18 Haziran 2013 Salı

Tantra, Kama Sutra, Seks Ritüelleri
TANTRA
Tantra bir Hindistan öğretisi ve bir felsefe olmakla birlikte, merkezinde seks vardır. Aslında yaşamın tam merkezinde de seks vardır. Bir kadın ve bir erkeğin birbirini sevmesi, sevişmesi sonucu hepimiz bu dünyaya geliyoruz. Seks günümüzde yanlış yorumlanan, bazen içinden sevgi boyutu silinen, derinliği unutulan bir konu. Aşkınızla seks yaşamınız zayıfsa ilişkiniz de zayıflar.
Adem ve Havva Cennet’te dokunmayı, sevişmeyi, cinselliği keşfederek bu boyuta düştüler. Bu boyutun ana enerjisi bir yerde sekstir o halde. İkinci kitabım “Onu Baştan Çıkar!”ı bu nedenle insanlığın baştan çıkışı noktasından günümüz ilişkileri ve bilinen baştan çıkma buyotuna çekmiştim. Hepimizin kodlarında sevgi var. Sevginin olmadığı yerde ise sorun ve korku var. Sevişme kadın ve erkeğin arasındaki en yoğun enerji paylaşımı ve geçiş.
Tantra, sadece heyecanı doruğa taşıma ve orada uzun süre tutmaktan ziyade aslında, sevişirken paylaşma, sevişerek tanıma, saygı duyma, vericilik ve farkında olma ile ilintili. Kadın ve erkeğin bir bütün oluşunu anlatıyor ve amaçlıyor. Meditasyonu ve enerji çalışmalarını iyi bilenler  Tantra’ya daha hızlı ulaşır. Kitapta da yer yer değindiğim çakralar, nefes, düşünsel teknikler Tantra için de geçerlidir. Cinsel temas başlamadan önce aşkınızla karşılıklı saygı-sevgi enerjisine geçin. Bu esnada birbirinize ışık da gönderebilirsiniz. Huzurlu ve hazır olmalısınız.
Enerji geçişleri ve ilk dokunma bölgeleri olarak iki gözün ve iki göğsün arası ile başlanır. Özel uyarıcı ve aşk çağrışımlı masaj yağları ile masaj uygulamaları Tantra’nın devamında geliyor. Telaş, stres, acelecilik, arkasını düşünme, belirsizlik, korku gibi kavramları bu esnada uzak tutmanız gerekir. Ruhsal diyaloğu kullanacağınız bu tarzda çok fazla konuşmak gereksizdir. Gereksiz heyecandan ziyade dinginliğin hakim olduğu “anda” dans edercesine panterinizle bir bütün olabilirsiniz. Yoğunluk, duygusallık, gerçek olma, saygı bu anda çok önemli, partnerinizi önemseyin, ona değer verin. Özel bir müzik ve tütsü de kullanabilirsiniz. Tantra’da yoğun olarak erkeğin bağdaş kurması ve kadının partneri ile yüzyüze bakacak şekilde kucağında yer alması temel pozisyon olarak bilinse de, siz kendi yaşam ve aşk enerjinizle bir çift olarak kendi tarzınızı deneyimleyin ve geliştirin.
Tantra’da uyum ve akış çok önemlidir. Partnerinizle aranızda aşka dair aslında ne varsa, bunlar tüm yönleriyle sevişme esnasında anlaşılır. Tantra’da hem evrensel enerji hem de birbirinizin enerjisi ile çalışabilirsiniz. Tantra cinsel boyutları olan spiritüel bir yolculuktur.
Tantra için, eşinize büyük değer verin ve onun kutsallığını anda hissettirin. Önceden hazırlanın, zihninizi boş ve günlük değersiz konulardan temizleyin. Törensel havayı ve değişimi hissedin ve hissettirin. Yüksek enerji değişimlerini Tantra ile deneyimledikçe, yaşamınız da zamanla değişecek.
İlişkinizdeki pek çok sorunu Tantra’nın ışığında geride bırakabilirsiniz…

