14 Mart 2021 Pazar

BOLLUK VE BEREKET

 

ÇÜRÜK DOMATESLER

Annemle o zamanlar her gün saat dört gibi, hazırlanıp evin yakınındaki ucuzcu marketteki “çıkma” domatesleri bitmeden alabilmek için telaşlanırdık. Normal ve daha güzel olan domatesler pahalıydı bizim için, saat dört gibi çürüğü olan, ezilmiş ya da daha az güzel olanları market ayrı bir bölüme koyardı ve bunlar fiyatı daha da indirilip satılırdı. Sayıları az olduğu için, bizim de paramız az olduğu için onlar bitmeden koşup almak gerekirdi. Gördüğünüz gibi paranız varsa, markete gidip parasını verip normal domatesi alıp çıkarsınız. Paranız az ise hayat sizi daha yaratıcı olmaya iter ve hatta ortaya burada olduğu gibi renkli bir sahne bile çıkar. Bugün her türlü veya en pahalı domatesi alabilecek param olabilir fakat o zamanki o eğlenceyi bulamıyorum. Fakirlik, düşkünlük, kıtlık sana gelince bu noktada yapman gereken kendine acımak değil; bununla bile eğlenmektir. Bir derde yüz verirsen o dert sende yüz bulur, kalıcı olur. O derde dert muamelesi yapmazsan, bozulur gider…

 

PARADAN korkan çok insan tanıdım hayatım boyunca. Hem başarılı olup hem de paradan aslında korkan bir yakınımız vardı. Hep büyük iddialı işler kuruyordu, iyi başlıyordu sonra hep beklenmedik noktada iflas ediyordu. Bilinç seviyesinde zengin ama bilinçaltında fakirdi. Ne kadar denersen dene fayda etmez: blokajı bulup denersen bu sefer istediğin senin olur! Sonra onun bilinçaltı kayıtlarında çocukluğundaki bazı sahneleri bulduk. Çok küçükken anneannesi ona uyku öncesi masal okurken hep dedesinin iş için, çalışma ve para için başka ve uzak şehirler gittiği anıları anlatıp, uyku öncesi bunları hafızaya sokmuştu. Kadın hayatı boyunca, para yüzünden para gelecek diye eşinden ayrı kalmış. Para nefreti ile kodlanan bu işadamı da ne yapsa uzun yıllar o kodun etkisi ile çalıştı durdu ve olmadı. Konunun kökünü bulunca, dönüşümü yaşadı. Önce sektör değiştirdi, yeni bir ortak ona teklifle geldi. Sonra önü açıldı…

 

İlk önce bilinçaltı kayıtlarınız, geçmiş yaşam anılarınız ile yüzleşmelisiniz. Hangi eski kayıt ve inanç sistemleri sizi bereket alanında bloke ediyor bunu bulmalısınız. Bulduktan sonra, kabule geçmek, inanmak, gerekiyorsa bir adım atmak, değişime içten hazır olmak çok önemli.

 

Değişim içten dışa akar. İlk önce siz değişirsiniz, bu gerçekleşince etrafa da enerji geçiş yapar. Parasızlık bir yaşam dersidir. İçinde pek çok güzellikler de vardır. Tüm hayatını sadece bolluk içinde geçirenler, bana göre eksik kalmış kişilerdir.

 

Evren sınır koymaz, bereket herkes içindir ama bazı kişiler farkında olarak olmayarak kıtlık bilinci geliştirmiştir, bu olumsuz bilinç ile yönetilirler. Para da bir enerji, her şeyin enerji olduğu gibi. Benzer enerjiler birbirini çeker, parayı sevmezsen, o sana gelemez. Para ondan korkan birinin kapısını çalmaz. Ona değer vermeyen birinde de uzun süre durmaz… Para ile ne yapıldığı, kiminle yapıldığı, ortağınızın ya da partnerinizin kim olduğu da önemlidir. Ofisin bereketi, enerjisel mekan temizliği yapılmış olması, eski bir karma borcu varsa bunu ödeyip yeni iş kurmak… Her biri önemli detaylardır.

