umut hissi içimi kaplamıştı. Hep bana sanki korkmamam ve beklemem öğütleniyordu.
Ölmek üzere ışığa doğru yaklaşan ve sonra bu boyuttaki görevi ve karma yolculuğu aslında henüz bitmediği için geri dönenler daima o geçiş anını iyi hatırlar ve sonra bir ömür anlatır. Herkes bir ışık görür genelde bu sıradışı anlarda ve Kişisel Koruyucu Meleği ile çok net bir şekilde iletişimde olur. Dönüm noktalarında ve çok darda olduğumuz anlarda meleklerin varlığı bazen bir başka hissedilir… Koruyucu Meleğinize hiçbir bilgi vermeniz gerekmez, o zaten sizi sizden iyi tanıyor. Sizin gitmeniz gereken yolu da çok iyi biliyor ama özgür iradeniz ile aldığınız kararlara müdahale etmiyor. O sizin daima iyiliğinizi istiyor. O sizin en büyük ve sınırsız destekçiniz. Bazen bazı anlarda bir “u dönüş” yapmak istersiniz aslında o yanlış karardan dönmek istersiniz veya vicdanınız sizi yoklar; o anlarda meleğiniz size sinyal gönderiyordur aslında. İnsan özünde iyidir, ona ego kötülük yaptırır. Meleğinizle daha çok “bir” oldukça siz de iyiliği daha çok deneyimleyeceksiniz.
Peki neden Koruyucu Melekler her an görünmez?..  Çünkü siz korkuyorsunuz, inanmıyorsunuz ya da yeterli derinliğiniz henüz gelişmedi. Bu boyuta ve 5 duyu ile bize iletilenlere alışkın olduğumuz için dünyayı formların içinde algılıyoruz. Melekler bizim temel algımızın çok ötesinde. Tuhaftır ki, hepimizin asıl amacı yaşama bağlılık ve hatta uzun yaşamak olsa bile, gerçek melek deneyimleri yaşayanlar artık daha saf olmak, yeni boyutlara geçmek için sevgi ile bu dünya boyutunu geride bırakmak da isteyebilir.
Kişisel Koruyucu Meleğinizin o parlak ışığı eski kaynaklarda “shekinah” olarak isimlendiriliyor. Bırakın bu şifalı ışık sizi sarsın. Başmeleklerle çalışıyorsanız henüz, onlardan kişisel koruyucunuz ile sizi biraraya getirmelerini de rica edebilirsiniz. İsteme konusu da çok önemlidir… Çoğu kişi “e istedim ya” dese de aslında insanlar gerçekten Kişisel Koruyucu Meleğinden birşeyler istemiyor. Gerçekten doğru dileklerde bulunun, onların değil son kararı Yüce Allah’ın vereceğini unutmayın, şart ve zaman koşulu koymayın. Onlara bırakın, teslim olun.
Kişisel Koruyucu Meleğiniz ve Siz…
1.       Resim yapmaya başlayın, durumu daha somut hale getirin.
2.       Onu hissetmeye çalışın.
3.       Başmeleklerden de konu ile ilgi yardım isteyin.
4.       Mesaj veya görüntü rüyada da gelebilir.
5.       Düşünceler ve duygular not alınmalı.
6.       Melek köşenizdeki değişimleri gözlemleyin.
7.       Sadece ikinizin arasında kalacak bir günlüğünüz olsun.
8.       Gelen her detayı not alın.
9.       Hep ona teşekkür edin; o her an sizinle.
10.   Ona dair sezgilerinizi asla yabana atmayın.
11.   İlk akla gelen doğrudur.
12.   Dua edin.

13.   Bunu zorlu bir süreç haline getirmeyin, o gerçekte zaten her an sizinle…
      TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:         facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.