KAMA SUTRA
Kama zevk Sutra da kitap anlamını taşır.
Cinsel yaşamı merkezinde tutan Kama Sutra da yine tüm hayat görüşünüzü değiştirebilir ve partnerinizle duygu bağlarınızı kuvvetlendirir.
Sevişmeden önce ve sonra mutlaka partnerinize sevginizi, saygınızı, hayranlığınızı sunun ve SARILIN.
Kama Sutra, gerçekte fiziksel güzellikten çok ruhsal derinlik, cinsel yaratıcılık ve duygular ile ilgilidir. İyi bir Kama Sutra öğrencisi güzel olmayabilir, kusurlu da görünebilir, kilo sorunu da yaşayabilir ama kalben ve zihnen berrak olmalıdır.
Kama Sutra’da hem kadın hem de erkeğin rolleri vardır. Sevişme sanatı olarak da biline Kama Sutra, Hindistan kökenlidir ve bazı efsanelerle de ilgili olduğu varsayılır. Kama Sutra aşk sanatı kitabı olarak yüzyıllar önce yazıldı ve ardından bir felsefe olarak algılanmaya başladı. Kama Sutra’da hedef alınan zevk anlık, geçici veya yüzeysel olamaz. Bu zevk zihninizde ve ruh dünyanızda değişik boyutları size sunmak ve değişim-dönüşüm içindir aynı zamanda. Kama Sutra’da estetik olabilmek, duygusallık, alturistlik, anlayış, öngörme, değerlilik gibi kavramlar ön plandadır. Kama Sutra’da partnerinizi değişik yönleriyle tanıyabilirsiniz. Zevk en etkili ve en derin şekilde yaşanmalıdır.
Yoga ve meditasyon çağrışımları da yapan Kama Sutra, kadınların cinsel gelişiminde çok büyük rol oynar ve asla sadece pozisyonlardan ibaret değildir. Süslenme, dans ve müzik bilgisi, yaratıcılık, nezaket, güzellik sırları, makyaj yapmak, saç şekilleri, parfümler gibi kadınsı başka detayları da içeren öğreti, doğa sırlarını araştırmaya da iter kişiyi…
Kama Sutra, derinlikli ve özel bir sevişmedir, bağlayıcıdır. Kama Sutra sonrası partnerinizle ilişkiniz ve bağınız adına mutlaka yol alırsınız. Bu durumun yansımaları ilerleyip gündelik yaşamınızda, iş yaşamınızda, seçimlerinizde hatta fiziksel görüntünüzde bile fark edilir.
Kama Sutra günümüzde araştırmacılar ve yorumcular tarafından bir “sanat eseri” olarak ele alınıyor. İnsanlık tarihinin en eski ve efsanevi aşk kitaplarındandır. Günümüze gelene kadar değiştiği söylense de bugün artık bir felsefenin de parçasıdır.
Yüceltilmiş, süslü, egzotik ve sıra dışı sevişmenin anahtarı Kama Sutra partnerinizi tanımanızı ve ilişkide daha farklı boyutlarda da yoğunlaşmanızı sağlar. Bazı yanlış öğretilerde insanın yaşamdan veya aşktan zevk alması yanlış veya aşağı çeken bir durummuş gibi yansıtılır ki bu tamamen yanlış. Siz yaşam ve aşk yolculuğunuzda zevkleri de deneyimleyerek bilgeleşeceksiniz.
Kama Sutra da yaşam, denge, uyum, zevkler, hayranlık, hayatı sevmek esastır. Kama Sutra size cinselliğin içinde kendinizi keşfetmenizi de sağlar ve aşkın, seksin, zevklerin doğallığının altını çizer, utanç kavramını ortadan kaldırır.
Kama Sutra deneyiminiz başladığı zaman, cinsel salgı bezleriniz yaşamsal güç kaynağınızı dengeler, evrenle enerji alışverişiniz yoğunlaşır. Tutkunun içindeki sabrı, sabrın içindeki tutkuyu daha net görmeye başlarsınız.
Kama Sutra ve hayal gücünüz size başka dünyaların kapısını açabilir…

Seks Ritüelleri
KIRMIZI GÜLLER
Geceye afrodizyak parfümünüzü sürerek hazırlanın, doğru bitki karışımları ve tütsülerle de ortamda bu etkiyi yakalayabilirsiniz. Kitapta bu konuları detaylı ele alıyorum zaten. Özel aşk geceleri Dolunay zamanında seçilirse etkiler yoğun, tutkulu ve unutulmaz olur.
Koç burcu dönemi, Akrep burcu dönemi, Terazi burcu dönemi bu tarz ritüeller için daha doğru olur.
Dolunay zamanı toplayacağınız kırmızı gülleri (veya doğal sayılabilecek bir ortamdan satın alın) yatak odanızda yerlere serpin ve aşk enerjisini çağırın. Yakut taşından bir kolye ya da yüzük bu özel gecede sizi tutkulu ve duygulu kılacaktır. Bu geceyi bir anı olarak kodlayıp saklamak isterseniz Pembe Kuvars taşını yatağın başucuna koyun. Gecenin sonunda alıp kırmızı bir ipek kumaş ya da keseye yerleştirin.
Gecenin başlangıcında yine bu kitapta bulabileceğiniz “baştan çıkaran yemek tarifleriyle” aşkınızı mutlu edin. Yemekten en erken 2 saat sonra yatak odasına geçin. Daha önceden kendi ellerinizle hazırladığınız gülsuyunu (su, gül yaprağı, gül suyu, gül yağı- 1 gece bekletin, ertesi gün elinizle ezerek gül yapraklarını sıkın) yatak odasına girerken serpin. Gülyağı tütsüsü de ayrıca yakabilirsiniz. Aşkı anlatan obje, resim, anı, renk ve çağrışımlarla odanızı mutlaka önceden donatmış olun.
Odada kapı girişinin tam karşısına denk gelen köşede kırmızı mum yakın. Aşkınızın çarka bölgelerine masaj yapın. Onu en çok mutlu eden aşk sözcüklerini kulağına söylemeyi unutmayın. Tepe Çakrasına mutlaka sevgi ile dokunun. O gece belden bağlanan bir kıyafet giyerseniz 7 düğüm atmış olun ve düğümleri yavaş yavaş çözün.
Kendinize inanın.
Aşkınıza inanın.
Abrakadabra… Söylediğim gibi olur…