 

OLUMSUZ KODLARLA KENDİNİ KANDIRMAK:

Çok parası olanların başka derdi var

Para ilişkileri bozar

Fazla para GELİRSE başa çıkamam

Çok parası olanı insanlar gerçekte sevmez

Paranın fazlası bana zarar verecek

Ailem fakirdi ben de öyle kalmalıyım

Para gelse bile gidecek

Çok paran olacağına sağlığım olsun yeter

Çok para yanlış kişileri bana çekecek

Bu laflar tamamen uydurma olup; değersizlik veya paraya kendini layık göremeyen beyinlerin ürünüdür. Bu tarz kök inançla varsa ortada, dönüşmeden bolluğu çağıramazsınız.

 

Beklentilerinizi sınırlamayın, kaynak sınırsızdır.

 

 

PARA KODLARI NEREDEN GELİR:

Aile geçmişi

Çocukken öğrendiklerimiz

Eski deneyimler

Anlatılanlar

Eski iş ve para tecrübeleri

Bilinçaltı

Kollektif bilinç ve bilinçaltı

Günlük hayatta farkında olarak veya olmayarak kayda aldığımız bilgiler

Ve bunların tamamı da değiştirilip dönüştürülebilir.

 

ARTIK YEMEKLERİ YİYEN ADAM

Çöpten yemek toplayıp sonra başarılı iş kuran tanıdığım insanlar var. Bir gün bir avm’de başkalarının artığını yiyen biri ile tanıştım. Masadan yemeğin parasını ödeyip yiyen kişiler kalkmıştı. Hamburger ekmeğinin bir kısmını ve kalan patatesleri yemek üzere bir adam geldi masaya. Onu izledim ve anlamaya çalıştım… Yemesi bitince onunla biraz sohbet ettim ve beni birkaç dakika beklerse ona aynı avm’deki kitapçıdan bollukla ilgili bir kitabımı alıp vereceğimi söyledim. Gereken yerleri işaretleyip adama verdim. Çekinerek aldı ve gitti. İki yıl sonra beni aradı. Maddi durumunu ve değişen şartlarını anlattı. Hem dua etmeyi öğrenmiş hem ritüeller yapmış. Bu arada fakirlere yardım ediyormuş. Kumaş işine girmiş bir tanıdığının yardımı ile… Bunu duyunca gerçekten çok duygulanmıştım. Avm’lerde artık yediği zamanlar aslında bir şeyler yapabilecekken kendine acımayı seçtiğini itiraf etti önce kendine… Sonra dönüşüm başladı ve kapılar da açıldı. Bu unutmadığım bir hikayeydi.

 

Kaynak, konu bolluk ve bereket olunca sınırsızdır. Bunu idrak etmek yerine, insanlar sürekli biri zengin olurken birileri de fakir olmalı ya da olacaktır şeklinde düşünür…  İnanılmış bolluk, sizi bulur. Çok zeki, çok iyi eğitimli ya da iyi aileden gelenlerin daha önde olacağı algısı tamamen yanlıştır. Kendinizi kimseyle karşılaştırmayın. Benim hayatımda bizzat tanıdığım çok zengin kişiler, tamamen sıfırdan zirveye çıkmış profillerdi.

 

“Para zor kazanılır ya da gelirse hayattaki başka dengeleri bozar” şeklinde inanç sistemi olan kişiler seni bloke etmesin…

 

Bilinçaltı, bolluk ve para konularında çok yaratıcı bir sistemle çalışır. Komutu alınca o işle veya para konusu ile ilgili tüm detayları size çekmek ister. Bilinç seviyesinde inanılmış bir bolluk yetersizdir. Kod ve kayıtların bilinçaltına sızmış olması gerekir.

 

Yanlış: Bir daha kıtlık bana gelmeyecek. (kıtlığa hatalı vurgu, olumlama içinde asla negatif kelime geçmez.)

Doğru: bereket ve bolluk daima yaşamımda bana mucizeler sunuyor.

 

Dünyada zenginliği temsil eden kişiler:

Önce inandılar

Para zor kazanılmaz, çoğu gençken zengin oldu

Uzun yıllarını almadı kazanmak; uzun sürer lafı da hikaye yani

Parayı doğru yere kullanıp bu yolla yeniden parayı çektiler yaşamlarına

Çok biriktirip gelecekten korkma ya da ya para biterse korkusu ile yaşamadılar

Yatırım yapsalar da akış için gereken miktarı hep harcadılar

Eğlendikleri ve sevdikleri işi yaptılar

Kimseyi dinlemediler

 

CÜZDAN İÇİN OLUMLAMALAR:

Bu olumlamaları elbette okuyabilir ya da ses kaydı ile dinleyebilirsiniz. Bunun dışında para enerjisini temsil eden cüzdanda da durabilir.

