22 Haziran 2013 Cumartesi

Melek Rehberliği ve Mesajların Gücü
Meleklerle gerçekten irtibat kurabilen kişi, ışık ile aydınlanır, mutlu olur, sıcaklık hisseder ve içi huzur ile dolar. Genelde çok merak edilen bir konudur “Gelen enerji gerçekten meleklerden mi…” alt varlıklar size çoğunlukla huzur ve mutluluk vermez. O nedenle size yaklaşan bir meleğin enerjisi ise bunu anlarsınız.

İrtibat Çalışması:
Sessiz ve sakin olabileceğiniz bir yer seçin. Sevdiğiniz renk bir mum yakın ve hatta tütsü… Nefesinizi düzenleyin, rahat ve doğru nefes alıp veriyor olmalısınız. Sevgi-huzur-esenliği düşünün, odaklanın. Altından çok güzel bir fanusun içinde kendinizi imgeleyin ve yine altın ama içinde pembe detayları da olan bir Işık Seli şimdi üzerinize düşmeye başlasın. Nefes alıp verin… Şimdi kişisel koruyucu meleğinizi imgelemeye çalışın ya da çok çalışmadan onu önünüzde varsayın. O an, bir ses, hafif bir rüzgar, bir his ya da koku da gelebilir. Gerçekte meleklerin tüm bunlara hiç ihtiyacı yok ama bu boyutta sizin irtibattan daha emin olmanız için bu tip işaretler olabilir. Meleğinize güvenin, orada olacağını bilin. Meleğinize soracağınız soruyu ya da yardım isteyeceğiniz konuyu netleştirin. Rahat ve güvenli olun; mesajı iç-biliş yolu ile de alabilirsiniz. Bazen de mesaj gecikir ya da ertelenir, çalışmayı tam bırakacakken de gelebilir. Çalışmaya düzenli devam edin…

 Meleklerden cevaplar, onların sizinle ilgili tercih ettikleri şekilde, sizin için en uygun olacak biçimde gelir. Bazen mesaj sonraki bir an’da veya mekanda başka bir konunun-gelişmenin içinde de gizli olabilir. Hatta radyo ya da televizyondaki bir programda da gizli bazı detaylar olabilir… Cevap mutlaka gelir; bu kesindir.
Yapmak istediğim tv programı ile ilgili arkadaşımdan bir yapımcıyı aramasını istemiştim. Yarın sabah benim için konuşup geri döneceğini söylemişti arkadaşım… O gece meleklerden bir ricada bulundum; eğer tv programım gerçekten olacaksa yarınki telefon görüşmesinden bana gerçekleşecek geri dönüşün içinde bir şekilde “meleklerle” ilgili bir detay olsun istedim… Ertesi gün arkadaşım aradı ve yapımcı ile konuştuğunu ve hatta benim için randevu aldığını söyledi. Ben de ona şunu sordum: “Kendisi beni tanıdı mı?”, arkadaşım cevap verdi: “Seni çok iyi tanıyor, senin için Melek Tuğçe dedi hatta!” diye durumu aktarınca çok mutlu olmuştum…