SİYAH GECE
Geceye aşk iksiri ve aşk yemekleri ile başlayın. (Tarifler yine bu kitabımda mevcut…)
Gecenin ilk bölümünde (yemek-flört bölümü) siyah giyin. Siyah gizem ve çekiciliktir. Eğer varsa veya satın alabiliyorsanız siyah pırlanta takın.
İpek kumaşların enerjisi çok yoğundur, duyguları kamçılar, ipek kumaştan ama mutlaka siyah yatak çarşafı takımı alın. Bu takımı 1 gece Yeniay ışığında bekletin ve Orkide tütsüsü ile tütsüleyin. Yatağa sererken güzel niyetlerde ve dileklerde bulunun.
Çok zor bulunsa da siyah gül bulma şansınız varsa bu özel gece için ayırın.
Odanın 4 bir köşesine 4 ayrı siyah mum koyun ve yakın. Her bir mumun üzerinde o gece olmasını istediklerinizi kürdan ile kazımış olun, net olun, odaklanın. O geceden sonra ilişkinizde olmasını istediğiniz devam konularını da kazıyabilirsiniz. Siyah tül ve dantel de aşkı, tutkuyu çağrıştırır, bu özel gecede bunları kullanın; mesela iç çamaşırınızda.
Yatak konum olarak 4 mumun ortasında kalmalı, gerekirse odada değişiklik yapın. Yoğun baharat içerikli bir afrodizyak masaj yağı kullanın bu bölümde aşkınızdan size masaj yapmasını isteyin. Özgürlüğü ve sınırsızlığı simgeleyen siyah bir kuş objesini de yatağın güney bölümüne denk gelecek şekilde koymayı unutmayın.

ALTIN KOVA VE KRİSTALLER
Altın kaplama veya altın rengi bir kova edinin. Aşkınızla birlikte kırmızı kalemle beyaz ve daha önce kullanılmamış bir kağıda aşk ve tutku adına birbirinizden beklediklerinizi yazın. Onun yazdıkları ile sizinkiler üst üste gelsin yazılırken ve iç içe geçsin. Birleşsin. Kağıdı yakın külleri kovaya atın.
Bu gecenin amacı; ilişkide bir sonraki aşamaya geçmek, sevgiyi artırmak, yakınlaşmak, bedensel ve ruhsal olarak “bir”leşmek olduğu için konuşma-paylaşma-dokunma bölümlerinde içten ve direkt olun.
Bu gece için AYTAŞI-TOPAZ-LAL-BEYAZ KUVARS kullanın. Duyguları doğru etkileyen ve saflığa da gönderme yapan taşlardır. Bu çalışmalardaki amaç seks paylaşımınızı doğru desteklemek ve güzel bir giriş yapmaktır.
AYTAŞI’na bu geceki paylaşımınızın güzel geçmesini kodlayın.
TOPAZ’a aşkınızın duygularına hitap edebilmesi için güç kodlaması yapın.
LAL’den arındırma ve sevgi enerjisi ile bu geceyi devamlı kılması için kodlama yapın.
KUVARS taşınızı başucunuza koyun. Koymadan önce 15 dk kadar sol avucunuzda tutmuş olun.
Bu gece soft enerjiler ile çalışın. Yasemin gibi daha rahatlatıcı bir tütsü işinizi görür.
Yatağa uzanan aşkınıza en sevdiği aşk şarkısını dinlettikten sonra, aşk meditasyonu yaptırın ve gözleri kapalı iken gelecekte onunla planladıklarınızı fısıldayın. Başlarken ve bitirirken birbirinize sarılın. Sevişirken ruhlarınız 1 olsun ve iç içe geçsin.
TUĞÇE IŞINSU ile BİREYSEL "TAROT, GEÇMİŞ YAŞAM ŞİFASI-REGRESYON, MELEK TERAPİSİ, KİŞİYE ÖZEL AŞK-PARA TILSIMI" SEANS RANDEVULARI için mesaj atabilirsiniz:         facebook.com/tugce.isinsu, facebook.com/tugceisinsuOFFICIAL 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.