 

Ben bereketi artırıyorum.

Para bana her zaman gelir.

Her zaman bir çıkış yolunu bulup bolluğa kapı açarım.

Bugün bereketli bir iş yapıyorum.

Her elimi attığım iş şanslı ve bolluk dolu hale gelir.

Her anın içinde bolluğu seçerim.

Paranın getirdiği enerjiyi seçiyorum.

Ben bolluk içine yaşamayı ve insanlara bolluğu sunmayı seviyorum.

Yaşamımda benimle olan her şeyde bolluk var.

 

Geçmiş başarısızlık dolu anılarınızın hepsi fırsat, onalar teşekkür edin. Şimdi dönüşümünüz ve bolluk hikayeniz onlar sayesinde başlayacak. Benim yaşamımda bereket kapılarının açılması; bu konuda önce geçmişi kabul edip şifalandırmam, sonra da ailemi kapsayan eski karma borçlarını “ama bu bana ait değil ki” demeden sorumluluğu almamla başladı. Buradaki püf nokta doğru blokajı bulup konuyu çözmektir. Karma borcu mu, sadece para korkusu mu, gelecekle ilgili bir endişe mi… Bir kayıplar dönemi başladıysa, o sorunun ilk oluştuğu ana giderek kökü bulmak gerekir. Küçüklükten itibaren maddi sorunlar hep sizinle olduysa, konu aile karması olabilir, çok eskiye dayanan bir anı üzerinden de ilerliyor olabilir. Parayı kazanmak için çok çaba sarf etmekten ziyade, bu konunun önündeki gerçek engeli bulup ortadan kaldırmak esastır. Sonrasında zaten çok çaba gerekmeyecek…

 

BEREKETİNİ VE BOLLUĞUNU SADECE SEN YÖNET:

1.       Eskide kalan kök inançları dönüştür.

2.       Bereket için verme enerjini şimdiden artır.

3.       Hak etmeyen kişi ve konulara harcama yapmak, blokajdır.

4.       Almaya açık ol, talepkar ol.

5.       Manevi konulardaki blokajlar, bereketi de yönetir. Bunları keşfet.

6.       Dualar kesin olarak bolluk getirir, en umutsuz anlarda bu kitaptaki dualar sana yol açacak.

7.       Geçmişi anma, gelecek endişesini de at.

8.       Bolluk frekansında olan kişilerle zaman geçir.

9.       Kul hakkına girme, azını isteyip kendi kul hakkına da girme.

10.   Bolluk uğruna yaptığın her şey herkese ve bütüne de hizmet etmeli…

 

Kendi üzerinde bereket konusunda gerçekten istekli misin, inanıyor musun… Yoksa hala dış dünya mı seni yönetiyor… Para gelince başka alanlarının bozulacağına mı inanıyorun yoksa. Benim fikrim desen de veya öyle sansan da, aslında para ve bereketle ilgili kodlarının çoğu geçmişteki ilişki ve öğretilmişliklerden geliyor… Uyku öncesi faturaları mı düşünüyorsun bereketi mi, başarıyı mı çağırıyorsun kıtlığı mı, zaferi mi düşünüyorsun yoksa parayı zor elde etmeyi mi...

 

PARA VE BOLLUK ÇALIŞMASI

Sağ eline kağıt para koy.

Gözlerini kapat.

Bu paranın üzerine imgeleme yolu ile bugüne kadar başına para ile ilgili ne kadar olumlu güzel şey geldiyse bunları üst üste yerleştir. YA GANİ esmasını zikretmeye başla… İçinden geldiği anda dur. Şimdi bu parayı, yine içinden bir bereketle ilgili dilek tutup beyaz bir mumun yanına yerleştir. Mumu yakmadan önce mumun üzerine dileğini temsil eden ya da ihtiyacın olan para miktarını kürdan ile kazıyarak rakamlar halinde yaz. Mumu yak… Mum bitince parayı al ve cüzdanına koy. Dileğin gerçek olunca, parayı bağışla.