Artık hepimiz çok iyi biliyoruz ki; meleklerin ışığı ve frekansı bizimle aynı değil. Melekleri göremiyorsunuz diye telaşlanmayın… Onlar bize görünemezler formları bizim dünyamız için uygun değil. Onları hissetmek bile sizin için çok önemli olacak… Meleklerin cinsiyeti yoktur, bazı kilise duvarlarındaki resimler cinsiyetli gibi duruyor çünkü insanoğlu elinde olmadan bu özel varlıkları kendine yakın hissetmek istiyor. Yaşadığımız dünyanın artık yavaş yavaş kendi frekansı yükseliyor ve değişiyor bu nedenle meleklere olan ilgi de çığ gibi büyüyor. Evrende yalnız değiliz ve bunu bilmek aslında çok güzel.
Meleklerin boyutunda herşey çok kutsal bir şekilde son derece kusursuzdur. Melekler, bir bebek dünyamıza gelirken hazır bulunur. Doğum gerçekleşince de kişisel koruyucu melek çalışmalarına başlar. Hamilelik süresince de anneler bazen melekleri ve bebeklerinin korunduğunu hissedebilir. Melekler Allah ile aramızdaki aracılardır. Siz istemedikçe veya korktukça, nazik ve derinlikli melekler sizden uzak durur. Onları çağırın. Melek enerjisi yaşamınıza girdiği anda, etkileri tüm yaşamınızı sevgi ile kaplar. Bolluk bereket, coşku, sevgi, huzur yaşamınıza girer… Meleklerle çalışırken içten olun. Rüyalar ile ilgili rehberlik istendiğinde ve rüyalara dair farkındalığınız tam anlamı ile geliştiğinde, yine melek mesajlarını bu yolla da alabilirsiniz. Meleklerle ruhunuz iyileşir, korunma altında olursunuz ve imanınız kuvvetlenir.
Yolunda gitmeyen konular, sorunlar ya da hatalar odaklanılmaması gereken şeylerdir. Sürekli bunlara odak bir şekilde yaşarsanız, melek enerjisi yaşamınıza giremez. Olgun bir ruh bunlarla zaman harcamaz. İstemediğiniz şeyleri sürekli düşünmeyin, onun yerine istediklerinizi düşünün. Bunu yaparken de daima meleklerden destek dileyin. İstemediğini düşünen kişi, o istenmeyen konuyu yaşamına daha da kuvvetlice davet eder. Herşeyin güzel olacağına önce kendiniz inanın.
Melek enerjisine girmek için gerçekten hazır olmalısınız… Saf melekler sizin istekleriniz koşulsuzca kabul eder ve Allah izin verirse bunlar zaten gerçekleşir. Melek enerjisine giren kişi, aslında tüm melekleri de yaşamına davet eder. Belki de düşünmediğiniz ve planlamadığınız kadar çok meleği hissedebileceksiniz… Başmelekleri çoğu kişi daha çok ilgi ile okur ve araştırır, Başmelekler koruyucu melekleri de denetler. Koruyucu meleklerin yöneticisi Başmelekler, yardım ederler. Mikail, Cebrail, İsrafil dünyaya ve insanlığa yardım eder…
Melekler 2012 yılı ile birlikte dünyaya daha da çok odaklanmaya başladı. Daha çok sevgi ve barış için çalışıyorlar; insanların da bu konuda bilinçlenmesi onları mutlu ediyor. Melekler insanlığın sağlığı, korunması ve sevgi halinde olmasından sorumludur. Meleklerin sevgi gücü çok büyüktür. Şefkat ve merhamet de yine meleklerle bize gelir. Melekler bilgiyi de en doğru biçimde aktarmak ister. İlahi düzen ile aradaki enerji akışına da dikkat ederler. Meleklerle çalışmak ve bu enerjiyi kabul etmek kesin olarak pozitiftir. Yanlış bir enerji çalışmaması yapmamak da zaten sizin elinizde; sağduyunuz ve muhakeme yeteneğinize güvenin…

MELEK UYUMLANMASININ ARDINDAN BUNLARA DİKKAT EDİN:
1.       Vermeden almayın ve hakedin.
2.       Zamanlara takılmayın, koşul koymayın.
3.       Empati yapın, bağlantı kurun, sevgiyi yayın.
4.       Yaratıcı olun ve yaratıcı düşünün.
5.       Dünyada da herşey ilahidir, bunu her an hatırlayın.
6.       Şahsi menfaat ve hırsları bırakın.
7.       İşbirliği yapın.
8.       Verin, paylaşın, büyütün.
9.       Sevdiğiniz konular ile meşgul olun.
10.   Derinleşin, dua edin, meditasyon yapın.

KRİSTALLER VE AMETİST
Kristaller evrenin bir nevi güç jeneratörüdür. Kristallerle çalışmak, çakra açmak, meditasyon yapmak veya terapi uygulamak sizi enerji anlamında güçlendirir. Kuvars kristalleri dilek tutmak ve yoğunlaşmak için de olumludur. Melek enerjisi ile çalışan çoğu kişi artık kristalleri de tanıyor ve kullanıyor. Kristallere meleklerle ilgili bilgi ve deneyimlerinizi de yükleyerek ileride sevdiğiniz ve güvendiğiniz kişilere aktarabilirsiniz. Melek enerjisinde yükselen kişiler iyilik uğruna diğer insanları daha çok merkezlerine alıyorlar. Kontrol etme isteği ve kibir sizi melek enerjisinden uzak tutar, buna dikkat edin. Gece yatarken yastığınızın altına ametist taşı koyun; sezgilerinizi artıracak daha doğru bilgi almanızı sağlayacak.

YÜKSELME
 Atıf Yılmaz’ın “Gece Melek ve Bizim Çocuklar” filmi saflığı ele alışı ve ismi nedeniyle bence “melek dokunuşlu” bir filmdi. Uzay Heparı ve Derya Arbaş, bu filmin yıldızları, erken yaşta bu boyuta göre fazla iyi oldukları için aramızdan ayrıldılar. Daha yüksek bir frekansa geçtiyseniz, yani yükseldiyseniz, yani taşıdığınız yeni enerji bu fiziksel bedeniniz için çok ise bu boyutu terk etmeyi seçebilirsiniz. İşte o iki genç oyuncunun durumu aslında buydu… Ölüm boyut değiştirmektir, bitiş değil yeni başlangıçtır. Melekler zaten ölürken bizimle…

İnsanlık melek enerjisine daha iyi adapte olup, bağlantıyı güçlü hale getirdikçe, dünyada iyilik artacak, savaşlar azalacak, açlık bitecek. Yüksek Bilinç sadece iyilik için çalışır; kötüler alt bilinçtedir. Kötülük asıl en sonunda sadece kendilerini hedef alacak, bunu bile anlamıyorlar maalesef… Melekler dünyamıza ve insanlığa yardım için bizden istek bekliyorlar. Onların zaten amaçları bu. Melek-insanlar da artık sayıca aramızda artacak. Artık çok daha yüksek frekansta çocuklar doğuyor, herkes metafiziğe ilgi duyuyor, eski gelişmiş ruhların yeniden dünyayı ziyaret edeceği konuşuluyor, Uni-corn modası çılgınca yayılıyor, herkes yunuslarla dost oluyor ve herkes enerjilerle çalışmak istiyor… Melek enerjisi 2013 ile birlikte tam anlamıyla her yerde olacak.

Dünyada yaşanan acımasızlıkların, insanların birbirlerine (aslında kendilerine) yaptıkları kötülüğe bir cevap olarak ve tüm bunların yansıması olarak, afetler, depremler, hastalıklar, yangınlar gerçekleşti. 2013 yeni bilinç çağı olacak ve insanlık isterse bu dünyadaki kaderini yeniden yazacak. Sorunlar ve çöküşler çok olsa da bir yandan melekler, bir yandan dualar ve diğer yandan dünyanın herşeye rağmen taşıdığı yenilenme enerjisi herşeye rağmen kurtarıcı olabilir. Melek enerjisine girerken tüm bu konuların farkındalığı da size oluşmalı. Meleklere çok büyük bir saygı ve sevgi ile yaklaşmanız gerekir, tabi ki doğa ve doğa ruhlarına da… Tüm yaşam formları sizinle enerji olarak irtibatta aslında bunları unutmayın. Kimseye, hiçbir canlıya zarar vermeden gıda alın ve giyinin, doğa dengelerini bozacak davranışlardan uzak durun.

Sevgili Melekler…
Yaşamımı sevgi ve güzellik ile kuşatın… İlahi Işığı benimle paylaşın, beni sevin. En saf sevgiyi şimdi yaşamıma davet ediyorum. Gerçek içsel rehberliği seçiyorum. Allah sevgisi ile yaşamımda ilerlemek istiyorum. Bana hep destek olun. Sizi seviyorum, teşekkür ederim.


Hakettiğine inandığınız ne varsa sizin olur ve Melekler de bu yönde sizin için çalışır. Hakettiğinize inanmıyorsanız birşeyi, o zaman yine melek enerjisi ile çalışarak arının. Karma borçlarınız varsa evet bu yaşamda bunlar ödenecektir. Kötü deneyimler ve zorluklar bu nedenle sizi ziyaret edebilir. Eski karmayı tamamlamak esastır. Geçmiş yaşam deneyimlerinizi kaderinizi taşıyan melekler zaten biliyor, bunu unutmayın. Eski acı deneyimlerinizi mutlaka yüzleşmenin ardından serbest bırakın. 
TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:         facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.