 

 

BOLLUK SIRLARI:

Para ile ilgili kullanılan olumlu sözler titreşimi artırır.

Olumlama yapın ve dinleyin.

Bağış yapın.

Nereden alışveriş yaptığınız önemlidir; kıtlıkla ilgili yerleri tercih etmeyin.

Kul hakkına girmekten önemle kaçının.

Ritüel yapın.

Bereketle ilgili esma-ül hüsna zikirleri mucizevidir.

Bilinçaltı bolluk dünyanızı yönetir.

Bereket azdan çok yapmaktır.

Bolluk ise kaynakta sınırsızdır.

Para verirken severek verin.

Ödeme yaparken şikayet etmeyin

Para onu istemeyen herkesten uzaklaşır…

Para bir enerjidir, titreşir. Onu çekebilir veya itebilirsiniz

Para araçtır, gelen para hayırlı yerlere kullanılmalı

Para parayı çeker

Para ilişkisi içinde olduğunuz kişileri sevmelisiniz

Size sunulan her şeyi alın kabul edin

Kavga, iftira, nankörlük, bağımlılık, sevgisizlik bereketi tıkar

Sevgiyle para kazanın

Sevmeden yapılan işten gelen para kalıcı olmayabilir

Hep verme enerjisinde kalmak, alamamak: kıtlıktır

Şüphe ile para işine girmeyin

Para size geldikten sonra enerjinizi denetleyin yanlış değişim göstermeyin

 

Yeryüzündeki her canlının rızkını Yüce Allah belirler.

Bereket duaları benim tüm yaşamımı değiştirdi, umarım size daha da çok iyi gelir:

Yâ Allahu, yâ Rabbi, yâ Hayyü, yâ Kayyûmü, Yâ Zel Celâli ve ikram.

Es’elüke bismikel azîmil-a’zami

Enterzukanî helâlen tayyiben

Alahümme in kâne rızkunâ fissemâi enzilhu

Ve in kâne fil ardi ezhirhu ve in kane ba’iden karribhu

Ve in kâne kâriben yessirhü

Ve in kâne kalîlen kessirhü

Ve in kâne kesîren ihfazhü bilbereketi

 

Allahümme Malikel’mülki tu’til’mülke men teşaü ve tenziul’mülke mimmen teşaü ve tüizzü men teşaü ve tüzillü men teşaü bi’yedikel’hayr, inneke ala külli şey’in kadir.) Rahmened’dünya vel’ahireti  tuğdihe men teşeü ve temneuhe men teşeü irhamnî rahmeten tuğninî bihe an rahmti men sivek.

 

Amennerrasulü bima ünzile ileyhi mirrabbihi vel mü’minun, küllün amene billahi vemelaiketihi ve kütübihi ve rusülih, la nüferriku beyne ehadin min rusülih, ve kalu semi’na ve ata’na gufraneke Rabbena ve ileykelmesir. La yükellifullahü nefsenilla vüs’aha, leh ama kesebet ve aleyha mektesebet, rabbena latüahızna innesiyna ev ahta’na, Rabbena vela tahmil Aleyna ısran kema hameltehü allelleziyne min gablina, Rabbena vela tühammilna, mala takatelena bih, va’fü anna, vağfirlena, verhamna, ente Mevlana fensurna alel gavmil kafiriyn.

 

Şehidallahü ennehu lâ ilâhe illâ hüve vel melâiketü ve ülül ilmi kaimen bil kıst, lâ ilâhe illâ hüvel azizül hakim. İnneddine in” dallahil islam, ve mah”telefellezine utül kitabe illa min ba” di mâ câehümül ilmu bağyen beynehüm, ve men yefkur bi âyatillâhi fe” innalahe seriul hisâb.


Seans randevusu ve tılsım siparişi için: 

0535 3079528
Bilinçaltı Dönüşümü
Geçmiş Yaşam Şifası
İlişki Şifalandırması
Bereket Çalışması
Çakra Açma
Kişiye özel Spiritüel Enerji Uygulaması
Aşk Şans Bereket Dilek TILSIMLARI
Instagram: tugceisinsu
Twitter: tugce_isinsu
Facebook: Tugceisinsuofficial

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.